Lempeä läsnäolon jooga - hengitä ja hellitä

13.12.2018 15:15

Oman vankan asiakaskuntansa on Sillassa löytänyt myös torstai-illan lempeä läsnäolon jooga, jota vetää Vilma Nummela, RYT500-joogaopettaja. Jos kaipaat työkaluja stressinhallintaan ja olet kiinnostunut meditaatiosta tai mindfulnessista ja haluat tehdä monipuolista joogaharjoitusta, tämä on tunti juuri sinulle. Vuodenvaihteen jälkeen tunti saa myös lisää pituutta eli se tulee olemaan 70 minuuttia. Tässä Vilman omin sanoin tunnista:

"Tämä tunti on täynnä lempeää kehotietoisuuteen ohjaavaa joogaa ja meditaatiota. Tunnilla tehdään hienovaraisia hengitysharjoituksia ja perehdytään mm. stressinhallinnan ja mindfulnessin perusteisiin, mutta ennenkaikkea tekniikoista ja koulukunnista vapaaseen yksinkertaiseen Läsnäoloon.

Tunnit ovat monipuolisia: tarkastelemme yleisimpien asanoiden eri variaatioita, nautimme yin-henkisistä, restoratiivisistä asanoista ja teemme hieman voimakkaampaa, virtaavaa slow-joogaa. Ytimessä on kuitenkin oman itsesi kuuntelu, sisäisen tilan ja avaruuden kohtaaminen sekä Olemiselle antautuminen. Kaikki liikekin saa alkunsa sieltä, omalta lähteeltäsi."