Syksyn astangaryhmä

29.04.2017 17:44

Syksyn astangaryhmä

Nyt on vielä mahdollisuus päästä todella mahtavaan oppiin Sillan lahjakkaan astangaopettajan, Outi Sirviön, johdolla syksystä lähtien. Perustamme astangan jatkoryhmän, joka kokoontuu kaksi kertaa viikossa – tiistaisin ja lauantaisin.
Tiistairyhmään pääsee vain 12 henkeä ja jäljellä on enää muutama paikka. Tiistaitunnin hinta on 247 euroa/koko syksy (sisältää 19 tuntia – 13€/krt). Kun olet saanut paikan tähän ryhmään, sinulla on paikka siinä koko syksyn (tuntia ei tarvitse enää varata erikseen joka viikko). Tiistaitunnin voi korvata 2 kertaa jollakin toisella tunnilla. Lauantaitunnille osallistutaan normaalilla kymppikortilla ja tuntivaraukset tehdään normaalisti varausjärjestelmän kautta joka viikko.
Jatkotasolla suositellaan tunneilla käymistä vähintään kaksi kertaa viikossa.
Nämä astangan jatkotason oppilaille suositellut tunnit tulevat olemaan haastavia ja hauskoja – vakiryhmä tulee tutuksi toisilleen ja Outi pitää huolen, että kaikki pysyvät mukana.
Vahvistat paikkasi tiistain ryhmään ostamalla paikan Sillasta tai Holvista 5.5.2017 mennessä.
Syksyn kymppikortin voit ostaa syyskauden startattua 14.8.

Outi on KPJAYI-auktorisoitu ja RYT-koulutettu joogaopettaja, joka on opiskellut mm. Intian Mysoressa R. Sharath Joisin johdolla. Outi sai Sharathin kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan vuonna 2015 ja hän käy edelleen säännöllisesti harjoittelemassa Mysoressa Sharathin salilla.