Syksy 2018

13.06.2018 11:07

Kevät on mennyt vauhdilla ja lomataukomme alkaa 21.6. eli viimeiset tunnit ovat 20.6. Kaikki tuntikortit siis loppuvat siihen, joten pidäthän huolen, että käytät korttisi ennen ensi torstaita.

Tulemme takaisin lomalta 13.8., jolloin lukujärjestys alkaa melko täydellisenä. Seniorit, äiti/isi/lapsi- sekä nuorten tunnit alkavat viikolla 34 (21.8.)

Lukujärjestys tulee olemaan melko sama kuin keväällä pienillä muutoksilla: lisätunteja tulee astangaan (pe 17-18) ja "Joogaa liikkujille" -uutuustunti (to), josta tulee myös vielä toinen ilmainen näytetunti perjantaina 17.8. klo 18.30-19.30. Tunnista kiinnostuneet voivat ilmoittautua tai ilmoittaa kaverinne tälle näytetunnille.

Syksyn retriitti Villa Ceciliassa 21-23.9. on jo täynnä, mutta peruutuspaikoille voi ilmoittautua. Yritämme saada toisen samanhenkisen retriitin marraskuulle eli jos olet kiinnostunut, voit kertoa sen meille vaikka heti. Tässä lisätietoa syyskuun retriitistä: https://www.joogakoulusilta.com/palvelut/kurssit/

Syksyllä heti ovat myös joogan ja pilateksen 2h peruskurssit:

Niille voit jo ilmoittautua ostamalla kurssin https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

Voit ostaa joko "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+5 tuntia" tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat 5 tai 10 vapaavalintaista viikkotuntia hieman halvemmalla. Sen jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi kalenterin puolelta kurssille.

Perjantai-iltojen 2 tunnin yin-illat myös jatkuvat syksyllä. Ne tulevat myyntiin kesän lopulla ja niitä voit ostaa yksitellen sinulle sopiviin iltoihin.

Uutuutena syksyllä tulee myös Embodied flow inspired -tunnit/workshopit eli sukellamme EF-maailmaan tutkien kehoamme, mieltämme, tehden pranayamaa, mantraamme, meditoimme ja teemme hidasta virtaavaa flowharjoitusta. Tule mukaan löytämään aivan uusia puolia itsestäsi! Lisää näistä jännittävistä workshopeista syksymmällä.

Syksyn erilaiset tuntikortit päivittyvät varaaheti-palveluun kesän aikana.

Uutisia voit seurata: https://www.joogakoulusilta.com/silta/ Päivitämme sinne kaiken, mitä sinun on hyvä tietää!

Kiitos menneestä kaudesta, ihanaa kesää kaikille, levätkäähän ja kerätkää energiaa syksyyn!