KURSSIT JA TEEMAILLAT - kevät 2018

Voit ostaa kaikki kurssit varaaheti-verkkokaupasta  valitsemalla oikean prepaid-kortin  (poikkeuksista kerrotaan kurssikuvauksessa). Maksamalla vahvistat paikkasi. Maksun lisäksi varaathan paikkasi vielä varaaheti-kalenterista. Sen jälkeen voit saapua kurssille, lämpimästi tervetuloa!

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita).  Kysy muista maksutavoista!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kaikki kurssit ja teemaillat pidetään: Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Helsinki

TULEVAT KURSSIMME

Perjantain ihanat 2 tunnin yin-illat

Ihanat kahden tunnin yinit jatkuvat vuonna 2018 - tervetuloa lämpimästi mahtavan rentouttavaan iltaan!

Illat ovat: 12.1., 26.1., 9.2., 23.2., 9.3.

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan ja venyttelemään Siltaan kynttilänvalossa eteeristen öljyjen kera. Teemme 1,5h pitkiä yin-venytyksiä ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Hinnat: yksi ilta 25 euroa

Voit myös valita 4 iltaa ja maksat vain 95 euroa yhteensä.

Osto varaaheti-verkkokaupasta tai paikan päältä ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua. Lämpimästi tervetuloa!

Yin-joogaa meditaatiolla ja mindfulnessilla  –  Breathe & Release  –  Hengitä ja Hellitä

Aloita uusi vuosi olemalla hyvä itsellesi. Sillan 5 x 90 minuutin tunneista koostuvan kurssin teema kulkee nimellä Breathe & Release.

Tuntien ytimessä on hengittäminen ja hellittäminen, mindfulness ja meditaatio, jotka yhdistetään lempeään, avaavaan joogaan ja yin-syvävenytyksiin. Tutkimme, kuinka hengityksen ja liikkeen yhdistäminen avaa tien läsnäoloon laskeutumiselle ja hiljentymiselle sekä antaa työkaluja keskittymiskyvyn, liikkuvuuden ja stressinhallinnan parantamiseen. Teemme kurssilla myös pranayama (hengitys) harjoituksia ja keskitymme palautumaan kiireisen arjen kuormittavuudesta. Kurssi sopii yhtä lailla oman harjoituksesi syventämiseen, kuin ensikosketukseksi joogan maailmaan.

Kurssin opetuksesta ja sisällöstä vastaa Vilma Nummela. Vilma on Satnam Helsingin perustaja, VTM sekä mindfulness- ja meditaatio-opettaja, jonka laajempi joogaopettajatutkinto RYT500 Marjo Wuorisalon opissa (YogaSource) täyttyy helmikuussa. RYT500 lisäksi Vilmalla on tutkinto yinjoogan opettamisesta.  Vilman lempeässä ohjauksessa saa olla juuri sellainen kuin on, ja joogaa lähestytään sisältä päin, turvallisesti, kuunnellen ja läsnäolevasti. Lämpimästi tervetuloa mukaan kevään pehmeimmälle joogamatkalle omaan itseesi!                                   

Kurssiajat: perjantai-iltaisin 19.1., 2.2., 16.2., 2.3., 16.3.2018 klo 18-19.30

Hinta: 110€  

Hinta sisältää kurssin, joogatarvikkeet ja teetarjoilun.

Vahvistat paikkasi ostamalla kurssin (valitse "Breathe&Release yin-illat 5x" -kortti) Sillan verkkopalvelusta 10.1.2018 mennessä : varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

Sen jälkeen kurssipaikan peruutus vain lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää paikan toiselle. Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 8 osallistujaa. Ilmoitamme 10.1.2018, mikäli kurssi ei toteudu ja siinä tapauksessa palautamme kurssimaksusi. Silta varaa oikeuden muutoksiin.

Kurssille lämpimät, joustavat vaatteet, sisäkenkiä et tarvitse. Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

 

PILATEKSEN PERUSKURSSI SUNNUNTAINA 14.1.2017 KLO 14.00-16.00  JA  SUNNUNTAINA 21.1.2017 KLO 15.00-17.00

Suosittelemme pilateksen peruskurssia ennen tunneille tuloa! Pidämme siis kaksi samansisältöistä peruskurssia vuoden 2018 alussa.

