Joogaa liikkujille - ilmainen näytetunti 25.5.!

25.04.2018 16:21

Aloitamme syksyllä tunnin "Joogaa liikkujille", joka on pääasiassa miehille räätälöity tunti, mutta sopii myös naisille! Pidämme tunnista ilmaisen näytetunnin tunnista kiinnostuneille perjantaina 25.5. klo 18.30-19.30. Ilmoittautumiset tälle näytetunnille tehdään sähköpostilla: joogakoulusilta@gmail.com tai jos sinulla on jo tili varaaheti-palvelussa, voit ilmoittautua tunnille kalenterin kautta.

Opettajana toimii Sakari Boman ja tunti soveltuu kaiken tasoisille ja kaiken ikäisille miehille ja miksei myös naisille! Teemme liikkeitä, jotka eivät vaadi aiempaa kokemusta joogasta eivätkä erityistä fyysistä taituruutta.  Tunti sopii erinomaisesti myös nykyjoogeille tai joskus aiemmin joogaa kokeilleille.
Lähdemme liikkeelle perusteista ja etenemme asteittain osallistujien tarpeet huomioiden. Jooga-asennoista eli asanoista tehdään eri variaatioita kunkin oman kunnon, kokemuksen ja päivän innon mukaan. Tunnilla jooga-asennot vaihtuvat hengityksen tahdittamina sisältäen niin eteen- ja taaksetaivutuksia kuin kiertojakin. Kehon voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa tehokkaasti kehittävä harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen.

Sakari on suorittanut Yoga Alliancen hyväksymän sekä RYT200-joogaopettaja että yin-joogaohjaajan kurssin. Sakari on hakenut omaan joogapolkuunsa näkemystä eri joogasuunnista sekä täydentänyt sitä anatomia- ja filosofiaopeilla. Harrastus on muuttunut elämänasenteeksi, joka on mukana niin joogaopetuksessa kuin yrittäjänä toimiessakin.