Silta siirtyy uuteen varausjärjestelmään!

11.08.2017 11:11

Kauden alkaessa Silta siirtyy uuteen varausjärjestelmään. Jos sinulla oli tunnukset siltavaraukset.com'iin, on se sähköpostiosoite siirretty uuteen järjestelmään, mutta salasanoja ei.

Mitä siis teet?

1. Mene sivulle https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi
2. Kirjoita sama sähköpostiosoite, joka oli siltavaraukset.com'issa (=käyttäjätunnus)
3. Paina "unohditko salasanasi"
4. Systeemi lähettää sinulle linkin, jonka kautta voit luoda salasanan

Jos et ollut kirjautunut siltavaraukset.com'iin, tee näin:

1. Mene sivulle https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi
2. Luo itsellesi tili

Jos sinulla oli ostettuna tuntikortti syksylle, olemme syöttäneet sen jo tilillesi. Muistathan, että keväällä 119 euron tarjouskortin voimassaoloaika on 2 kk alkaen 14.8.2017.

Jos ostat kortin nyt, syötämme sen manuaalisesti tilillesi, kunhan olet kirjautunut varaaheti-systeemiin.
 

Kun kortti on tililläsi, pääset varaamaan tunteja aina kuukaudeksi eteenpäin. Jos et pääsekään tunnille, peruuta se 3 h ennen tunnin alkua, niin tunti ei mene kortiltasi. Kun tulet tunnille, opettaja ruksaa kortiltasi tunnin pois eli se vähenee vasta silloin kortiltasi. (No showt ruksataan siis myös eli huolehdithan peruutuksestasi, jos et pääsekään.)
 

Tiistain astangaryhmäläiset ja nuorten ryhmä, jotka ovat maksaneet koko kauden kerralla ei tarvitse varata tuntejaan, mutta kirjautukaa systeemiin joka tapauksessa, koska etenkin astangalaiset käyvät myös muilla tunneilla.
 

Tulevaisuudessa, toivottavasti jo ensi viikosta, varaaheti.fi-systeemin kautta onnistuvat myös ostot eli sen jälkeen Holvi poistuu käytöstä ja ostot tehdään varaaheti.fi:n kautta tai paikan päällä. Varaaheti-systeemin ostot päivittyvät tilillesi automaattisesti, paikan päältä ostot syötetään edelleen manuaalisesti tilillesi. Myös kurssien ostot tapahtuvat sitten varaaheti:n kautta.

Olethan huomannut, että syksyn kurssit ja perjantai-iltojen ihanat yin-illat ovat myös saatavilla? Hyvä aktivoitua heti, jos haluat mukaan!

https://www.joogakoulusilta.com/palvelut/kurssit/
 

JA nythän on syyskorttien tarjous voimassa eli 5 x kortti on 75 euroa (norm. 85€) ja 10 x kortti 140€ (norm. 150€). Ostot paikan päällä tai Holvista siis toistaiseksi ja kortti syötetään manuaalisesti tilillesi varaaheti-varaussysteemiin.

Lämpimästi tervetuloa tunneille ja kursseille!