Seniori-tunti alkaa Sillassa 6.3.!

20.02.2018 13:51

Liiku kaiken ikää!

Aloitamme kevään saapuessa taas seniori-tunnin. Tunti on tiistaisin 6.3. alkaen klo 10.45-11.45. Kaikki toteutuvat tunnit näet varaaheti.fi/joogakoulusilta -kalenterista.

Tälle tunnille voi ostaa oman seniori-tuntikortin, jossa on 8 kertaa ja se maksaa 105 euroa. Kortti käy vain tälle tunnille ja on henkilökohtainen. Kortti on hieman halvempi kuin normaali kertakortti Siltaan.

Voit ilmoittautua: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656. Sen jälkeen voit tulla tunnille ja ostaa kortin paikan päällä (käteinen, kortti). Tai ostaa heti seniori-tuntikortin luomalla tilin varaaheti.fi/joogakoulusilta -palveluun ja tulla tunnille.
Käymme läpi varausjärjestelmän käytön tunneilla. Jos et ole tottunut käyttämään sähköisiä järjestelmiä, älä huolestu, löydämme keinon pitää kirjaa tunneista ilman sitä.
Sillan normaalilla tuntikortilla voi myös osallistua tälle tunnille.

Tunnit varataan pääsääntöisesti varaaheti-kalenterista ja jos et pääse joka kerta, voit halutessasi korvata tunnin kaksi kertaa maanantain lempeä jooga-tunnilla klo 20.12-21.15. Ilmoitathan, jos teet näin, sähköpostilla: joogakoulusilta@gmail.com.

Tässä tuntikuvaus:

"Senioritunnilla pidämme yllä liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa joogan, pilateksen ja muun liikunnan voimin. Tunti koostuu erilaisista, yksinkertaisista harjoituksista ja käytämme apuvälineinä keppiä, kuminauhaa ja palloja."
 
Lämpimästi tervetuloa! Vastaamme mielellämme kaikki kysymyksiin! Sähköposti: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045-7871 8656
 

Korttiostot ja tuntivaraukset: varaaheti.fi/joogakoulusilta