Silta äänimaljat Lauttasaari

Peter Hess® äänirentoutusmetodi on länsimaiselle ihmiselle kehitetty syvärentoutusmenetelmä, jossa pehmeästi soitettavien äänimaljojen harmoniset äänet ja hellät värähtelyt kutsuvat kehoa ja mieltä syvään rentoutumisen tilaan.

Käytämme Sillassa äänimaljoja monella eri tunnilla - dynaamisen flown jälkeisessä venyttelyosiossa, yinjoogatunneilla, erikoispitkissä yinjoogailloissa perjantaisin sekä äänimaljarentoutustunneilla.

Sillan äänimaljarentoutuksessa käytetään korkealaatuisia äänimaljoja, muita pienempiä soittimia ja gongia. Opettaja soittaa instrumentteja omalla paikallaan lattialla pitäen turvavälit oppilaisiin. Puhetta on minimimäärä. Saat vain olla lämpimästi vilttien alla Sillan ainutlaatuisen rauhallisessa tilassa. Soittimien äänten värähtely tuntuu miellyttävästi kehossa rentouttaen ja mielen hiljentäen. Yöunesi laatu voi parantua säännöllisen rentoutuksen myötä. Vähemmän on enemmän -periaate sekä vastuullinen työskentely sekä yksilöllisyyden kunnioittaminen ovat niin Peter Hess® metodin että Sillan äänimaljarentoutuksen kulmakivet.