Hyvää uutta vuotta!

29.12.2017 15:41

Toivottavasti kaikkien joulu sujui hyvin ja olette saaneet levätä sekä viettää aikaa läheistenne kanssa! Uusi vuosi vaihtuu parin päivän päästä ja Sillan tunnit alkavat pyöriä täysillä 8.1. (poikkeuksena astanga, joka alkaa 16.1.). Myös kaikki alkeiskurssit ovat heti tammikuussa, joten varaapa paikkasi nopeasti, jos mielit mukaan.

Meillä on myös ihana Breathe&Release -kurssi tulossa, katsopas lisätietoja siitä "Kurssit" -sivulta! Viisi kertaa perjantaisin ihanan virtaavaa yin-joogaa meditaatiolla ja mindfulnessilla maustettuna, a la Vilma Nummela, Satnam Helsinki. Tätä et halua missata!

Astangan tai joogan perusteisiin pääset tutustumaan joko alkeiskurssilla 27.1. tai syvällisemmin 8 tunnin kokonaisuutena lauantaisin - tämä on aivan mahtava tilaisuus sisäistää joogan perusasiat ja -asanat 8 tunnin aikana lauantaisin Outi Sirviön asiantuntevassa ohjauksessa. Outi on tälläkin hetkellä oppimassa taas lisää astangasta Intiassa eli saamme nauttia aivan tuoreista opeista heti tammikuun puolen välin jälkeen!

Supersuositut 2 tunnin perjantai-illan yin-tunnit jatkuvat myös. Varaa nyt itsellesi rentoutushetki työviikon päätteeksi Siltaan - illat täyttyvät nopeasti eli kannattaa toimia. Tämä on myös hyvä lahjaidea ystävälle tai lähimmäisellesi! Nämä illat voit ostaa täysin irtona ja tulla vaikka vain niihin, jos aikataulusi ei salli vakinaisia viikkontunteja. Rohkeasti mukaan - Sillan lämmin sali odottaa sinua.

Lisäksi meille on tulossa vielä yksi, superhyper-uutuus - tästä kerromme pian lisää!!

Oikein kivaa vuodenvaihdetta kaikille ja onnellista vuotta 2018!