Kehonhuolto


Sillan kehonhuoltokurssi, 5 kertaa, lauantaisin 1.-29.2.2020 klo 12-13

Sillan kehonhuoltokurssilla keskitytään dynaamiseen venyttelyyn, liikkuvuuteen ja kehon rentouttamiseen. Voit käyttää tunnin joko kevyenä, monipuolisena harjoituksena tai palauttavana treeninä kovan rasituksen jälkeen.


Tekemällä erilaisia harjoituksia kehosi kuormittuu tasapuolisesti ja ylläpidät hyvää lihastasapainoa. Kova treeni aktivoi aina sympaattista hermostoasi eli tällöin kehosi on koko ajan hälytystilassa. Tämän vastapainoksi tarvitset harjoitusta ja aikaa, jolloin sympaattinen hermostosi ei ole aktiivinen ja jonka aikana kehosi ja mielesi rentoutuu ja lepää. Silloin mm. verenpaineesi ja adrenaliini- ja kortisolitasosi laskevat ja tätä kautta saat kehollesi terveydellisiä vaikutuksia. Levolla ja palutumisella on positiivisia vaikutuksia myös aineenvaihduntaan, ruuansulatukseen, hormonitoimintaan ja kunnon kehittymiseen. Kehon liikkuvuuteen vaikuttaa myös faskia, sidekudoskalvo, jota kehossamme on paljon. Yksi kurssin tavoitteista onkin opetella nimenomaan faskian hoitamista oikeanlaisilla venytyksillä. Tule siis Sillan kehonhuoltotunnille ja opit huoltamaan kehoasi ja voit entistäkin paremmin!


Pääset mukaan ostamalla 5 kerran kurssin ja näin sinulla on aina paikka varattuna tunnilla. Jos paikkoja jää yli, ne ovat varattavissa normaalilla tuntikortilla. Avaamme tunnin varattavaksi varauskalenterin puolelle, kun kurssiin sitoutunut ryhmä on koossa. Lähetämme tiedon avauksesta kurssin ostaneille.


Hinta 85€ / 5 kertaa / 1., 8., 15., 22. ja 29.2.2020 klo 12-13


Kurssikortti käy pelkästään tälle tunnille. Korttimuutokset vain lääkärintodistusta vastaan. Katsothan kaikki ehdot

Opettaja: Riina Riikonen, fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja

Lisää Riinasta täällä