Kurssilla käydään läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen ymmärrät pilateksen tavoitteet sekä perustekniikan ja sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Kuulet Pilates harjoittelun historiasta ja opit prepilates- ja klassisen repertuaarin liikkeitä oikeaoppisesti ja turvallisesti liikkeen ja hengityksen yhdistäen. Emme tee varsinaista dynaamista harjoitusta kurssilla, vaan etenemme tehden liikkeitä tutkien niiden tekniikkaa ja hengitystä. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille.

Opettajat: Tuula Heiskanen, PilatesHealth-ohjaaja, RYT200 ja Ulla Mannila, Somatic Pilates- ja Somatic Streching-ohjaaja, Somatic-laiteohjaaja

Somatic Pilates-ohjaaja, Somatic Stretching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Lue lisää: http://www.joogakoulusilta.com/opettajakuvaukset/
Somatic Pilates-ohjaaja, Somatic Stretching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Lue lisää: http://www.joogakoulusilta.com/opettajakuvaukset/

JOOGAN PERUSKURSSI LAUANTAINA 27.1.2018 KLO 14-16

Jos et ole joogannut tai käynyt joogan alkeiskurssia ennen, suosittelemme tätä kurssia ennen tunneille tuloa!

Kurssilla opetellaan joogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan joogaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina. Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille.

Opettaja: Outi Sirviö / KPJAYI-aktorisoitu/RYT200 joogaopettaja

PILATEKSEN JA JOOGAN PERUSKURSSIEN HINNAT:

Hinta: Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta:
65€/kurssi tai
135€/kurssi + 5 valitsemaasi tuntia tai
195€/kurssi + 10 valitsemaasi tuntia Sillassa.

Tuntikortit voimassa aina 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille muille paitsi ennakkoon maksetuille erikoiskurssitunneille.

Varaa paikkasi kurssilla ostamalla kurssi varaaheti.fi/joogakoulusilta. Valitse prepaid-korteista joko "kurssikortti", "kurssikortti + 5 tuntia" tai "kurssikortti + 10 tuntia". Maksu paikan päällä etukäteen käteinen, kortti ja erilaiset liikunta- ja virikesetelit.

Maksun jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen aloitusaikaa.

Huom. maksamalla vahvistat paikkasi kursseille!
Ilmoittautuminen on aina sitova ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssi toteutuuu, mikäli min. 5 henkeä osallistuu. Katso ehdot sivun alalaidasta ja täältä.

ASTANGAN PERUSTEET 8 H LAUANTAISIN 20.1.2018 ALKAEN

Vuoden 2018 alusta syvennymme astangan perusteisiin 8 kerran kokonaisuutena lauantaisin alkaen 20.1. klo 12.20-13.20. Jos astanga kiinnostaa sinua ja haluat aloittaa sen turvallisesti, tulehan mukaan. Otamme ryhmään vain tietyn määrän ihmisiä, jolloin Outi pystyy pitämään tunnin hyvin yksilöllisenä juuri sinun kehosi huomioiden. Jos et ole tehnyt astangaa ennen, suosittelemme tätä kurssia ennen tunneille tuloa!

Kurssilla opetellaan astangajoogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan astangaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo jonkin verran astangaa tehneenä.

Opettaja: Outi Sirviö / KPJAYI-aktorisoitu/RYT200 joogaopettaja

Päivät: 20.1./27.1./3.2./10.2./17.2./24.2./3.3./17.3. (huom. 10.3. ei pidetä)

Kurssin hinta 112€. Kun ostat tämän kurssin, sinulla on automaattisesti paikka tunnilla.  Jos haluat vielä tulla erikseen joogan 2h peruskurssille 27.1., saat sen alennettuun hintaan 50€ (norm. 65€) Huom! Kurssiostot suoraan studiolla. Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Tämä on normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluva tunti, joten kurssin ostaneille varataan tunnille paikat, mutta tunnille mahtuu myös normaalisti viikkotunneilla kävijät.

Lisätietoja Outista: www.joogakoulusilta.com
 

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.