Syksyn 2017 tuntiaikataulu 14.8. alkaen:

Katso tuntikuvaukset täältä.

Kaikilla tunneilla lähdemme syksyn alussa liikkeelle alkeisista. Tunnin taso asettuu vähitellen omalle paikalleen osallistujen mukaisesti.

Päivä Klo Tunti Tunnin vaikeustaso
1 = helppo
2...4 = keskitaso
5 = vaativampi
Ma 17.15-18.15 Terve selkä ja keho 1
  18.30-20.00 Dynaaminen flowjooga perus/keskitaso 2
  20.15-21.15    Lempeä jooga 1
Ti 07.15-08.15 Aamujooga Yinyang*) 1
  17.00-18.00 Nuorten jooga**) 1
  19.10-20.20 Astangan erikoisryhmä (vain enn.ilm.)***) 3-4
Ke 17.30-18.45 Dynaaminen flowjooga perus/keskitaso 1
  19.00-20.15 Yin, Rauhoittava venytysjooga 1
To 18.45-19.45    Pilates perustaso 1
  20.00-21.00 Pilates perus/jatkotaso 1-2
Pe    18.00-20.00    Vaihtuvat teemaillat  
La 11.10-12.20 Astanga jatkotaso****) 3-4
  12.30-13.30 Astanga perustaso****) 1
Su 17.30-18.30 Pilates perus/jatkotaso 1-2

 

18.45-20.00

Yin, Rauhoittava venytysjooga

1

*) aamutunti toistaiseksi

**) nuorten jooga kausimaksulla. Mikäli haluat tunnille kesken kauden, ota yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com

***) vain ennakkoon ilmoittautuneet. Tällä tunnilla ei myöskään voi korvata muita tunteja.

****) lauantain astangatunnit alkavat syyskaudella 9.9.2017

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Joululomamme alkaa asteittain 17.12. ja palaamme lomalta asteittain 2.1.2018. Korttien voimassaoloaikoja ei pidennetä joululoman johdosta, joten otathan tämän huomioon ostaessasi korttia.

Kurssit ja teemaillat näet täältä.

Kuinka toimit, kun haluat tulla Siltaan?

Voit ostaa tuntikortit ja kurssit paikan päältä ennen tai jälkeen tuntien tai verkkokaupasta. Luo ensin tili, osta valitsemasi prepaid-kortti tai kurssi. Ostoksesi latautuu automaattisesti tilillesi ja voit aloittaa tuntien tai kurssien varaamisen kalenterista. Katso syksyn poikkeusaikataulut tästä.

Tuntikortit ovat voimassa pääsääntöisesti 3 kuukautta. Kortit käyvät kaikille tunneille (paitsi tiistain astangaryhmään ja nuorten joogaan). Paikan päällä meillä käyvät myös käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit sekä Smartum-maksutavat, Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit ja e-passi.

Jos olet ostanut tuntikorttisi paikan päällä, sinun tulee rekisteröityä oston jälkeen täällä. Sen jälkeen syötämme kortin sinun tilillesi ja voit aloittaa tuntien varauksen. Tunnit voi varata jopa kuukaudeksi eteenpäin. No-show-tapauksissa, jossa oppilas ei ole määräaikaan mennessä (3 h ennen tunnin alkua) perunut tuntiaan, tunti veloitetaan kortilta. Pyydämme myös Anytime-korttilaisia, jotka eivät pääsekään varaamalleen tunnille, ystävällisesti peruuttamaan tuntinsa myös varausjärjestelmässä, jotta kaikki halukkaat saisivat paikan tunnilta tunnin ollessa täyteen buukattu.

Koska salimme on pieni ja haluamme, että kaikki oppilaat nauttivat tunnista, tunneille on aina ilmoittauduttava etukäteen. Muuten emme voi valitettavasti taata, että mahdut tunnille. Lämpimästi tervetuloa!

Hinnat 1.7.2017 alkaen

Samalla kortilla käyt kaikilla tunneilla (poikkeukset mainittu tuntiaikataulun alla).

Anytime-kortilla käyt niin paljon tunneilla kuin haluat. Varaathan tunnit kuitenkin etukäteen, jotta näemme päivitetyn varaustilanteen. Mitä isomman kortin tai pidemmän Anytime-kortin ostat, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee.

Astangan erikoisryhmä tiistaisin syksyllä 2017 on täynnä ja se toimii kausimaksulla.

Nuorten ryhmä syksyllä 2017 tulee toimimaan kausimaksulla (syksy 2017: 234€). Katso lisää: Uutiset ja tarinat

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit, varaaheti-verkkokauppa. Kysy muista maksutavoista!

