Joulun aikaa ja taikaa

11.12.2017 12:01

Joulu lähestyy ja jos sinulta on nyt kortti loppunut, mutta haluat vielä parille tunnille, voit ostaa varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelusta 2 (kahden) kerran Joululahjakortin, joka on voimassa 11.12.-20.12., hinta on vain 20 euroa! Kortti löytyy aivan viimeisenä prepaid-korteissa.
Huomoithan, että yin-tunnit ovat suhtkoht varattuja ennen joulua, mutta muille tunneille on mukavasti tilaa!

Olemme joululomalla 21.12.-7.1. ja palaamme 8.1. Uuden vuoden lukujärjestys ilmestyy piakkoin. Suuria muutoksia lukkariin ei ole tulossa, pientä viilausta vain.

Vuoden 2018 alusta tulee joka perjantaille joko 2 tunnin yin tai 1,5 tunnin yin/mediataatio/mindfulness -ilta (5 krt) eli Sillassa on joka perjantai yiniä! Illat ovat jo osittain myynnissä Varaaheti-palvelussa ja loput tulevat myyntiin piakkoin! Lisätietoa tulet näkemään www.joogakoulusilta.com -sivuilta ja Facebookista.

Astangan alkeissa aloitamme vuoden 8 kerran tuntisetillä, jonka aikana käydään läpi astangajoogan alkeita. Tunnit suunnitellaan siten, että ei haittaa vaikka et joka tunnilla olekaan, mutta 8 kerran setin ostaneilla on automaattinen paikka tunnilla. Tunnille siis jätetään myös vapaita paikkoja varattavaksi. Alkeistunti tulee alkamaan lauantaisin klo 12.20 (-13.20). (Jatkotunti tulee alkamaan vuoden alusta klo 11.00 (-12.10).

Muistathan käyttää nyt kaikki Smartumit, e-passit, Edenredit, Virikesetelit yms., etteivät ne pääse vanhenemaan! Näissä maksuissa ostot tehdään studiolla ennen tai jälkeen tuntien ma, ti, ke tai su-iltoina (sopimuksella muulloin).

Ja jos joululahjaideoista on pulaa, niin muista Silta! Tuo vaikka miehesi/vaimosi yiniin kanssasi, osta hänelle tuntikortti tai lahjakortti yksityistuntiin. Jos yrityksesi on kiinnostunut virikepäivän ohjelmasta tai vakituisesta tunnista (pilates, jooga, terve selkä tai kombinaatio kaikesta tästä), niin otahan yhteyttä! Tai jos firmasti tarvitsee palaveripaikkaa ja pientä liikuntahetkeä päivän avaamiseen, niin Silta on mainio vaihtoehto!

Ihanaa Joulun aikaa kaikille ja tervetuloa vielä tunneille!

toivottaa Sillan väki