Silta joogakurssit

JOOGAN ALKEISKURSSI

Kurssi järjestetään taas heti syyskauden alussa! Jos haluat mukaan, voit jo laittaa viestiä meille.

Kurssi on 5 kertaa (5x60min.) Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (5 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssilla opetellaan aurinkotervehdyksiä, joogan seisomasarjan asanoita, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Lopussa rauhoitumme ja rentoudumme pitkillä venytyksillä. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina.

Kurssin aika: kurssi alkaa 2 tunnin tiiviillä setillä sunnuntaina 23.8. klo 14.30-16.30 ja sen jälkeen käyt vielä 3 kertaa viikkotunnilla torstaisin klo 17.30-18.30. Näin saat 5 tuntia alkeiskurssia kasaan ja olet saanut joogan alkeet haltuusi! Sen jälkeen voit jatkaa esim. torstain tunnilla tai siirtyä muille tunneille - juttele tästä tarkemmin opettajan kanssa kurssin loputtua.

Opettajina toimivat Tuula Heiskanen ja Tiia Eloranta.

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa. Kaksi ensimmäistä tuntia pidetään pötköön viikonloppuna ja loput kolme tuntia ovat viikolla viikon välein eli kurssi kestää ajallisesti 4 viikon ajan.
5/10 kerran tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Korttien muutokset vain lääkärintodistusta vastaan.

Voit käydä ostamassa kortin ao. linkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Sen jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme ostamaan oman maton. Voit ostaa sen myös Sillasta (43€). Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi (ei sisäkenkiä).

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!
Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Järjestämme alkeiskursseja aina kauden alussa. Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. 

Jos haluat aloittaa joogan, suosittelemme aloittamista alkeiskurssin kautta.


SILLAN IHANAT YIN-ILLAT - KATSO LISÄTIEDOT TEEMAILLOISTA!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ SYKSY 2020

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä syksyllä 2020 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 18.8.2020 klo 1845-2005. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 15.12. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla.

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain alkeis/jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Katso ehdot täältä.