Silta joogakurssit

JOOGAN ALKEISKURSSI LAUANTAINA 17.8.2019 KLO 12-14.30

Jos et ole harrastanut joogaa ennen, suosittelemme peruskurssia ennen tunneille tuloa! Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssilla opetellaan joogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Vahvistamme myös erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Kurssin lopussa on puolen tunnin rentouttava yinjoogaosuus, jonka aikana kehosi lähtee palautumaan ja mielesi rauhoittuu. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina.

Aika: la 17.8.2019 klo 12.00-14.30

Hinnat: kurssi 45€ tai kurssi + 10 vapaavalintaista viikkotuntia 185€

Opettajat: Outi Sirviö, RYT200, KPJAYI auktorisoitu joogaopettaja ja Tuula Heiskanen RYT500 joogaopettaja

Tuntikortit voimassa 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin).

Kurssit on aina maksettava etukäteen. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Voit käydä ostamassa kurssin varaaheti-palvelusta ao. linkin kautta. Uutena asiakkaana luo ensin tili, jonka jälkeen pääset ostamaan.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia (ennen tai jälkeen tuntien ma, ke ja su): käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit. Kysy muista maksutavoista!

Voit valita kahdesta eri hintavaihtoehdosta: valitse "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat kurssin halvemmalla. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kurssi toteutuu, mikäli min. 5 henkeä osallistuu. Mikäli näyttää siltä, että kurssille on tulossa liian vähän osallistujia, olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin! Kurssin toteutuessa emme lähetä erikseen viestiä, vaan pyydämme sinua ystävällisesti saapumaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

GROUNDINGYIN® SILLASSA!

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille taas syksyllä perjantaisin 13.9. ja 25.10. klo 18.45-20.45

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

Asanoissa ollaan n. 5-10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.
GroundingYin:ssa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.

Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n.vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500®-joogaopettaja, GroundingYin®-ohjaaja, PilatesHealth®-opettaja

Hinta 38 euroa / ilta

Liput ao. linkistä.

(GroundingYin ilta xx.xx.2019)

Illan peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää iltasi jollekulle toiselle (ilmoita, jos teet näin).

SILLAN IHANAT PERJANTAIN YIN-ILLAT SYKSYLLÄ 2019

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan yinjoogan pariin kauniiseen Siltaan klo 18.45-20.45! Tämän 2 tunnin aikana sinulla on lupa vain olla ja kääriytyä omaan maailmaasi, olla ajattelematta mitään ja vain nauttia Sillan ainutlaatuisesta, hyvästä energiasta ja tunnelmasta. Teemme 1,5h pitkiä faskialinjojen herättelyjä (venytyksiä) ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen, hiljaisuudessa tai jooganidran muodossa.

Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Syksyn päivämäärät: 30.8., 11.10, 8.11.2019 klo 18.45-20.45

Yhden illan hinta on 25€. Voit varata paikkasi ostamalla illan prepaid-kortin ("Perjantain ihana yin-ilta xx.xx.2019") etukäteen ao. linkistä tai myös paikan päältä etukäteen (ma, ke ja su-iltaisin ennen tai jälkeen tuntien) ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta/vaihtoja, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500-joogaopettaja, joka on erikoistunut yinjoogaan

Löydät joogamatot ym. tarvikkeet veloituksetta käyttöösi Sillasta. Lämpimästi tervetuloa!
Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com
Varaamme oikeuden muutoksiin.

SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ

RYHMÄ ON NYT TÄYNNÄ. Jos tulee peruutuspaikka ja toivot päästä sitä jonottamaan, lähetä meille meili!

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä syksyllä 2019 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 13.8. klo 19.10-20.30. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 17.12. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla (+ 7 euron lisämaksusta 2 kertaa).

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain alkeis/jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Katso ehdot täältä.