Silta joogakurssit

TERVETULOA JOOGAN ALKEISKURSSILLE!


Seuraava dynaamisen joogan alkeiskurssi koostuu 5 kerrasta ja on sunnuntaisin alkaen 17.1. klo 16.45-17.45. Edit 15.1.: Kurssille tullut yksi peruutuspaikka eli jos haluat kurssille, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla!

Voit osallistua tälle kurssille ostamalla 5 tai 10 kerran kortin, jotka käyvät myös kaikille muille tunneille ja on voimassa 3 kk ostosta. Jos aloitat korttisi käytön 17.1., voimme muuttaa kortin voimassaolon alkamisajan siihen (kortti silloin voimassa siis 17.1.-17.4.2021). 

Kurssi etenee joka kerta, joten toivomme sinun osallistuvan jokaiselle tunnille. Jos et jollekin tunnille pääse, voit käyttää kerran jollekin toiselle tunnille, esim. yinjoogaan tai barreen, joille voi osallistua ilman kursseja.

Kurssin opettajana toimii Liisa Peltonen.

Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssilla opetellaan aurinkotervehdyksiä, joogan seisoma- ja istumasarjan asanoita, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Kuulet myös perusasiat joogan historiasta ja filosofiasta. Lopussa rauhoitumme ja rentoudumme pitkillä venytyksillä. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina.

Aika: aloitus sunnuntaina 17.1.2021 klo 16.45-17.45 (+ 24.1.., 31.1., 7.2., 14.2.) Näin saat 5 tuntia alkeiskurssia kasaan ja olet saanut joogan alkeet haltuusi! Sen jälkeen voit jatkaa esim. keskiviikon tai torstain tunnilla tai siirtyä muille tunneille - juttele tästä tarkemmin opettajan kanssa kurssin loputtua.

Hinta: 5xkortti 90€, 10xkortti 155€

5/10 kerran tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Korttien muutokset vain lääkärintodistusta vastaan.

Jos kurssi ei toteudu liian vähäisen osallistujamäärän tai jonkin muun Sillasta johtuvan syyn vuoksi, rahat palautetaan. Mikäli maksat liikuntaedulla, emme pysty palauttamaan etua, mutta voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan palveluun. 

Voit käydä ostamassa kortin ao. painikelinkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Sen jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme vahvasti ostamaan oman maton. Voit ostaa sen myös Sillasta (45€). Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, e-passi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit. Kysy muista maksutavoista! joogakoulusilta@gmail.com 


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. Jos haluat aloittaa joogan, ota ystävällisesti yhteyttä! Yinjoogaan voit tulla ilman mitään joogakurssia. 

Ennen muita tunteja suosittelemme alkeiskurssia. 


SILLAN IHANAT YIN-ILLAT - KATSO LISÄTIEDOT TEEMAILLOISTA!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ KEVÄT 2021

HAKU KEVÄÄLLE ON KÄYNNISSÄ ELI jos sinua kiinnostaa sitoutua tiistain tuntiin vakiona, ota yhteyttä ja katsomme, olisiko tämä ryhmä sopiva sinulle!

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 12.1.2021 klo 1845-2005. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 17.6. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla (+ 2 kertaa 7 euron kiinniottokortilla eli yhteensä 4 kiinniottomahdollisuutta kauden aikana).

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Katso ehdot täältä.

UKK