Sillan Juoksukoulu kevät 2021


Tervetuloa Sillan Juoksukouluun!

Sillan juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa juoksuharrastuksen ja juoksemista tukevan lihaskuntoharjoittelun TAI olet jo juossut jonkin verran. Juoksukoulussa tutustut juoksuharrastuksen eri muotoihin, opit juoksutekniikan perusteet, parannat peruskuntoasi, opit harjoittamaan juoksuasentoasi tukevia lihaksia ja saat vinkkejä juoksukenkien sekä muiden varusteiden hankintaan. Sinulla ei tarvitse olla ennestään juoksukokemusta, vaan tämä on todellinen matalan kynnyksen juoksukoulu, jonne uskallat tulla, vaikket olisi koskaan juossut! Harjoitukset järjestetään Lauttasaaren alueen lenkkipoluilla, Pyrkällä ja Sillassa. Ei säävarausta, vaan opetellaan lenkkeilemään joka säällä, sään mukaisin varustein tietysti!

Mikäli olit mukana Sillan viime syksyn juoksukoulussa, tämä kurssi toimii loistavana kertauksena ja saat uusia haasteita joka kerta nyt, kun sinulla on jo juoksun alkeet hallussa. Eli juoksemisessa riittää edelleen opeteltavaa, mikä tekee tästä harrastuksesta entistäkin mielenkiintoisemman. 

Tämän kevään juoksukoulu toteutetaan niin, että aloitamme maanantaina 12.4.2021. Koulu on joka viikko maanantaisin ja lauantaisin, yhteensä 8 kertaa (paitsi 1.5. vappuna).. Ensimmäinen kerta on 12.4. maanantaina ja viimeinen kerta maanantaina 10.5. Maanantain tunti on klo 1845-1945 ja lauantain klo 10-11. Jokunen lauantaitunti tulee olemaan osittain sisällä, mutta periaatteessa juoksemme siis säässä kuin säässä - sekin on yksi asia, jota opetellaan - juosta voi missä tahansa säässä, kunhan pukeutuu oikein!

Opettajana toimii liikunnanohjaaja AMK, kasvatustieteiden maisteri Henni Pesonen. Henni on itse harrastanut kestävyyslajeja ja toiminut mm. fysiikkavalmentajana, joten tulette olemaan todella hyvissä käsissä Hennin opetuksessa! Lue lisää Hennistä täältä.

Tule rohkeasti mukaan. Porukalla on kiva juosta ja opettelemalla heti oikean tekniikan säästät kehoasi ja vältät ehkä pahimmat aloittelevan juoksijan sudenkuopat! Muodostamme taas WhatsApp-ryhmän, joten sinulla on mahdollisuus kysyä juoksuseuraa ja vaihtaa mietteitä vapaasti.

Ilmoittautuminen mahdollisimman pian! Kurssi toteutuu.

Hinta on 155 euroa (sis. alv 24%). 

Voit vahvistaa paikkasi ostamalla prepaid-kortin "Sillan Juoksukoulu kevät 2021" ao. painikkeen kautta. Luothan ensin tilin itsellesi, ellei sinulla sitä jo ole.

Juoksukoulu on kurssimuotoinen, 8 kertaa sisältävä kurssi. Jokaisella tunnilla on oma sisältönsä ja parhaan tuloksen saat, kun osallistut jokaiselle tunnille. Kertoja ei palauteta eikä kertoja voi ottaa kiinni millään muilla Sillan tunneilla eli Juoksukoulun kurssikortti käy vain Juoksukouluun. Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 8 sitoutuu kurssiin ostamalla kurssikortin. Maksun jälkeen ei palautusta. Mikäli kurssi ei toteudu, palautamme kurssimaksun (poikkeus, katso alla, maksaessasi edulla). Kurssi on jo ostettavissa ao. painikkeen kautta. Kurssin voi maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-eduilla. Huomioithan kuitenkin, että edulla maksaessasi emme voi palauttaa summaa, jos kurssi ei toteudukaan. Siinä tapauksessa voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan korttiin. Arvo on käytettävä kerralla. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat käyttää etuasi maksuun!

TERVETULOA JUOKSUN KIVAAN MAAILMAAN!

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, laita ystävällisesti meiliä.

Katsothan kaikki ehdot.