MIESTEN LAITEPILATESTUNTI

Laitepilates tukee loistavasti muita urheilumuotoja, koska se vahvistaa keskivartaloa ja lisää kehon joustavuutta. Mm. golffaajat, tenniksenpelaajat ja juoksijat voivat tämän todeta, kun kehon kierrot helpottuvat, lyönteihin tulee lisää voimaa keskikehon vahvistuessa ja juokseminen kevenee, kun keskikehon kannattelu lisääntyy. Liikkuvuuden lisääntymisen myötä nopeutesi ja ketteryytesi paranevat.


Monet ovat löytäneet laitepilateksesta uuden lajin esim. juoksemisen tai kuntosalin tilalle, jos esim. nivelet eivät enää kestä kovalla juoksua tai isojen painojen nostamista.

Perustamme miesten laitepilatestunnin Siltaan, koska sitä on kyselty.

Tunti tulee olemaan 19.8. alkaen maanantaisin lounasaikaan eli klo 11-11.55.

Käytämme syksyn ensimmäiset tunnit lajiin ja laitteeseen tutustumiseen (+ tietysti saat hyvän treenin joka kerta), joten voit siis aloittaa suoraan viikkotunnilla, jos tulet mukaan ennen 15.9. 
Voit ostaa 5, 10 tai 15 kerran laitepilateskortin suoraan varauspalvelusta ja varata sen jälkeen paikkasi tunnille. Tunnille otetaan max. 7 henkeä.

 

Jos aloitat 15.9. jälkeen, tule ensin laiteintroon (katso introt varausjärjestelmästä), jossa saat perusteet haltuun. Introja järjestetään enimmäkseen viikonloppuisin elo-syys-lokakuussa. Intron sekä kaikki muut hinnat näet hinnastosivulta.

Voit maksaa myös Smartum, epassi ja Edenred -liikuntaeduilla. Lue täältä lisää 

Lue lisää laitepilateksesta.

Tervetuloa!