Etuja retriittien varaajille tällä viikolla!

11.02.2019 15:15
Italian retriitti - etu nopealle varaajalle!
 
Nyt on aika varata syksyn ihana Italian retriitti (21-25.9.)! Tee varaus ennen tämän viikon perjantaita (15.2. klo 16.00 mennessä) ja saat lisäetuna seuraavan 10 kerran korttisi Siltaan puoleen hintaan! (etu 75€!)*)
 
Italian retriitin hinta sisältää lennot, bussimatkat Milanon kentältä hotellille ja takaisin, luxusluokan hotellin, herkulliset aamiaiset, lempeiden joogahetkien lisäksi myös retket paikalliselle juusto- ja viinitilalle sekä risteilyn Maggiorejärvellä, osan lounaista ja illallisista, lentokenttä-, laukku- ja kantajamaksut sekä suomen- ja italiantaitoisen oppaan koko matkan ajan. Sinulla on myös mahdollisuus shoppailla Milanossa sekä nähdä Milanon suurimmat nähtävyydet paluumatkalla! Matkan joogaopettajana toimii Sillan tuttu opettaja Tuula Heiskanen.
Varaukset, kyselyt sekä lisää matkasta täällä: https://www.olympia.fi/euroopan-matkat/joogamatka-italiaan-maggiorejarvelle
p.  (09) 696 2770 / olympia(at)olympia.fi
 
Viikonloppuretriitti Villa Taika, Antskog (Fiskars), 8-10.3.
 
Jos teet varauksen tähän retriittiin ajalla 11.-15.2. (etuaika päättyy 15.2. klo 23.59), saat seuraavan Sillan 10-kortin puoleen hintaan (etu 75€)!*)
Irrottaudu normaaliarjesta viikonlopuksi, tule nauttimaan Villa Taian ihanasta ilmapiiristä ja lempeästä yin-joogasta, joka täydentyy tällä kertaa myös GroundingYin-hoitokäsittelyllä! Tämä viikonloppu on täynnä ihanaa olemista, itsensä kuuntelua ja rentoutumista. Tule lataamaan akkuja ja saamaan myös aineenvaihdunta liikkeelle hellän GroundingYin-käsittelyn johdolla. Ihana detox-viikonloppu siis tiedossa, tule! Hinta vain 330€, sisältäen majoituksen, ruuan, joogan, saunan!
Retriitin varausmaksun prepaidkortin saat täältä: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids
 
*)Voit lunastaa tämän 10-kortin, kun nykyinen korttisi päättyy ja tarjouskortti on käytettävä ennen kesätaukoa 19.6.2019.