Kehonhuolto


Sillan kehonhuolto 


Sillan kehonhuollossa keskitytään dynaamiseen venyttelyyn, liikkuvuuteen ja kehon rentouttamiseen. Voit käyttää tunnin joko kevyenä, monipuolisena harjoituksena tai palauttavana treeninä kovan rasituksen jälkeen.


Tekemällä erilaisia harjoituksia kehosi kuormittuu tasapuolisesti ja ylläpidät hyvää lihastasapainoa. Kova treeni aktivoi aina sympaattista hermostoasi eli tällöin kehosi on koko ajan hälytystilassa. Tämän vastapainoksi tarvitset harjoitusta ja aikaa, jolloin sympaattinen hermostosi ei ole aktiivinen ja jonka aikana kehosi ja mielesi rentoutuu ja lepää. Silloin mm. verenpaineesi ja adrenaliini- ja kortisolitasosi laskevat ja tätä kautta saat kehollesi terveydellisiä vaikutuksia. Levolla ja palutumisella on positiivisia vaikutuksia myös aineenvaihduntaan, ruuansulatukseen, hormonitoimintaan ja kunnon kehittymiseen. Kehon liikkuvuuteen vaikuttaa myös faskia, sidekudoskalvo, jota kehossamme on paljon. Yksi kurssin tavoitteista onkin opetella nimenomaan faskian hoitamista oikeanlaisilla venytyksillä. Tule siis Sillan kehonhuoltotunnille ja opit huoltamaan kehoasi ja voit entistäkin paremmin!

 

Tällä hetkellä studion tunneissa kalenterissamme ei ole kehonhuoltoa, mutta laita meille viestiä, jos kehonhuolto studiolla kiinnostaa sinua! Videoina kehonhuoltoa on saatavilla! Kehonhuoltoon voimme suositella myös yin-joogaa ja terve selkä -tuntia joko studiolla tai videona, joita on saatavilla joka viikko yksittäisinä tunteina tai kuukausittaisena videopakettina.

Jos yrityksesi on kiinnostunut työntekijöiden kehonhuollosta, otahan yhteyttä! Teemme etätunteja sekä Zoomin että Teamsin välityksellä.