Juoksukoulu

Sillan Juoksukoulu toteutetaan niin, että aloitamme heti syyskuun 2020 alusta. Koulu on joka viikko maanantaisin ja lauantaisin, yhteensä 8 kertaa. Ensimmäinen kerta on 31.8. maanantaina ja viimeinen kerta lauantaina 26.9.

Maanantain tunti on klo 1845-1945 ja lauantain klo 10-11. Jokunen lauantaitunti tulee olemaan osittain sisällä, mutta periaatteessa juoksemme siis säässä kuin säässä - sekin on yksi asia, jota opetellaan - juosta voi missä tahansa säässä, kunhan pukeutuu oikein!

Opettajana toimii liikunnanohjaaja AMK, kasvatustieteiden maisteri Henni Pesonen. Henni on itse harrastanut kestävyyslajeja ja toiminut mm. fysiikkavalmentajana, joten tulette olemaan todella hyvissä käsissä Hennin opetuksessa! Lue lisää Hennistä täältä.

Sillan juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa juoksuharrastuksen ja juoksemista tukevan lihaskuntoharjoittelun. Juoksukoulussa tutustut juoksuharrastuksen eri muotoihin, opit juoksutekniikan perusteet, parannat peruskuntoasi, opit harjoittamaan juoksuasentoasi tukevia lihaksia ja saat vinkkejä juoksukenkien sekä muiden varusteiden hankintaan. Sinulla ei tarvitse olla ennestään juoksukokemusta, vaan tämä on todellinen matalan kynnyksen juoksukoulu, jonne uskallat tulla, vaikket olisi koskaan juossut! Harjoitukset järjestetään Sillassa, Lauttasaaren alueen lenkkipoluilla sekä Pyrkällä. Ei säävarausta, vaan opetellaan lenkkeilemään joka säällä, sään mukaisin varustein tietysti! Tule rohkeasti mukaan. Porukalla on kiva juosta ja opettelemalla heti oikean tekniikan säästät kehoasi ja vältät ehkä pahimmat aloittelevan juoksijan sudenkuopat!

Ilmoittautuminen

Hinta on 145 euroa (sis. alv 24%). Voit vahvistaa paikkasi ostamalla prepaid-kortin "Juoksukoulu syksy 2020" täältä.

Juoksukoulu on kurssimuotoinen, 8 kertaa sisältävä kurssi. Jokaisella tunnilla on oma sisältönsä ja parhaan tuloksen saat, kun osallistut jokaiselle tunnille. Kertoja ei palauteta eikä kertoja voi ottaa kiinni millään muilla Sillan tunneilla eli Juoksukoulun kurssikortti käy vain Juoksukouluun. Maksun jälkeen ei palautusta. Kurssi on jo ostettavissa ao. painikkeen kautta. Luo ensin tili itsellesi ellet ole jo Sillan asiakas.

Kurssin voi maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-eduilla. Huomioithan kuitenkin, että edulla maksaessasi emme voi palauttaa summaa. Siinä tapauksessa voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan korttiin. Arvo on käytettävä kerralla. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat käyttää etuasi maksuun!

TERVETULOA JUOKSUN KIVAAN MAAILMAAN!

Katsothan kaikki ehdot.