Kampanjat ja tarjoukset


Syksyn 2017: 5 ja 10 kerran tarjouskortti

Nyt hankit syksyn 5 ja 10 kerran kortit edullisesti kampanjan aikana 7.-20.8.

5 kerran kortti 75€ (norm. 85€)

10 kerran kortti 140€ (norm. 150€)

Kortti on henkilökohtainen ja se on voimassa 3 kuukautta 14.8.2017 lähtien. Kortti siis aktivoidaan 14.8.2017 ja se käy kaikille tunneille (paitsi erikseen myydyille kurssitunneille). Varaa paikkasi tunnille etukäteen varausjärjestelmässä. Vapaita paikkoja voi myös tulla kysymään juuri ennen tunnin alkua, mutta tällöin paikkaa ei voida luvata. Korttien voimassaoloaikojen pidennykset vain lääkärintodistusta vastaan.

Syksyn tiistain astangaryhmä - tämä ryhmä tuli jo täyteen, mutta voit ilmoittautua varasijalle peruutusten sattuessa!

Nyt on vielä mahdollisuus päästä todella mahtavaan oppiin Sillan lahjakkaan astangaopettajan, Outi Sirviön, johdolla syksystä lähtien. Perustamme astangan jatkoryhmän, joka kokoontuu kaksi kertaa viikossa – tiistaisin ja lauantaisin.
Tiistairyhmään pääsee vain 12 henkeä. Tiistaitunnin hinta on 247 euroa/koko syksy (sisältää 19 tuntia – 13€/krt). Kun olet saanut paikan tähän ryhmään, sinulla on paikka siinä koko syksyn (tuntia ei tarvitse enää varata erikseen joka viikko). Tiistaitunnin voi korvata 2 kertaa jollakin toisella tunnilla. Lauantaitunnille osallistutaan normaalilla kymppikortilla ja tuntivaraukset tehdään normaalisti varausjärjestelmän kautta joka viikko.
Jatkotasolla suositellaan tunneilla käymistä vähintään kaksi kertaa viikossa.
Nämä astangan jatkotason oppilaille suositellut tunnit tulevat olemaan haastavia ja hauskoja – vakiryhmä tulee tutuksi toisilleen ja Outi pitää huolen, että kaikki pysyvät mukana.
Vahvistat paikkasi tiistain ryhmään ostamalla paikan Sillasta tai Holvista 5.5.2017 mennessä.

Outi on KPJAYI-auktorisoitu ja RYT-koulutettu joogaopettaja, joka on opiskellut mm. Intian Mysoressa R. Sharath Joisin johdolla. Outi sai Sharathin kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan vuonna 2015 ja hän käy edelleen säännöllisesti harjoittelemassa Mysoressa Sharathin salilla.

Eka kerta ilmaiseksi!

Voit tulla ensimmäisen kerran Sillan tunnille etkä maksa mitään. Etu koskee vain uusia oppilaita, jotka eivät ole koskaan käyneet Sillan tunneilla tai kursseilla ja edun voi käyttää vain kerran.

Voit myös käydä tykkäämässä meidän Facebook-sivuista, jotta näet kaikki uutiset ja mahdolliset tuntimuutokset!  www.facebook.com/joogakoulusilta

Ilmoitathan, jos tulet: joogakoulusilta@gmail.com

Lisätietoja saat Yhteystiedot-sivun kautta lähettämällä meille kyselyn!