Sillan Juoksukoulu vol.2


Tervetuloa juoksemaan tuttujen Siltalaisten ja opettajan johdolla lokakuussa lauantaiaamuisin! 

Ei haittaa, vaikket ollutkaan mukana Sillan Juoksukoulun 1. osassa, mutta odotamme, että sinulla on jo juoksemisen perusasiat hallussa ja olet juossut jonkin verran. (Jos tähtäät maratoonille, tämä ei välttämättä palvele sinua.)

Saat hyvän lenkin ja mukavaa lenkkiseuraa sekä asiantuntevan opettajan neuvoja matkan varrella. 

Aika lauantaisin klo 10.00-11.00;  3.10., 10.10., 17.10.,24.10. ja 31.10.

Lenkki on siis aina 60 minuuttia. Lenkin sisältö vaihtelee kävelystä juoksuun ja oheisharjoitteluun.

HUOM!!!!! Lenkit toteutetaan, mikäli vähintään 5 osallistuu ELI ILMOITTAUTUMISET LENKILLE PERJANTAI-ILTAAN KLO 21 MENNESSÄ. Jos silloin ei ole viittä juoksijaa kasassa, tunti perutaan ja sen jälkeen sitä ei pysty enää varaamaan.

Opettaja Henni Pesonen. Hennillä on pitkä kokemus kestävyyslajeista sekä liikunnanohjaajan pätevyys ja kokemus juoksemisen opetusta silmälläpitäen. Lisää Hennistä täällä.

Mukaan pääsee Sillan normaalilla 5 tai 10 kerran (tai Anytime) kortilla (ei yhden kerran kortilla). Linkki ostoon sivun alareunassa. (Luo ensin tili, jos et ole vielä Sillan asiakas.) Varaa paikkasi kuten normaalille tunnille. Lähtö aina Sillan edestä. Olethan ajoissa. Tervetuloa!


Sillan Juoksukoulu vol. 1

Sillan Juoksukoulu on jo alkanut! Se toteutetaan niin, että aloitamme heti syyskuun 2020 alusta. Koulu on joka viikko maanantaisin ja lauantaisin, yhteensä 8 kertaa. Ensimmäinen kerta on 31.8. maanantaina ja viimeinen kerta maanantaina 28.9.

Maanantain tunti on klo 1845-1945 ja lauantain klo 10-11. Jokunen lauantaitunti tulee olemaan osittain sisällä, mutta periaatteessa juoksemme siis säässä kuin säässä - sekin on yksi asia, jota opetellaan - juosta voi missä tahansa säässä, kunhan pukeutuu oikein!

Opettajana toimii liikunnanohjaaja AMK, kasvatustieteiden maisteri Henni Pesonen. Henni on itse harrastanut kestävyyslajeja ja toiminut mm. fysiikkavalmentajana, joten tulette olemaan todella hyvissä käsissä Hennin opetuksessa! Lue lisää Hennistä täältä.

Sillan juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa juoksuharrastuksen ja juoksemista tukevan lihaskuntoharjoittelun. Juoksukoulussa tutustut juoksuharrastuksen eri muotoihin, opit juoksutekniikan perusteet, parannat peruskuntoasi, opit harjoittamaan juoksuasentoasi tukevia lihaksia ja saat vinkkejä juoksukenkien sekä muiden varusteiden hankintaan. Sinulla ei tarvitse olla ennestään juoksukokemusta, vaan tämä on todellinen matalan kynnyksen juoksukoulu, jonne uskallat tulla, vaikket olisi koskaan juossut! Harjoitukset järjestetään Sillassa, Lauttasaaren alueen lenkkipoluilla sekä Pyrkällä. Ei säävarausta, vaan opetellaan lenkkeilemään joka säällä, sään mukaisin varustein tietysti! Tule rohkeasti mukaan. Porukalla on kiva juosta ja opettelemalla heti oikean tekniikan säästät kehoasi ja vältät ehkä pahimmat aloittelevan juoksijan sudenkuopat!

Ilmoittautuminen

Hinta on 145 euroa (sis. alv 24%). 

Mikäli sinua kiinnostaa Juoksukoulu, laita meille meiliä ja kartoitamme, mikäli ihmisiä riittäisi toiseen kouluun tänä syksynä!

Juoksukoulu on kurssimuotoinen, 8 kertaa sisältävä kurssi. Jokaisella tunnilla on oma sisältönsä ja parhaan tuloksen saat, kun osallistut jokaiselle tunnille. Kertoja ei palauteta eikä kertoja voi ottaa kiinni millään muilla Sillan tunneilla eli Juoksukoulun kurssikortti käy vain Juoksukouluun. Maksun jälkeen ei palautusta. Kurssi on jo ostettavissa ao. painikkeen kautta. Luo ensin tili itsellesi ellet ole jo Sillan asiakas.

Kurssin voi maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-eduilla. Huomioithan kuitenkin, että edulla maksaessasi emme voi palauttaa summaa. Siinä tapauksessa voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan korttiin. Arvo on käytettävä kerralla. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat käyttää etuasi maksuun!

TERVETULOA JUOKSUN KIVAAN MAAILMAAN!

Katsothan kaikki ehdot.