Sillan Juoksukoulu + Tukiharjoittelu Lauttasaari syksy 2021


Juoksukoulumme jatkaa syksyllä "Juoksukoulu&Tukiharjoittelu" -tunnin muodossa 8 kerran kurssina. Tunti pidetään ulkona. Osallistujilla edellytetään hieman juoksutaustaa joko oman harjoittelun tai Sillan Juoksukoulun kautta.

Ohjatut tunnit koostuvat tukiharjoittelusta ja juoksulenkit tehdään viikon aikana omatoimisesti opettajan antamien ohjeiden mukaisesti.

Käymme läpi harjoitteita, joilla parannamme lihastasapainoa ja juoksun voimantuottoa. Paneudumme myös kehonhallintaan pyrkien hahmottamaan kehon asentoa juostessa ja muita harjoituksia tehdessä. 

Tunnille ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta edelliseen iltaan klo 21 mennessä. 

Harjoitukset järjestetään Lauttasaaren alueen lenkkipoluilla, Pyrkällä ja Sillassa. Ei säävarausta, vaan opetellaan lenkkeilemään joka säällä, sään mukaisin varustein tietysti!

Aika lauantaisin klo 10.00-11.00 (21.8.-9.10), lähtö Sillan edestä ellei toisin ole sovittu

(Huom, Varausjärjestelmässä kellonaika on 9.45-9.55, mutta itse tunti on siis klo 10.00-11.00.)

Hinta 155€ (sis. alv24%)

Opettajana toimii liikunnanohjaaja AMK, kasvatustieteiden maisteri Henni Pesonen. Henni on itse harrastanut kestävyyslajeja ja toiminut mm. fysiikkavalmentajana, joten tulette olemaan todella hyvissä käsissä Hennin opetuksessa! Lue lisää Hennistä täältä.

Voit vahvistaa paikkasi ostamalla prepaid-kortin "Sillan Juoksukoulu&Tukiharjoittelu syksy 2021" ao. painikkeen kautta. Luothan ensin tilin itsellesi, ellei sinulla sitä jo ole.

Juoksukoulu on kurssimuotoinen, 8 kertaa sisältävä kurssi. Jokaisella tunnilla on oma sisältönsä ja parhaan tuloksen saat, kun osallistut jokaiselle tunnille. Kertoja ei palauteta eikä kertoja voi ottaa kiinni millään muilla Sillan tunneilla eli Juoksukoulun kurssikortti käy vain Juoksukouluun. Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 8 sitoutuu kurssiin ostamalla kurssikortin. Maksun jälkeen ei palautusta. Mikäli kurssi ei toteudu, palautamme kurssimaksun (poikkeus, katso alla, maksaessasi edulla). Kurssi on jo ostettavissa ao. painikkeen kautta. 

Mikäli olet ollut mukana Sillan juoksukoulussa tai juossut itsenäisesti, tämä tunti toimii loistavana kertauksena ja saat uusia haasteita joka kerta nyt, kun sinulla on jo juoksun alkeet hallussa. Eli juoksemisessa riittää edelleen opeteltavaa, mikä tekee tästä harrastuksesta entistäkin mielenkiintoisemman. 

Tule rohkeasti mukaan. Porukalla on kiva juosta ja opettelemalla oikeaa tekniikkaa ja tekemällä hyviä oheisharjoituksia säästät kehoasi ja vältät ehkä pahimmat juoksijan sudenkuopat! Muodostamme taas WhatsApp-ryhmän, joten sinulla on mahdollisuus kysyä juoksuseuraa ja vaihtaa mietteitä vapaasti.

Voit aina maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja Epassi-eduilla. Huomioithan kuitenkin, että edulla maksaessasi emme voi palauttaa summaa, jos tunti ei toteudukaan. Siinä tapauksessa voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan korttiin. Jo käytetty arvo on käytettävä kerralla. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat käyttää etuasi maksuun!

TERVETULOA JUOKSUN KIVAAN MAAILMAAN!

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, laita ystävällisesti meiliä.

Katsothan kaikki ehdot.