  Hinta
2 kerran kortti (yhden kerran/uusi asiakas, voim. 1kk) 35€
5 kerran kortti (voim. 3kk) 85€
10 kerran kortti (voim. 3kk) 150€
1 kk anytime 140€
3 kk anytime 405€
4 kk anytime 520€
5 kk anytime 625€
6 kk anytime 720€

Kaikki hinnat sisältävät alv.10%.  Kuukausi anytimekortin voi jäädyttää maksimissaan kuukaudeksi vuoden aikana. Jäädytysmaksu 10€. Laskutuslisä 5€. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yksityistunti (1 x 60 min)

1 henkilö, hinta: 90€ alkavalta tunnilta (1 x 60 min), maksu etukäteen

Paikka: Joogakoulu Silta, Tallbergin Puistotie 7A, 00200 Helsinki

Haluatko tutustua joogaan, pilatekseen tai muuhun kehon huoltoon omalla yksityistunnilla opettajan johdolla? Vai kaipaatko asentojen linjausten tarkistamista tai muuta henkilökohtaista opastusta joogassa, pilateksessa, kehosi huollossa? Yksityistunnilla saat opettajan 100% huomion ja henkilökohtaista opastusta sinun kehosi ehdoilla. Mikäli haluat harjoitella useamman kerran opettajan kanssa kahdestaan, ota yhteyttä ja katsomme sinulle sopivan paketin.

Yksittäinen tunti tulee käyttää 1 kk sisällä ostopäivästä ja se maksetaan aina etukäteen. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä 24h ennen. Muutoin tuntia ei hyvitetä. Pakettien hinnat ja ajat sovitaan aina yksilökohtaisesti, mutta samat peruutussäännöt koskevat myös niitä. Maksua ei voi siirtää tulevaisuudessa järjestettäviin kursseihin, Sillan tunteihin tai tapahtumiin.

Lisätiedot ja tunnin varaus: joogakoulusilta@gmail.com

Lahjakortti - hyvää mieltä ja kuntoa sankarille

Muista lähimmäistäsi Sillan lahjakortilla. Loistava syntymäpäivä-, äitienpäivä- tai isänpäivälahja, joka tuo hyvää mieltä ja kuntoa lahjan saajalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä kaikilla Sillan tunneilla ellei muuta mainita. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja se on käytettävä kerralla. Otathan yhteyttä, kun haluat ostaa lahjakortin.

Yritystunnit

Haluatko tarjota työntekijöillesi hetken liikkumiseen joko yrityksesi tiloissa tai Sillan studiolla? Ota yhteyttä ja jutellaan eri vaihtoehdoista. Tunnin kesto ja aika räätälöidään yhdessä, samoin sisältö, joka voi olla tervehdyttävää liikuntaa selälle, rauhoittavaa venyttelyä väsyneille tai jäykille lihaksille tai dynaamisempaa liikuntaa sitä kaipaaville. Hyvä vaihtoehto tukea työntekijöiden hyvinvointia ja kohottaa työvirkeyttä ja tätä kautta nostaa yrityksesi kannattavuutta! Yhteydenotto: joogakoulusilta@gmail.com

Pienryhmät, juhlat, tapahtumat, synttärit, polttarit, lasten kemut

Onko sinulla kaveriporukka, joka haluaa harrastaa yhdessä? Tai etsit ohjelmaa kaverin synttäreille tai polttariporukalle? Tai haluat lastenjuhlat, missä lapset saavat kokeilla kevyesti lastenjoogaa leikin ohella? Lopuksi ehkä haluat tarjota jotakin pientä syötävää tai juotavaa ja jatkaa siitä mahdollisesti juhlia jossain muualla? Otahan yhteyttä ja keksitään teille ohjelmaa!

Eka kerta ilmaiseksi!

Voit tulla ensimmäisen kerran Sillan tunnille etkä maksa mitään. Etu koskee vain uusia oppilaita ja voi siis käyttää vain kerran. Ekakertalaisten määrä per tunti on max. 2 henkeä.

Tykkää myös Sillan sivusta Facebookissa www.facebook.com/joogakoulusilta niin saat kaikki uutiset ja mahdolliset tuntimuutokset  tietoosi.

Ilmoitathan, jos tulet ekaa kertaa: joogakoulusilta@gmail.com

Lisätietoja saa pyytämällä Yhteystiedot sivulta.

Studiolla on matot ja muut tarvikkeet. Mikäli sinulla on oma matto (mitä suosittelemme!), voit säilyttää sitä studiolla. Merkitse mattosi selvästi ja laita se tunnin jälkeen "Omat matot" -hyllyyn.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Korttien peruutukset tai hyvitykset vain lääkärintodistusta vastaan tai paikkakunnalta muuton vuoksi. Varauduthan todistamaan muuttosi.

Joogakoulu Silta ei vastaa tunneilla tapahtuneista tapaturmista. Olethan huolehtinut omasta vakuutuksestasi, kun tulet tunneille.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com
tai voit myös soittaa tai tekstata: 045-7871 8656

Katso uusimmat uutiset www.facebook.com/joogakoulusilta