Olemme nyt kesälomalla ja palaamme 14.8.2017!

Kesän 2017 tuntiaikataulu 21.6. asti:

Katso tuntikuvaukset täältä.

Päivä Klo Tunti
Ma 18.15-19.15 Lempeä jooga
Ti 18.15-19.15 Terve selkä ja keho
  19.30-21.00 Dynaaminen flowjooga
Ke 07.15-08.15 Aamujooga Yinyang
  19.00-20.15 Rauhoittava venytysjooga (yin)
To 19.00-20.00 Pilates
La 11.10-12.20 Astanga alkeis/jatko
Su 17.30-18.30 Pilates
  19.00-20.15 Rauhoittava venytysjooga (yin)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kurssit ja teemaillat näet täältä.

Kun olet ostanut tuntikorttisi ja haluat aloittaa tuntisi, sinun tulee rekisteröityä täällä: siltavaraukset.com ja noin vuorokauden sisällä voit aloittaa tuntien varauksen samassa osoitteessa, missä rekisteröidyit. Tunnit voi varata aina viikoksi eteenpäin.

Tuntien peruuttaminen

Peruutathan 3 tuntia ennen tunnin alkua, niin tunti ei veloitu kortiltasi. Pyydämme myös Anytime-korttilaisia, jotka peruvat tuntinsa, ystävällisesti peruuttamaan tuntinsa myös varausjärjestelmässä, jotta kaikki halukkaat saisivat paikan tunnilta tunnin ollessa täyteen buukattu.

Hinnat 15.8.2016 alkaen

Anytime-kortilla käyt niin paljon tunneilla kuin haluat. Varaathan tunnit kuitenkin etukäteen, jotta näemme päivitetyn varaustilanteen. Mitä isomman kortin tai pidemmän Anytime-kortin ostat, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee.

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit, Holvi verkkokauppa. Kysy muista maksutavoista!

  Hinta
2 kerran kortti (yhden kerran/uusi asiakas, voim. 1kk) 30€
3 kerran kortti (voimassa 21.6.2017 asti) 49€
5 kerran kortti (voim. 3kk) 80€
10 kerran kortti (voim. 3kk) 140€
1 kk anytime 130€
3 kk anytime 375€
4 kk anytime 480€
5 kk anytime 575€
6 kk anytime 660€

Kaikki hinnat sisältävät alv.10%.  Kuukausi anytimekortin voi jäädyttää maksimissaan kuukaudeksi vuoden aikana. Jäädytysmaksu 10€. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yksityistunti (1 x 60 min)

1 henkilö, hinta: 90€ alkavalta tunnilta (1 x 60 min), maksu etukäteen

Paikka: Joogakoulu Silta, Tallbergin Puistotie 7A, 00200 Helsinki

Haluatko tutustua joogaan, pilatekseen tai muuhun kehon huoltoon omalla yksityistunnilla opettajan johdolla? Vai kaipaatko asentojen linjausten tarkistamista tai muuta henkilökohtaista opastusta joogassa, pilateksessa, kehosi huollossa? Yksityistunnilla saat opettajan 100% huomion ja henkilökohtaista opastusta sinun kehosi ehdoilla. Yksityistunti on hyvä tuki, jos kaipaat syventävää opastusta tai jos haluat aloittaa liikunnan rauhassa yksin opettajan kanssa. Mikäli haluat harjoitella useamman kerran opettajan kanssa kahdestaan, ota yhteyttä ja katsomme sinulle sopivan paketin.

Yksittäinen tunti tulee käyttää 1 kk sisällä ostopäivästä ja se maksetaan aina etukäteen. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä 24h ennen. Muutoin tuntia ei hyvitetä. Pakettien hinnat ja ajat sovitaan aina yksilökohtaisesti, mutta samat peruutussäännöt koskevat myös niitä. Maksua ei voi siirtää tulevaisuudessa järjestettäviin kursseihin, Sillan tunteihin tai tapahtumiin.

Lisätiedot ja tunnin varaus: joogakoulusilta@gmail.com

Lahjakortti - hyvää mieltä ja kuntoa sankarille

Muista lähimmäistäsi Sillan lahjakortilla. Loistava syntymäpäivä-, äitienpäivä- tai isänpäivälahja, joka tuo hyvää mieltä ja kuntoa lahjan saajalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä kaikilla Sillan tunneilla ellei muuta mainita. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja se on käytettävä kerralla. Otathan yhteyttä, kun haluat ostaa lahjakortin.

Eka kerta ilmaiseksi!

Voit tulla ensimmäisen kerran Sillan tunnille etkä maksa mitään. Etu koskee vain uusia oppilaita ja voi siis käyttää vain kerran.

Tykkää myös Sillan sivusta Facebookissa www.facebook.com/joogakoulusilta niin saat kaikki uutiset ja mahdolliset tuntimuutokset  tietoosi.

Ilmoitathan, jos tulet ekaa kertaa: joogakoulusilta@gmail.com

Lisätietoja saa pyytämällä Yhteystiedot sivulta.

Studiolla on matot ja muut tarvikkeet. Mikäli sinulla on oma matto (mitä suosittelemme!), voit säilyttää sitä studiolla. Merkitse mattosi selvästi ja laita se tunnin jälkeen "Omat matot" -hyllyyn.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Korttien peruutukset tai hyvitykset vain lääkärintodistusta vastaan tai paikkakunnalta muuton vuoksi. Varauduthan todistamaan muuttosi.

Joogakoulu Silta ei vastaa tunneilla tapahtuneista tapaturmista. Olethan huolehtinut omasta vakuutuksestasi, kun tulet tunneille.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, voit ottaa yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com
tai voit myös soittaa tai tekstata: 045-7871 8656

Katso uusimmat uutiset www.facebook.com/joogakoulusilta