Liikuntaa Silta pienryhmässä

Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia - liikuntaa Sillan pienryhmässä

Syksyn 2018 ryhmän kommentteja:

"On siis ollut oikein positiivinen matka, joka vaikuttaa ajatuksiin joka päivä."

"Alkuun tavoite oli enemmän laihtuminen jne., mutta nyt ajatus on kääntynyt enemmän ymmärtämään ja löytämään keinot ja rutiinit pidemmälle tähtäimelle. "

"Ryhmä on ollut todella mahtava, kannustava ja tukenut tällä matkalla!"

"Suurin oivallus on ollut terve itsekkyys arjessa - sekä töissä että kotona"

"Keskustelut ravintoneuvojan kanssa ova olleet suuri apu. Olen nyt ymmärtänyt, miten minun pitäisi syödä pysyäkseni terveenä ja kuinka voin tehdä muutoksia pienin askelin, jotta ne olisivat myös pysyviä muutoksia."

Miksi? Mitä ohjelma sisältää?

Ruokailurytmi, liikunta, stressin- ja mielenhallinta, lepo, painonhallinta, elämän suuret muutokset. Kaikki nämä ovat osa elämäämme ja joskus kaipaat ehkä ulkopuolisen apua tai näkemystä, kuinka hallita kaikkea tätä.

Lopeta murehtiminen ja tule Sillan pienryhmään, jossa sinua koutsaavat Sillan opetiimi, personal trainer ja ravintoneuvoja! Ryhmässämme paneudumme sinun kehoosi ja lähdemme suunnitelmallisesti kohottamaan kuntoasi, antamaan työkaluja stressin- ja elämänhallintaan, ehkä pudottamaan jokusen kilon ja menettämään muutaman sentin vyötäröltä ja rakentamaan kokonaisvaltaisesti parempaa oloa.

Pienryhmämme ohjelma koostuu:

- 10 ryhmä- ja liikuntatapaamisesta 10 viikon aikana: teemme helppoja jooga- tai pilatesharjoituksia sekä muita kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoituksia sekä rentouttavia, stressiä poistavia ja kehoa hoitavia venyttelyjä joka viikko pienryhmässä. Jos olet arka lähtemään suureen ryhmään, tämä on juuri sinulle - liikut turvallisesti ja rauhassa pienessä ryhmässä ja saat hyvin henkilökohtaista opetusta.

- yleisen ravinto-ohjelman sekä aimo annoksen ravintotietoutta

- ryhmän vetäjän, personal trainerin ja ryhmän tuen kasvokkain/puhelimitse tai sähköpostitse koko 10 viikon ajan sekä mahdollisuuden myös henkilökohtaisiin tapaamisiin Sillassa tai muualla (laajempi PT-palvelu hyvin edulliseen hintaan), Whatsapp-ryhmän

Mikäli olet estynyt tulemasta joskus liikuntaharjoitukseen, voit ottaa sen kiinni jollakin muulla Sillan normaalilla viikkotunnilla.

Liikunta ja tapaamiset ovat ...

Joogaa, lempeää/avaavaa tai dynaamisempaa/vahvistavaa tai terve selkä -tyyppistä liikuntaa

Pilatesta, keskikehoa ja selkää vahvistavaa, keskittymistä vaativaa, hieman hikeä pintaan ja linjat kuntoon

Stressiä lieventävää yin-joogaa, joka menee hermostotasolle aktivoiden parasympaattisen hermoston toimintaa

Rentoutusta, meditaatiota, kävelylenkki, tms.

Vertaistukea, pieniä kirjallisia harjoitustehtäviä, keskustelua, sparraamista

Tässä ryhmässä voit saada työkaluja stressitasosi laskemiseen ja parempaan elämänhallintaan sekä vertaistukea, kun sitä kaipaat. Tapaamme ryhmän kanssa siis joka viikko, joten ryhmän jäsenet tutustuvat toisiinsa ja voit löytää juttu- ja lenkkikavereita. Ryhmälle perustetaan myös oma WhatsApp-ryhmä, johon voit halutessasi liittyä ja jonka kautta jaetaan ruokareseptejä, hyvinvointiin liittyviä artikkeleita, hyödyllisiä videoita yms.

Aikataulu

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa.

Halutessasi lisämaksusta tarjoamme sinulle myös:

- oman henkilökohtaisen ravinto-ohjelman

- mahdollisuuden tavata jokaista valmentajaa henkilökohtaisesti omalla ajallasi sopimuksen mukaan Sillassa tai muualla

Valmennusryhmämme koostuu alan ammattilaisista:

Diplomiravintoneuvoja, personal trainer ja jooga- ja pilatesopettaja

Hinta: täsmentyy kesän aikana

Otamme ryhmään rajallisen määrän oppilaita. Voit hakea ryhmään jo nyt vapaamuotoisella hakemuksella ja aloitamme syksyllä 2019 kauden alkaessa. Jos olet valmis sitoutumaan ajallisesti kerran viikossa ryhmään, tulet ehkä muuttamaan arkeasi loppuiäksi ja liikunnasta tulee sinulle tapa, joka auttaa sinua monin tavoin arjessasi.

Jos kiinnostuit, laita hakemus nyt: joogakoulusilta@gmail.com

Voit myös vahvistaa paikkasi ryhmässä maksamalla 100 euron varausmaksun.

Varausmaksun maksettuasi olet sitoutunut osallistumaan ryhmään ja maksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että ryhmä ei toteudu.