Sillan Juoksukoulu Lauttasaari syksy 2021


Juoksukoulumme jatkaa syksyllä "Juoksun tukiharjoitustunnin" muodossa. Tunti pidetään pääasiassa ulkona. Osallistujilla on jo hieman juoksutaustaa tai olet aloittamassa juoksemista ja kaipaat tukea harjoituksellesi. 

Tunnilla tullaan tekemään juoksemista tukevaa harjoittelua ja tietysti ihan vain juoksemista! Käymme läpi harjoitteita, joilla parannamme lihastasapainoa ja juoksun voimantuottoa. Paneudumme myös kehonhallintaan pyrkien hahmottamaan kehon asentoa juostessa ja muita harjoituksia tehdessä. Tunti tulee mitä todennäköisimmin olemaan lauantaisin klo 10-11.

Osallistuminen Sillan normaalilla 1/5/10 kerran kortilla. Tunnille ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta edelliseen iltaan klo 21 mennessä. Tunti pidetään, jos tarpeeksi ilmoittautuneita.

**********************************************************************

Tervetuloa Sillan Juoksukoulun tukiharjoitustunnille syksyllä 2021!

Harjoitukset järjestetään Lauttasaaren alueen lenkkipoluilla, Pyrkällä ja Sillassa. Ei säävarausta, vaan opetellaan lenkkeilemään joka säällä, sään mukaisin varustein tietysti!

Mikäli olet ollut mukana Sillan juoksukoulussa, tämä tunti toimii loistavana kertauksena ja saat uusia haasteita joka kerta nyt, kun sinulla on jo juoksun alkeet hallussa. Eli juoksemisessa riittää edelleen opeteltavaa, mikä tekee tästä harrastuksesta entistäkin mielenkiintoisemman. 

Opettajana toimii liikunnanohjaaja AMK, kasvatustieteiden maisteri Henni Pesonen. Henni on itse harrastanut kestävyyslajeja ja toiminut mm. fysiikkavalmentajana, joten tulette olemaan todella hyvissä käsissä Hennin opetuksessa! Lue lisää Hennistä täältä.

Tule rohkeasti mukaan. Porukalla on kiva juosta ja opettelemalla heti oikean tekniikan säästät kehoasi ja vältät ehkä pahimmat aloittelevan juoksijan sudenkuopat! Muodostamme taas WhatsApp-ryhmän, joten sinulla on mahdollisuus kysyä juoksuseuraa ja vaihtaa mietteitä vapaasti.

Syksy 2021 Juoksukoulun tunti toteutuu, mikäli kiinnostusta tulee tarpeeksi. Lähetämme asiasta sähköpostia kesän lopulla ja tiedustelemme kiinnostustasi. Voit myös laittaa meille meiliä, mikäli haluat mukaan. Voit aina maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-eduilla. Huomioithan kuitenkin, että edulla maksaessasi emme voi palauttaa summaa, jos tunti ei toteudukaan. Siinä tapauksessa voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan korttiin. Arvo on käytettävä kerralla. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat käyttää etuasi maksuun!

TERVETULOA JUOKSUN KIVAAN MAAILMAAN!

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, laita ystävällisesti meiliä.

Katsothan kaikki ehdot.