Kokonaisvaltainen elämänhallinta - pienryhmävalmennus

15.10.2018 14:38

Jos sinusta tuntuu, ettei oma elämäsi ole hallinnassasi, tule mukaan pienryhmävalmennukseen!

Tässä ryhmäläisten mahtavia oivalluksia 4 viikon jälkeen:

"Päätin, että työpäiväni loppuu pääsääntöisesti nykyään klo 16 ja en ota läppäriä enää kotiin."

"Päätin, etten enää syö kokouspöydissä tarjolla olevia karkkeja."

"Tein itselleni ruoka-aikataulun ja jos ei ole ruuan aika, en syö. Aikataulu on kuitenkin niin tiheä, etten näe nälkää missään vaiheessa päivää."

"En ole ehtinyt paneutua tähän vielä kovin syvällisesti, mutta olen alkanut ajattelemaan näitä asioita ja miten pystyn itse vaikuttamaan niihin."

Syksyn pienryhmävalmennus alkoi siis syyskuun puolessa välissä ja olemme kokoontuneet joka viikko mittausten (halutessa), liikunnan, keskustelun, ravintotietouden ja vertaistuen merkeissä. Jokaisessa tapaamisessa jaetaan hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa ravinnosta - mitä syödä, milloin olisi hyvä syödä, kuinka usein sinun pitäisi syödä, kuinka paljon proteiinia, hiilihydraatteja ja energiaa ruokavaliosi tulisi sisältää. Myös siitä, miten naisen hormonitoiminta eri ikäkausina vaikuttaa naisen elämään, miten sinun olisi hyvä liikkua ja miten hallita oman elämän aikatauluja ovat asioita, joista olemme keskustelleet ryhmässä ja pohtineet ratkaisuja kunkin tilanteeseen. Liikuntaosuus on joka viikko todellisessa pienryhmässä (4-6 henkeä), joten opit pilateksen ja joogan alkeet kätevästi, jos ne ovat uusia lajeja sinulle.

Jäljellä ovat vielä fysioterapeutin ja psykologin luennot, jotka koskettavat nekin meidän kaikkien elämää sekä lisää ravintotietoutta joka viikko. Halutessaan ryhmäläiset ovat saaneet myös eri maksusta laajemman personal trainer -paketin - esimerkiksi kuntosaliohjelman sekä tsekkauksen, että liikkeet tehdään oikein. (Hinta on kuitenkin edullisempi kuin mitä saisit kuntokeskuksessa.)

Seuraava ryhmämme alkaa viikolla 2 ensi vuoden puolella. Ilmoittaudu jo nyt mukaan, ryhmän suuruus on rajoitettu!