Aikuinen-lapsi-tunti alkaa taas 6.3.!

20.02.2018 13:28

Aloitamme kevään saapuessa taas aikuinen-lapsi-tunnin. Tunti on tiistaisin 6.3. alkaen klo 9.30-10.20.  Tunnille voi tulla äiti, isä, mummi, ukki, kummi tai kuka tahansa yksi lapsen läheinen aikuinen. Tunnin loppuun on varattu aikaa lapsen pukemiseen ja pakkaamiseen :)

Tälle tunnille voi ostaa oman "äitilapsi-tuntikortin", jossa on 8 kertaa ja se maksaa 105 euroa. Kortti käy vain tälle tunnille, on henkilö/perhekohtainen ja ostetaan varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelun kautta. Kortti on hieman halvempi kuin normaali kertakortti Siltaan. Sillan normaalilla tuntikortilla ja kertamaksulla voi myös osallistua tälle tunnille. Kertamaksu on myös alennettu normaalista ja on 15€. Ilmoitathan meilillä, jos tulet kertamaksulla.

Jos sinulla on tuntikortti, varaathan tunnin aina varaaheti-kalenterista ja jos et pääse joka kerta, voit halutessasi korvata tunnin kaksi kertaa maanantain lempeä jooga-tunnilla klo 20.12-21.15 (ilman lasta). Ilmoitathan, jos teet näin, sähköpostilla: joogakoulusilta@gmail.com ja varaat tunnin kalenterista. Kaikki toteutuvat tunnit näet varaaheti.fi/joogakoulusilta -kalenterista.

Tässä tuntikuvaus:

"Äiti/isä-lapsi-tunnilla hoidetaan kehoja joogan, pilateksen ja muun liikunnan voimin. Lapsi voi olla mukana tunnilla niin halutessasi ja hän voi osallistua liikuntaan, jos niin päättää! Vauvat voivat köllötellä myös viltillä vieressäsi. Olet lämpimästi tervetullut, mutta jos olet synnyttänyt alle 6 kk sitten, konsultoithan lääkärisi tai fysioterapeuttisi kanssa, onko kehosi valmis jo harjoitukseen. On tärkeää, että kuuntelet omaa kehoasi ja teet omien voimiesi ja kykyjesi mukaan omalla vastuullasi. Tunti on ryhmätunti, joten opettajalla ei valitettavasti ole mahdollisuutta antaa yksityisopetusta tunnin aikana, vaan ohjelma laaditaan siten, että se palvelee mahdollisimman montaa osallistujaa. Jokainen vanhempi on vastuussa omasta lapsestaan tunnin aikana. Mukaan voi tuoda vaikkapa jonkin lempilelun lapselle."
 
Lämpimästi tervetuloa! Vastaamme mielellämme kaikki kysymyksiin!
 

Korttiostot ja tuntivaraukset: varaaheti.fi/joogakoulusilta