Kuinka syksysi on lähtenyt käyntiin?

31.08.2020

Kiinalaisen ajattelun mukaan syksy on suunnittelun, uuden aloittamisen, ideoinnin ja luovuuden aikaa. Vuoden alussa taas tulisi levätä ja kerätä voimia, jotta jaksetaan taas keväällä auringonvalon lisääntyessä olla aktiivisia. Nyt on palattu töihin - joko konttorille tai kotikonttorissa, koulut ja tarhat ovat alkaneet ja perheiden rutiinit alkavat muodostua. Monet myös aloittavat syksyllä uusia harrastuksia ja kalenterit täyttyvät niin omista kuin koko perheenkin menoista.

Sillan syksy on tästä oudosta poikkeusajasta huolimatta lähtenyt aivan mahtavasti käyntiin. Kiitos siitä kaikille Siltalaisille, jotka olette täyttäneet salin ilta toisensa jälkeen! 

Huolehdimme siitä, että harjoittelu on turvallista studiollamme, mutta jos et uskalla vielä tulla sisätunneille, sinulla on mahdollisuus myös ostaa virtuaalitunteja yksittäin tai paketissa. Olethan ruksinut asiakastiedoissasi, että haluat tiedotteitamme, jotta saat aina ajankohtaiset tiedot kaikista tapahtumista ja tunneista.

Muistathan myös jättää kalenteriisi tyhjää aikaa. Koronan vuoksi stressitaso saattaa olla korkeammalla kuin mitä normaalisti, niin muistathan ottaa välillä taukoja, olla tekemättä mitään tai tehdä jotakin, mikä saa sinut rentoutumaan, jotta annat parasympaattiselle hermostolle mahdollisuuden aktivoitua ja kehosi alkaa korjata itse itseään. Muista myös nukkua tarpeeksi, ulkoilla ja syödä monipuolisesti ja terveellisesti. Aivot tarvitsevat unta latautuakseen ja jaksaakseen päivästä toiseen virkeinä. 

Kaunista syksyä sinulle, toivottavasti näemme tunneilla!