Juoksukoulu

Sillan Juoksukoulu toteutetaan sitten, kun on taas turvallista kerääntyä joukolla harjoittelemaan. Jos vain mahdollista, heti syyskauden 2020 alussa. Jos olet kiinnostunut, laita meille meili ja keräämme kiinnostuneiden nimet ja olemme yhteydessä, kun tiedämme aloituspäivän. Tämä ei sido sinua millään lailla, koska emme voi tietää, kuinka kauas aloitus menee, mutta toimii meille indikaattorina, kuinka moni olisi innostunut osallistumaan.

Sillan juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa juoksuharrastuksen ja juoksemista tukevan lihaskuntoharjoittelun. Juoksukoulussa tutustut juoksuharrastuksen eri muotoihin, opit juoksutekniikan perusteet, parannat peruskuntoasi, opit harjoittamaan juoksuasentoasi tukevia lihaksia ja saat vinkkejä juoksukenkien sekä muiden varusteiden hankintaan. Sinulla ei tarvitse olla ennestään juoksukokemusta, vaan tämä on todellinen matalan kynnyksen juoksukoulu, jonne uskallat tulla, vaikket olisi koskaan juossut! Harjoitukset järjestetään Sillassa, Lauttasaaren alueen lenkkipoluilla sekä Pyrkällä. Ei säävarausta, vaan opetellaan lenkkeilemään joka säällä, sään mukaisin varustein tietysti! Tule rohkeasti mukaan. Porukalla on kiva juosta ja opettelemalla heti oikean tekniikan säästät kehoasi ja vältät ehkä pahimmat aloittelevan juoksijan sudenkuopat!

Aika ja kesto - palaamme aikaan, kun tiedämme, milloin koulu voi alkaa!

Juoksukoulu pidetään aina kaksi kertaa viikossa: lauantaisin klo 13-14 ja maanantaisin klo 18.45-19.45

Hinta 145€


Ilmoittautuminen

Ilmoittatumisen deadline tarkentuu myöhemmin. Tämän jälkeen lähetämme kaikille osallistujille vahvistuksen kurssin toteutumisesta.

Juoksukoulun ohjaajana toimii fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Riina Riikonen. Riina vetää tällä hetkellä myös Sillan Kehonhuolto- ja Terve selkä- sekä pilatestuntia. Hän on monipuolinen liikunnan harrastaja ja suhteestaan juoksemiseen hän kuvaa näin: "Juoksu eri muodoissaan on kuulunut harrastuksiini läpi elämän. Tavoitteellisuutta harjoitteluun tuo erilaisiin juoksutapahtumiin ja -kilpailuihin osallistuminen. Luonto on lähellä sydäntäni, minkä vuoksi myös juokseminen tapahtuu usein luonnon helmassa. Viime vuosina olen ihastunut Swimrun-kestävyyslajiin, jossa yhdistetään maastojuoksu ja uinti avovedessä." Lisää Riinasta voit lukea täältä.

Juoksukoulu on kurssimuotoinen, 8 kertaa sisältävä kurssi. Jokaisella tunnilla on oma sisältönsä ja parhaan tuloksen saat, kun osallistut jokaiselle tunnille. Kertoja ei palauteta eikä kertoja voi ottaa kiinni millään muilla Sillan tunneilla eli Juoksukoulun kurssikortti käy vain Juoksukouluun. Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 8 sitoutuu kurssiin ostamalla kurssikortin. Maksun jälkeen ei palautusta. Mikäli kurssi ei toteudu, palautamme kurssimaksun (poikkeus, katso alla, maksaessasi edulla). Kurssi on jo ostettavissa ao. painikkeen kautta. Luo ensin tili itsellesi ellet ole jo Sillan asiakas.

Kurssin voi maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-eduilla. Huomioithan kuitenkin, että edulla maksaessasi emme voi palauttaa summaa, jos kurssi ei toteudukaan. Siinä tapauksessa voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan korttiin. Arvo on käytettävä kerralla. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat käyttää etuasi maksuun!

TERVETULOA JUOKSUN KIVAAN MAAILMAAN!

Katsothan kaikki ehdot.