Mindfulness tutuksi 

Tuntuuko elämä puurtamiselta, stressitilanteesta toiseen siirtymiseltä? Pakenetko ahdistusta tekemiseen: työhön, liikuntaan, harrastuksiin...? Haluaisitko elämäsi olevan rennompaa? Haluaisitko nukkua paremmin?

Mindfulness voi auttaa sinua suhtautumaan jopa stressiin rennommin. Tule siis SILTAan tutustumaan Mindfulnessiin kolmen kerran kurssilla ja saat arvokkaita työkaluja arkeesi!

Kurssin harjoitukset noudattavat Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) -nimistä menetelmää.

Mindfulness tunnilla harjoittelet olemaan tässä hetkessä. Se on tärkeä taito monesta eri syystä.

  • Kun olet tässä hetkessä, näet asiat sellaisina kuin ne ovat. Oikea tilannearvio nykyhetkestä auttaa sinua tekemään oikeita ratkaisuja.
  • Mielen luonne on valtaa menneessä ja tulevassa. Harjoittelet huomion pitämistä tässä hetkessä. Se auttaa sinua mm. keskittymään ja nukkumaan paremmin.
  • Vuorovaikutustilanteessa pystyt kuuntelemaan keskustelukumppaniasi paremmin. Havaitset tarkemmin sanattoman viestinnän. Tulet paremmin ymmärretyksi, kun puhut tästä hetkestä käsin juuri niistä tunteista ja ajatuksista, joita koet juuri nyt.
  • Opit myös tunnistamaan mitkä asiat aiheuttavat stressiä ja valitsemaan tilanteeseen sopivan reagointitavan.
  • Kun stressitasosi alenee, paranee vastustuskykysi esimerkiksi kausi-influenssaa vastaan. Verenpaineesi ja sydämen sykkeesi laskee.

Aika    Tunnit pidetään kolmena torstaina: 21.1., 28.1. ja 4.2.2021 klo 20.15 - 21.15. 

Hinta  80 €, voit ostaa kurssin ao. painikkeen kautta. Varaa myös paikkasi tunneille varaaheti-kalenterin puolelta (varaa aika - painikkeen kautta)

Ilmoittautuminen mahdollisimman pian! Kurssi toteutuu.

Ohjaajana on Anne Suomi. Anne on valmistunut Leena Pennasen koulutuksesta Mindfulness-ohjaaja CFM®:ksi v. 2019. Hän on käynyt myös Antti-Juhani Wihurin työelämäpainotteisen ohjaajakoulutuksen v. 2016.

Pukeudu rentoihin vaatteisiin, jotka eivät kiristä. Ota mukaan lämmin pusero ja villasukat. Sillasta löytyy erilaisia istuinalustoja ja vilttejä.

Olet lämpimästi tervetullut kurssille!

Kurssikortti käy vain tälle kurssitunnille eikä se oikeuta muihin Sillan tunteihin. Oston jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi ystävälle, jos et pääsekään mukaan ollenkaan. Kurssi muodostaa 3 tunnin kokonaisuuden, joten parhaimman annin saat, kun pääset paikalle joka kerta. Jos kurssi ei toteudu liian vähäisen osallistujamäärän tai jonkin muun Sillasta johtuvan syyn vuoksi, rahat palautetaan maksutavan mukaisesti. Mikäli maksat liikuntaedulla, emme pysty palauttamaan etua, mutta voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan palveluun. Lue myös muut ehdot, kun ostat.