Kehon ja mielen Silta - joogaa, pilatesta ja muita hyvinvointitunteja

 

Tervetuloa joogaan, pilatekseen ja muille hyvinvointitunneillemme Lauttasaaressa! Sijaitsemme osoitteessa Tallbergin puistotie 7A. Meille pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla ja auton saat helposti ilmaiseen parkkiin heti studion läheisyyteen. Pidämme myös yksityis- ja yritystunteja studiolla tai yrityksesi tiloissa! Ota yhteys: joogakoulusilta@gmail.com / 045-7871 8656.

Syksyn 2017 tunnit ovat alkaneet. Löydät tuntiaikataulun täältä! Myös syksyn 2017 kurssit ovat tulleet myyntiin! Tästä pääset varaamaan tunteja ja kursseja.

Voit ostaa syksyn tuntikortit ja kurssit paikan päältä ennen tai jälkeen tuntien tai verkkokaupasta. Aktivoimme kortit ostettaessa ja ne ovat pääsääntöisesti 3 kuukautta voimassa. Paikan päällä meillä käyvät myös käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit sekä Smartum-maksutavat, Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit ja e-passi.

Oston jälkeen voit rekisteröityä https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi  ja noin vuorokauden sisään voit alkaa varata tunteja syyskauden alettua! 

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ao. lomakkeella tai lähettämällä postia osoitteeseen joogakoulusilta@gmail.com tai soittamalla / tekstaamalla: puh. 045-7871 8656

Katso Sillan Facebook-sivuilta  viimeisimmät päivitykset tunneista ja teemoista sekä mahdollisista muutoksista illan tunneissa. Käythän tykkäämässä Sillasta Facessa ja saat uutiset seinällesi!

Olet lämpimästi tervetullut!

          

                                               

Ota meihin yhteyttä

Uutiset

Kuvagalleria