Silta joogakurssit

JOOGAN ALKEISKURSSI

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (2 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssilla opetellaan aurinkotervehdyksiä, joogan seisomasarjan asanoita, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Lopussa rauhoitumme ja rentoudumme pitkillä venytyksillä. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina.

Aika: kurssi pidetään kahtena peräkkäisenä iltana eli varaa molemmat tunnit itsellesi

to 16.1.2020 klo 17.30-18.30 ja pe 17.1. klo 17.30-18.30

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa.

Katso alla muut ehdot.

ASTANGAJOOGAN ALKEISKURSSI

Jos et ole harrastanut joogaa ennen, suosittelemme peruskurssia ennen tunneille tuloa! Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille, mutta tämä kurssi on nimenomaan astangaan perustuva alkeiskurssi. Kurssilla opetellaan joogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Vahvistamme myös erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina. Lue enemmän astangasta täältä.

Aika su 19.1.2020 klo 1430-1630 (varaaheti-kalenterissa 1430-1530 ja 1530-1630 eli varaa molemmat tunnit itsellesi!)

Hinta: Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (2 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa itsellesi molemmat tunnit kalenterista - aivan kuten varaisit normaalin tunnin!

Opettaja: Outi Sirviö, KPJAYI auktorisoitu opettaja

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa. Katso alla muut ehdot.

YIN-JOOGAN PEREHDYTYS

Mistä yinjoogasta on kyse? Mihin se perustuu? Nämä ja monet muut asiat saat kuulla, kun tulet yinjoogan perehdytystunnille Siltaan. Suosittelemme perehdytystä, jos et ole ennen ollut Sillan yinjoogatunneilla. Näin saat paljon enemmän tunneista irti ja ymmärrät, miksi teemme asioita niin kuin teemme.

Tunnilla teemme yinjoogan asanoita ja ollessasi asanassa kerromme perusteita ja faktoja kiinalaisesta lääketieteestä, johon yinjoogan ajatukset perustuvat. Ei haittaa, vaikka tunnet olevasi jäykkä - Sillan yinjooga sopii kaikille kuntoon, jäykkyyteen tai ikään katsomatta. Jos olet raskaana yli 3 kk, sinulle olisi parempi vaihtoehto esim. torstain lempeä jooga eli emme suosittele yiniä enää tuossa vaiheessa raskautta.

Aika pe 17.1. klo 1900-2000

Aika la 18.1. klo 1100-1200

Tunneilla on sama sisältö eli voit valita sinulle sopivamman.

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa. Katso alla muut ehdot.


Muut ehdot

Tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Jos aloitat harrastuksesi kurssin myötä Sillassa, korttisi alkaa kurssista ja jatkuu siitä 3 kk eteenpäin. Muutamme kortin alkamisajan manuaalisesti, kun näemme oston.

Voit käydä ostamassa kortin ao. linkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Lue myös kaikki käyttöehdot ostosi yhteydessä. Muutokset kortteihin vain lääkärintodistusta vastaan.

Voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


Järjestämme alkeiskursseja aina kauden alussa. Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. 

Jos haluat aloittaa joogan, suosittelemme aloittamista alkeiskurssin kautta. Jos et pääse alkeiskurssille, voit myös tulla suoraan lauantain astangan alkeistunnille klo 10.50. Ryhmä aloittaa alkeista näin syksyllä. Muut helpommat joogatunnit ovat torstaina Lempeä flowjooga klo 20.00 tai keskiviikkona Dynaaminen flowjooga klo 18.45. Tule rohkeasti mukaan ja mainitse opettajalle, jos tulet ensi kertaa joogatunnille.


SILLAN IHANAT GROUNDINGYIN JA YIN-ILLAT - KATSO LISÄTIEDOT TEEMAILLOISTA!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ

UPDATE 9.12.2019: RYHMÄ ON NYT TÄYNNÄ! Jos haluat jäädä odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa, laitapa meille meili!

************************************

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä keväällä 2020 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 21.1.2020 klo 1845-2005. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 16.6. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla (+ 7 euron lisämaksusta 2 kertaa).

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain alkeis/jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Katso ehdot täältä.