Silta joogan alkeiskurssit Lauttasaari

TERVETULOA JOOGAN ALKEISKURSSILLE!

Seuraava alkeiskurssi alkaa elokuussa 2021. Laita meille viesti, jos haluat mukaan!

Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. Jos haluat aloittaa joogan, ota ystävällisesti yhteyttä! Yinjoogaan voit tulla ilman mitään joogakurssia. 

Ennen muita joogatunteja suosittelemme alkeiskurssia. Voimme järjestää kurssin myös privaatisti, ota yhteyttä!


SILLAN IHANAT YIN-ILLAT - KATSO LISÄTIEDOT TEEMAILLOISTA!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ SYKSY 2021

Jos sinua kiinnostaa sitoutua tiistain tuntiin vakiona aina kaudeksi kerrallaan, ota yhteyttä ja katsomme, olisiko tämä ryhmä sopiva sinulle!

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta aina koko kaudeksi kerrallaan. Ryhmään siis sitoudutaan koko kaudeksi. Seuraava kausi alkaa 16.8. ja loppuu 19.12. Ryhmä on tiistaisin klo 18.45-20.05. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla (+ 2 kertaa 7 euron kiinniottokortilla eli yhteensä 4 kiinniottomahdollisuutta kauden aikana*)).

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä. Suurin osa tunnista on ohjattua harjoitusta,  osittain mysorena lopputunnin osalta.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit ostaa 1/5/10 kerran kortin ja täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

*)mikäli sairastut ja joudut olemaan poissa pidempään, tunteja korvataan vain lääkärintodistusta vastaan. Pidätämme oikeuden antaa korvausmahdollisuuden mille tunneille tahansa Sillassa.

Katso ehdot täältä.

UKK