Silta joogakurssit

Ilmoittaudu nyt Sillan kiinteään astangaryhmään!

Sillan tiistain kiinteään astangaryhmään on mahdollisuus päästä syksyllä 2019 tekemään tarkkaa, ohjattua astangaharjoitusta alkaen 13.8. klo 19.10-20.30. Ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Kausi loppuu 17.12. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla (+ 7 euron lisämaksusta 2 kertaa).

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain alkeis/jatkotason avoimessa ryhmässä klo 17-18.15.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

UUTUUS - GROUNDINGYIN® SILLASSA! 

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille - 3.5. klo 18.45-20.45

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti. Tämä on kevään viimeinen GroundingYin -ilta. Jatkamme iltoja syksyllä.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

Asanoissa ollaan n. 5-10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.
GroundingYin:ssa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.

Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n.vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Ajat: 12.4. ja 3.5. klo 18.45-20.45

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500®-joogaopettaja, GroundingYin®-ohjaaja, PilatesHealth®-opettaja

Hinta 38 euroa / ilta

Liput tästä linkistä.

(GroundingYin ilta xx.xx.2019)

Illan peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää iltasi jollekulle toiselle (ilmoita, jos teet näin).

Katso ehdot täältä.