Kehonhuolto


Sillan kehonhuoltokurssi vol2, 5 kertaa (tai yksittäin), lauantaisin maalis-huhtikuussa!


Jos ostit Kehonhuolto kurssi 2:n, voit käyttää korttiasi Silta Virtual -tunneilla! Jatkamme Kehonhuolto-tuntia heti, kun pääsemme takaisin saliin!


Helmikuun kehonhuoltokurssille toivottiin jatkoa, joten jatkamme tuntia 5 kertaa ajalla 7.3.-25.4. samoilla ehdoilla kuin helmikuun kurssi. Kurssikortti on jo myynnissä varauspalvelussa ja tunti varattavana maaliskuun (7.3.,14.3.,21.3. huom. klo 13.15-14.15) osalta kalenterin puolelle. Huhtikuun päivät ovat 18.4. ja 25.4. ja kellonajat täsmentyvät myöhemmin. Hienoa, kun kurssista on selkeästi ollut hyötyä! Olethan meihin yhteydessä, jos olet kiinnostunut kurssista!


Pääset mukaan joko ostamalla 5 kerran kurssin ja näin sinulla on aina paikka varattuna tunnilla TAI normaalilla 5/10 kerran tuntikortilla voit tulla tunnille silloin, kun sinulle sopii. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa eli voit osallistua vaikka vain yhteen tuntiin. HUOM. tunti löytyy varausjärjestelmässä "Kurssit"-otsikon alta.


Sillan kehonhuoltokurssilla keskitytään dynaamiseen venyttelyyn, liikkuvuuteen ja kehon rentouttamiseen. Voit käyttää tunnin joko kevyenä, monipuolisena harjoituksena tai palauttavana treeninä kovan rasituksen jälkeen.


Tekemällä erilaisia harjoituksia kehosi kuormittuu tasapuolisesti ja ylläpidät hyvää lihastasapainoa. Kova treeni aktivoi aina sympaattista hermostoasi eli tällöin kehosi on koko ajan hälytystilassa. Tämän vastapainoksi tarvitset harjoitusta ja aikaa, jolloin sympaattinen hermostosi ei ole aktiivinen ja jonka aikana kehosi ja mielesi rentoutuu ja lepää. Silloin mm. verenpaineesi ja adrenaliini- ja kortisolitasosi laskevat ja tätä kautta saat kehollesi terveydellisiä vaikutuksia. Levolla ja palutumisella on positiivisia vaikutuksia myös aineenvaihduntaan, ruuansulatukseen, hormonitoimintaan ja kunnon kehittymiseen. Kehon liikkuvuuteen vaikuttaa myös faskia, sidekudoskalvo, jota kehossamme on paljon. Yksi kurssin tavoitteista onkin opetella nimenomaan faskian hoitamista oikeanlaisilla venytyksillä. Tule siis Sillan kehonhuoltotunnille ja opit huoltamaan kehoasi ja voit entistäkin paremmin!


Maalis-huhtikuun kurssikortin hinta 85€ / 5 kertaa / 7.3., 14.3. ja 21.3. klo 13.15-14.15

Loput kaksi kertaa pidetään huhtikuussa, 18.4. ja 25.4. - kellonaika vahvistuu lähempänä.

Kurssikortti käy pelkästään tälle tunnille. Korttimuutokset vain lääkärintodistusta vastaan. Katsothan kaikki ehdot

Opettaja: Riina Riikonen, fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja

Lisää Riinasta täällä