Syksy 2016 - nyt tapahtuu!!!

11.07.2016 19:24

Joogakoulu Sillan tuntitarjonta laajenee syksyllä - tunteja tulee jokaiselle viikon päivälle! Tarjoamme erilaisia joogatunteja, pilatesta, terve selkä- ja coreflow/movement-tunteja, seniorijoogaa sekä tenavatunteja. Voit katsoa tarkemmat kuvaukset tunneista tästä. Syksyn tuntiaikataulu löytyy täältä!

Pääopettajina toimivat Tuula Heiskanen ja Hanna Lampen. Astangaa Joogakoulu Sillassa tulee opettamaan pitkän linjan astangi Outi Sirviö. Outi on myös Ryt200 joogaopettaja ja saanut kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan R. Sharath Joisilta. Voit lukea tarkemman kuvauksen opettajista täältä! Tervetuloa iloiseen joukkoomme, Outi!

14.8 asti sinulla on mahdollisuus ostaa 10 kerran sekä anytime -kortit -10% alennuksella verkkokaupan kautta. Klikkaa itsesi ostoksille tästä. Anytime-kortilla voit käydä tunneilla niin paljon kuin haluat ja kortin voi ostaa joko 1, 3, 4, 5 tai 6 kuukaudeksi. Mitä pidemmälle ajalle ostat, sen edullisemmaksi korttisi sinulle tulee.

Olemme pyrkineet tekemään tuntitarjonnan niin, että pystyt hoitamaan kehosi kokonaisvaltaisen liikunnantarpeen Sillassa! Meiltä saat rauhoittavaa, venyttävää, dynaamista ja vahvistavaa - hengästyttävää ja hikistäkin - harjoitusta kauniissa ja viihtyisässä ympäristössä. Valitse itsellesi sopivia tunteja upeasta syksyn tuntitarjonnastamme.

Syksy alkaa 15.8 huikealla avajaisviikolla, jolloin kaikki tunnit ovat ilmaisia! Ilmoita meille sähköpostilla tai nettisivujen kautta, mille tunnille olet tulossa. Voit tulla myös ilmoittamatta, mutta silloin emme voi taata paikkaa, jos tunti on jo täynnä. Studiolla on matot ja muut apuvälineet joten sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle! Jos sinulla on oma matto, voit ottaa sen mukaan ja jättää tunnin jälkeen studiolle säilytykseen. Vaatetukseksi kaikille tunneille käyvät normaalit, joustavat sisäliikuntavaatteet.

Tulemme tarjoamaan syksyllä myös monia kursseja - astangan alkeisia sekä joogan alkeis- ja jatkokursseja sekä pilateksen alkeiskursseja. Näet tarkemmat kurssikuvaukset ja päivämäärät täältä. Voit ilmoittautua em. linkin kautta vaikka heti! Otamme kullekin kurssille vain 14 henkeä, joten varmista paikkasi nopeasti. Paikanvahvistus tapahtuu aina maksamalla kurssimaksu.

Lämpimästi tervetuloa Joogakoulu Sillan syksyn avajaisviikolle! Meillä on myös yllätyksellisiä erikoistarjouksia koko viikon mm. Silta-koruista ja -vaatteista. Henna-tatuointeja on tekemässä ihana intialainen ystävämme Reshma ja tottakai varaamme juhlaan mukaan pientä purtavaa!

Terveisin,

Sillan porukka