Kevään meditaatio, kundaliini työpaja sekä kesän alun tapahtumat

10.04.2017 16:17

Ihana aurinko kuivattaa jo nurmikoita ja jäät ovat lähteneet merestä, mahtavaa, kevät on täällä!

Sillassa on vielä tulossa kivoja aktiviteetteja kevään aikana. Olethan huomannut Vilma Nummelan vetämän detox-meditaatioillan 21.4. ja Risto Heikkisen kundaliinijoogatyöpajan 23.4.? Tule nyt ja puhdistaudu mieleltäsi ja keholtasi Vilman kanssa ja nostata energiaa kundaliinissa Riston hellässä huomassa!

Jatkamme kevään aikataululla 28.5. asti ja 29.5. meillä starttaa kesäaikataulu hieman supistetummalla lukujärjestyksellä. Kartoitamme juuri halukkuutta myös kesäkuun aamutuntiin, kun aamut ovat valoisia ja on kiva lähteä liikkeelle aikaisin. Tunti tulisi olemaan keskiviikkoaamuisin klo 7.15-8.15 ja teemana yin/yang, hieman avaavaa ja venyttävää juuri heränneelle keholle ja lopuksi hieman dynaamisempaa, jotta saisimme ravisteltua viimeisetkin unenrippeet kehosta ennen päivän askareisiin lähtöä. Jos innostuit, niin laitapa meille vaikka sähköpostia niin saamme tietää, tulisiko tunnille tarpeeksi kävijöitä.

Kesäkuun alkuun on suunnitteilla myös lasten kesäpäiväleiri (2 päivää, yht. 8 tuntia), ikähaarukalle 7-12 vuotta. Päivät sisältäisivät monenlaista liikuntaa sisällä ja ulkona sekä sään salliessa myös ulkoilua ja ruokailu piknikretken merkeissä Larun rannoilla! Jos tämä kiinnostaa, heitäpä meiliä siitäkin!

joogakoulusilta@gmail.com

Kaikkien korttiemme voimassaoloaika loppuu viimeistään 21.6. eli pidäthän huolen, että saat kaikki kertasi käytettyä ennen kauden loppua.

Liikutaan monipuolisesti kesää kohti!

Sillan opet