Silta joogan alkeiskurssit Lauttasaari

VÄLIVINYASA TEKNIIKKAKURSSI

Dynaamisen joogan puolella punnerrus on lähes poikkeuksetta osa jokaista harjoituskertaa. Hyvä punnerrustekniikka on myös avain joogan vaikeampiin nostoihin sekä etenkin dynaamiselle joogalle tyypilliseen välivinyasaan, joka sitoo asanoita yhteen. Workshopissa opiskellaan teknisesti tarkkaa ojentajapunnerrusta, välivinyasan erilaisia vaihtoehtoja aina askelluksesta hyppyihin eteen istumaan sekä taakse chaturanga dandasanaan. Lisäksi keskitytään hengityksen sekä lihaslukkojen käyttöön välivinyasassa.

Workshop alkaa kehoa lämmittävällä ja herättävällä joogalla ennen tekniikkaharjoituksia. Aiemmasta joogataustasta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätön, sillä harjoitteista annetaan vaihtoehtoja. Workshop päättyy ohjattuun loppurentoutukseen.

Kurssi ei sovellu raskaana oleville, äskettäin synnyttäneille tai jos olet toipumassa jostakin loukkaantumisesta.

Aika: lauantai 18.9.2021 klo 13-15

Hinta: 49€

Opettaja: Outi Sirviö, KPJAYI / RYT200 joogaopettaja

Voit vahvistaa paikkasi ostamalla prepaid-kortin "Välivinyasa tekniikkakurssi 18.9.2021" ao. painikkeen kautta. Luothan ensin tilin itsellesi, ellei sinulla sitä jo ole. Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi jollekulle toiselle. Kerrothan siitä meille.

Voit aina maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-eduilla etujen sovellusten kautta. Huomioithan kuitenkin, että edulla maksaessasi emme voi palauttaa summaa, jos kurssi ei toteudukaan. Siinä tapauksessa voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan korttiin. Jo käytetty arvo on käytettävä kerralla. Katso lisää: https://www.joogakoulusilta.com/hintalista/

Kurssi toteutuu, jos sille tulee tarpeeksi osallistujia. Lähetämme kurssilaisille sähköpostia ennen kurssia.

Tervetuloa!

HATHAJOOGAN AAMUTUNTI ALKAA TIISTAISIN 31.8. KLO 8.00-8.45

Tervetuloa aamun hathajoogatunnille! 

Ilmoittauduthan tunnille edellisenä iltana klo 21 mennessä. Tunti toteutuu, jos sinne on ilmoittautunut vähintään viisi osallistujaa. Jos tunti ei toteudu, saat tekstiviestin viimeistään klo 7.15 aamulla. Ovet avataan n. 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunti on hathajoogaa ja taso katsotaan aina osallistujajoukon mukaan. Aloitamme perustason tunnilla. 

Tämän tunnin jälkeen lähdet energisoituneena ja keho vetreänä päivän puuhiin!


TERVETULOA JOOGAN ALKEISKURSSILLE SYKSYLLÄ 2021!

Seuraava dynaamisen joogan alkeiskurssi on elokuussa 2021. Se koostuu 5 kerrasta ja alkaa keskiviikkona 18.8. klo 1730-1830.

Voit osallistua tälle kurssille ostamalla 5 tai 10 kerran kortin, jotka käyvät myös kaikille muille tunneille ja on voimassa 3 kk ostosta. Jos aloitat korttisi käytön 18.8., voimme muuttaa kortin voimassaolon alkamisajan siihen (kortti silloin voimassa siis 18.8.-18.11.2021).

Kurssi etenee joka kerta, joten toivomme sinun osallistuvan jokaiselle tunnille. Jos et jollekin tunnille pääse, voit käyttää kerran jollekin toiselle tunnille, esim. yinjoogaan tai barreen, joille voi osallistua ilman kursseja.

Kurssin opettajana toimii E-RYT500 Tuula Heiskanen.
https://www.joogakoulusilta.com/kopio-tietoa-meista/

Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssilla opetellaan aurinkotervehdyksiä, joogan seisoma- ja istumasarjan asanoita, hengityksen ja liikkeen yhdistämistä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Kuulet myös perusasiat joogan historiasta ja filosofiasta. Lopussa rauhoitumme ja rentoudumme pitkillä venytyksillä. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina.

Aika: aloitus ke 18.8.2021 klo 17.30-18.30 (+ 25.8.,1.9., 8.9., 15.9.)
Hinta: 5xkortti 90€, 10xkortti 155€


Näin saat 5 tuntia alkeiskurssia kasaan ja olet saanut joogan alkeet haltuusi! Sen jälkeen voit jatkaa esim. keskiviikon tai sunnuntain tunnilla tai siirtyä muille tunneille - juttele tästä tarkemmin opettajan kanssa kurssin loputtua.

5/10 kerran tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Korttien muutokset vain lääkärintodistusta vastaan.

Voit käydä ostamassa kortin ao. painikelinkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Sen jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme vahvasti ostamaan oman maton. Voit ostaa sen myös Sillasta (45€). Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit. Voit maksaa myös: Smartum-maksutavat, e-passi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!


joogakoulusilta@gmail.com


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


****************

Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. Jos haluat aloittaa joogan, ota ystävällisesti yhteyttä! Yinjoogaan voit tulla ilman mitään joogakurssia. 

Ennen muita joogatunteja suosittelemme alkeiskurssia. Voimme järjestää kurssin myös privaatisti, ota yhteyttä!


SILLAN IHANAT YIN-ILLAT - KATSO LISÄTIEDOT TEEMAILLOISTA!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ SYKSY 2021

Jos sinua kiinnostaa sitoutua tiistain tuntiin vakiona aina kaudeksi kerrallaan, ota yhteyttä ja katsomme, olisiko tämä ryhmä sopiva sinulle! Jos sinulla on ennestään astangataustaa, voit vielä liittyä ryhmään näin syksyn alussa.

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta aina koko kaudeksi kerrallaan. Ryhmään siis sitoudutaan koko kaudeksi. Seuraava kausi alkaa 16.8. ja loppuu 19.12. Ryhmä on tiistaisin klo 18.45-20.05. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla (+ 2 kertaa 7 euron kiinniottokortilla eli yhteensä 4 kiinniottomahdollisuutta kauden aikana*)).

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä. Suurin osa tunnista on ohjattua harjoitusta,  osittain mysorena lopputunnin osalta.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit ostaa 1/5/10 kerran kortin ja täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

*)mikäli sairastut ja joudut olemaan poissa pidempään, tunteja korvataan vain lääkärintodistusta vastaan. Pidätämme oikeuden antaa korvausmahdollisuuden mille tunneille tahansa Sillassa. Mikäli joudumme keskeyttämään tunnit force majeure-syyn vuoksi, pidätämme oikeuden siirtyä live stream -tunteihin tai antamaan korvauskortin, joilla voit tulla Sillan muille tunneille.

Katso ehdot täältä.

UKK