KURSSIT JA TEEMAILLAT - syksy 2017

Voit ostaa kaikki kurssit varaaheti-verkkokaupasta  valitsemalla oikean prepaid-kortin  (poikkeuksista kerrotaan kurssikuvauksessa). Maksamalla vahvistat paikkasi. Maksun lisäksi varaathan paikkasi vielä varaaheti-kalenterista. Sen jälkeen voit saapua kurssille, lämpimästi tervetuloa!

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita).  Kysy muista maksutavoista!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kaikki kurssit ja teemaillat pidetään: Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Helsinki

TULEVAT KURSSIMME

SYKSYN PERJANTAIN IHANAT 2 TUNNIN YIN-ILLAT

1.9., 22.9., 13.10. ja 27.10. klo 18.00-20.00  - marras- ja joulukuun iltapäivämäärät ovat tulossa sivuille pian!

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan ja venyttelemään Siltaan kynttilänvalossa eteeristen öljyjen kera. Teemme 1,5h pitkiä yin-venytyksiä ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun. Iltojen päivämäärät: 1.9. , 22.9., 13.10. ja 27.10. klo 18.00-20.00.

Hinnat: yksi ilta 25 euroa

Osto varaaheti-verkkokaupasta tai paikan päältä ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin.

Rintasyöpäleikkauksen jälkeinen liikunta -kurssi tulossa syksyllä 2017!
Tästä lisätietoa tulossa.

Kevät 2018

Aloitamme vuoden 2018 jooga- ja pilatesalkeiskursseilla. Ilmoitamme päivämäärät piakkoin ja pääset varaamaan paikkasi näille suosituille kursseille, joilta on helppo ja turvallista siirtyä viikkontunneille, kun perusasiat ovat hallussa!

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Kurssit ja teemaillat toteutuvat, mikäli min. 5 henkeä osallistuu. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua.