Kampanjat ja tarjoukset

Syksyn tiistain astangaryhmä - tämä ryhmä tuli jo täyteen, mutta voit ilmoittautua varasijalle edelleen peruutusten sattuessa!

Nyt on vielä mahdollisuus päästä todella mahtavaan oppiin Sillan lahjakkaan astangaopettajan, Outi Sirviön, johdolla syksystä lähtien. Perustamme astangan jatkoryhmän, joka kokoontuu kaksi kertaa viikossa – tiistaisin ja lauantaisin.
Tiistairyhmään pääsee vain 12 henkeä. Tiistaitunnin hinta on 247 euroa/koko syksy (sisältää 19 tuntia – 13€/krt). Kun olet saanut paikan tähän ryhmään, sinulla on paikka siinä koko syksyn (tuntia ei tarvitse enää varata erikseen joka viikko). Tiistaitunnin voi korvata 2 kertaa jollakin toisella tunnilla. Lauantaitunnille osallistutaan normaalilla kymppikortilla ja tuntivaraukset tehdään normaalisti varausjärjestelmän kautta joka viikko.
Jatkotasolla suositellaan tunneilla käymistä vähintään kaksi kertaa viikossa.
Nämä astangan jatkotason oppilaille suositellut tunnit tulevat olemaan haastavia ja hauskoja – vakiryhmä tulee tutuksi toisilleen ja Outi pitää huolen, että kaikki pysyvät mukana.

Outi on KPJAYI-auktorisoitu ja RYT-koulutettu joogaopettaja, joka on opiskellut mm. Intian Mysoressa R. Sharath Joisin johdolla. Outi sai Sharathin kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan vuonna 2015 ja hän käy edelleen säännöllisesti harjoittelemassa Mysoressa Sharathin salilla.

Eka kerta ilmaiseksi!

Voit tulla ensimmäisen kerran Sillan tunnille etkä maksa mitään. Etu koskee vain uusia oppilaita, jotka eivät ole koskaan käyneet Sillan tunneilla tai kursseilla ja edun voi käyttää vain kerran.

Voit myös käydä tykkäämässä meidän Facebook-sivuista, jotta näet kaikki uutiset ja mahdolliset tuntimuutokset!  www.facebook.com/joogakoulusilta

Ilmoitathan, jos tulet: joogakoulusilta@gmail.com

Lisätietoja saat Yhteystiedot-sivun kautta lähettämällä meille kyselyn!