Äitilapsiryhmä

Tule nyt mukaan vauvasi kanssa Sillan ÄITILAPSI-ryhmään! Teemme liikuntaa monipuolisesti - joogaa, pilatesta, barrea, kehonhuoltoa, synnytyksen jälkeistä liikuntaa ja voimaa. Vauva voi köllötellä vieressä viltillä omien lelujensa kanssa tai osallistua ehkä osaan liikkeistä silloin, kun se on mahdollista. Lapsi voi olla minkäikäinen tahansa, kunhan tunnin yleistunnelma pysyy rauhallisena eli omat lelut mukaan. Olet aina tunnilla lapsen ehtojen mukaan eli jos täytyy vaihtaa vaippaa, imettää tai muuten hoitaa lasta, niin teet niin! Ryhmän tunnin sisältö ja taso määräytyy aina siten, mikä suurimmalle osalle ryhmästä on sopiva. Esim. lantionpohjan lihaksiston vahvistaminen on yksi aiheistamme, jota käymme läpi usealla tunnilla eri liikuntamuotojen aikana ja ohessa.

Tämä on mahdollisuus luoda uusia ystävyyssuhteita, sopia lenkkiseurasta tai mennä kahville yhdessä tunnin jälkeen. Opettelemme tuntemaan toisemme ensimmäisillä kerroilla, joten tule rohkeasti mukaan!

Voit ostaa 5 kerran kortin, joka oikeuttaa sinut juuri tähän tuntiin ja voit kerran ottaa kiinni jollakin muulla Sillan tunnilla. Koko kurssin ostaneilla on aina varma paikka tiistaina. Kertakorttilaisia otetaan mukaan, jos mahtuu!

Otamme kurssille vain rajatun määrän, jotta voimme tarjota mahdollisimman henkilökohtaista ohjausta kaikille. Jos haluat tulla yksittäiselle kerralle, voit ostaa yhden kerran kortin a 30€ varauspalvelusta - kortin nimi: "Äitilapsiryhmä 1 kerta syksy 2021", linkki alla. Tarkista aina kuitenkin varaustilanne ennen kertakortin ostoa. Näet, jos tunti on täynnä, niin silloin ei kannata korttia enää ostaa.

Tunnin aika

Tiistaisin klo 9-10 (liikuntaosuus on 45 minuuttia + 15 minuuttia sisääntuloon ja pukemiseen/riisumiseen ym.)

Ensimmäisellä kerralla tunnin pituus on 1,5h! (9-10.30)

Päivämäärät: 19.10., 26.10.,2.11., 9.11. ja 16.11.

Hinta 125€

Kortti on voimassa 19.10.- 23.11.2021

Tunnin ohjaa Tuula Heiskanen, jooga/pilates/barreopettaja ja 2 täysikäisen naisen äiti. Tuula on käynyt myös erkaumakurssin Suomen Terveysliikuntainstituutissa.

Päälle joustavat vaatteet ja vauvalle oma viltti / koppa ja leluja mukaan. Sillassa on mahdollisuus vaihtaa vaipat ja pukeutua. Meillä on 2 vessaa ja 5 käsienpesupaikkaa ja pukutilat sekä naisille että miehille.

Jokainen äiti on vastuussa itsestään ja lapsestaan sekä huolehtii omasta lapsestaan tunnin aikana. Olethan tarkastanut, että sinulla on vakuutus.

Osta kortti ao. linkin kautta. Jos maksat Smartum-, (Smartumpay-sovelluksen kautta tai fyysisillä seteleillä), Sporttipassi, e-passi, Edenred-maksutavoilla, emme pysty palauttamaan rahojasi, mutta voit käyttää edun johonkin muuhun Sillan tuotteeseen. Katso ohjeet täältä.

Kurssi on 5 kertaa ja voit ottaa kerran kiinni jollain muulla Sillan tunnilla. Jos et pääse joka kerta, voit antaa tunnin ystävällesi - ilmoita meille vain ystäväsi nimi sähköpostilla

Lämpimästi tervetuloa!