Silta joogakurssit

Järjestämme alkeiskursseja aina kauden alussa. Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. 

Jos haluat aloittaa joogan, suosittelemme aloittamista alkeiskurssin kautta. Jos et pääse alkeiskurssille, voit myös tulla suoraan seuraaville tunneille:

Torstaina Lempeä flowjooga klo 20.00

Keskiviikkona Dynaaminen flowjooga klo 18.45

Lauantain Astangan alkeistunnille klo 10.50

Kaikki yin-joogatunnit (ma, ke, su)

Tule rohkeasti mukaan ja mainitse opettajalle, jos tulet ensi kertaa joogatunnille.


SILLAN IHANAT GROUNDINGYIN JA YIN-ILLAT - KATSO LISÄTIEDOT TEEMAILLOISTA!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ

RYHMÄ ON NYT TÄYNNÄ! Jos haluat jäädä odottamaan mahdollista peruutuspaikkaa, laitapa meille meili!

************************************

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä keväällä 2020 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 21.1.2020 klo 1845-2005. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 16.6. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla (+ 7 euron lisämaksusta 2 kertaa).

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain alkeis/jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Katso ehdot täältä.