Silta joogakurssit

JOOGAN ALKEISKURSSI

Syksyn joogan alkeiskurssi on 5 kertaa (5x60min.) Kurssi on alkanut jo syyskauden alussa 17.8. Jos haluat aloittaa joogan, ota meihin yhteyttä ja katsomme sopivan ajankohdan uudelle alkeiskurssille tai jos mahdollisesti voisit hypätä mukaan torstain tunnille!

Alkeiskurssille osallistutaan normaalilla tuntikortilla (5 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssilla opetellaan aurinkotervehdyksiä, joogan seisomasarjan asanoita, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Lopussa rauhoitumme ja rentoudumme pitkillä venytyksillä. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina.

Kurssin aika: kurssi on torstaisin klo 17.30-18.30 (JoogAsana-tunti) ja ajatuksena on, että saat 5 torstain tuntia kasaan, jolloin olet saanut joogan alkeet haltuusi! Jotta et jää mistään perusasioista paitsi, suosittelemme käymään nämä viisi tuntia heti alkusyksystä 5 viikon aikana. Ryhmä menee koko ajan eteenpäin, joten jos jätät tunteja väliin, olet ehkä menettänyt jonkin tärkeän opetuspalan. Näiden viiden tunnin jälkeen voit jatkaa torstain tunnilla tai siirtyä muille tunneille - juttele tästä tarkemmin opettajan kanssa kurssin loputtua. Yinjoogatunneille voit tulla ilman kurssia eli voit käyttää korttiasi yinjoogaan aivan alusta asti!

Opettajana toimii Tiia Eloranta.

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa.
5/10 kerran tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Korttien muutokset vain lääkärintodistusta vastaan.

Voit käydä ostamassa kortin ao. linkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme vahvasti ostamaan oman maton. Voit ostaa sen myös Sillasta (43€). Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi (ei sisäkenkiä).

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!
Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Järjestämme alkeiskursseja aina kauden alussa. Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. 

Jos haluat aloittaa joogan, suosittelemme aloittamista alkeiskurssin kautta.


SILLAN IHANAT YIN-ILLAT - KATSO LISÄTIEDOT TEEMAILLOISTA!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ SYKSY 2020

Ryhmä on nyt täynnä, mutta jos sinua kiinnostaa astanga, tule perjantain astangatunnille tai ota yhteyttä ja ilmoitamme, mikäli tiistain ryhmässä vapautuu paikka.

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä syksyllä 2020 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 18.8.2020 klo 1845-2005. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 15.12. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla.

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain alkeis/jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Katso ehdot täältä.