Haluan pitää kehostani huolta, mutta miten

11.07.2016 13:48

Olen törmännyt yhä enemmän ihmisiin, jotka kaipaavat fyysiseltä harjoittelultaan jotakin muuta kuin mitä ovat tehneet vuosia tai vuosikymmeniä treenatessaan kuntosaleilla, jumpissa ja pelikentillä. On tullut tunne, että tämän päivän hektisyys saa meidät kaipaamaan vapaa-ajalleen ja itselleen levähdystaukoa eikä kiihdyttävää, dynaamista, hikistä ja hengästyttävää liikuntaa. Kuitenkin se hengästyminen ja lihaksia vahvistava liikunta on tarpeen, jotta pysymme hyvässä kunnossa, kun ikää tulee lisää. Onko tämä mahdoton yhtälö? Ei mielestäni.

Viime keväänä yhä useammin moni joogatunneillani ollut sanoi: "Ihana treeni, tuntee, että on tehnyt jotakin, mutta olo on kuitenkin levollinen ja rentoutunut ja ihanaa, kun tämä sali on niin kaunis ja täällä tuoksuukin niin hyvälle ja sulla on ihanaa musaa ja tänne on vaan niin kiva tulla." Silloin ajattelin, että tällaiselle on selvästi tilaus, tämä on sitä, mitä moni kaipaa tänä päivänä. Saada treenata, tehdä jopa dynaaminen ja fyysisesti vaativa harjoitus, mutta saada myös pienen lepohetken ja mieltä rauhoittavan tauon pitkän työpäivän päätteeksi. Myös hetken ilman, että kännykkä tai läppäri vaatii huomiota ja joudut 100%:sti keskittymään vain siihen, mitä joogamatollasi teet.

Tästä se sitten lähti. Nyt Joogakoulu Silta laajentaa tarjontaansa ja jokainen voi saada sekä fyysisen, vaativan treenin että venyttävän, rentouttavan ja rauhoittavan hetken, mutta myös voimistavaa ja kehomme liikkuvuutta lisäävää harjoitusta yhdestä, samasta paikasta. Paikasta, joka on kaunis, viihtyisä, lämmin ja intiimi ja missä luultavasti törmäät tuttuihin kasvoihin - mikä on mielestäni aina mahtava bonus harrastuksissa!

Olet lämpimästi tervetullut Joogakoulu Siltaan 15.8. alkaen - tule sellaisena kuin olet. Odotamme innolla teitä kaikkia!