Äiti/isi-lapsi-tunti syksy 2018

21.06.2018 13:38

AIKUINEN-LAPSI TUNTI SYKSYLLÄ SILLASSA!

Nyt äidit, isit, mummit, kummit tai ukit ja lapset liikkumaan Siltaan!

Tunti on tiistaisin 21.8. alkaen klo 9.30-10.20.

Tunnilla hoidetaan kehoja joogan, pilateksen ja muun liikunnan voimin. Lapsi voi olla mukana yhden aikuisen kanssa tunnilla niin halutessaan  ja hän voi osallistua liikuntaan, jos niin päättää! Vauvat voivat köllötellä myös viltillä vieressä.

Äiti/isä-lapsi-kortti (135€) käy vain ko. tunneille ja ostetaan varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelun kautta. Kortit ovat voimassa 3 kk. Tunnit varataan aina varaaheti-kalenterista ja jos et pääse joka kerta, voit halutessasi korvata tunnin kaksi kertaa maanantain terve selkä-tunnilla klo 17.30-18.30 (ilman lasta). Ilmoitathan, jos teet näin, sähköpostilla: joogakoulusilta@gmail.com ja varaat tunnin kalenterista. Sillan normaalilla tuntikortilla voi myös osallistua näille tunnille.

Olet lämpimästi tervetullut, mutta jos olet synnyttänyt alle 6 kk sitten, konsultoithan lääkärisi tai fysioterapeuttisi kanssa, onko kehosi valmis jo harjoitukseen. On tärkeää, että kuuntelet omaa kehoasi ja teet omien voimiesi ja kykyjesi mukaan omalla vastuullasi.

Tunti on ryhmätunti, joten opettajalla ei valitettavasti ole mahdollisuutta antaa yksityisopetusta tunnin aikana, vaan ohjelma laaditaan siten, että se palvelee mahdollisimman montaa osallistujaa. Jokainen vanhempi on vastuussa omasta lapsestaan tunnin aikana. Mukaan voi tuoda vaikkapa jonkin lempilelun lapselle. Katsothan, että vakuutuksesi on kunnossa.