Syksyn satoa

06.09.2016 15:04

Huh huh, nyt on saatu Sillan syksy startattua ja mikä alku onkaan ollut! Kyllä on kiirettä pitänyt, mutta kun kiire sisältää mahtavia asiakkaita, hienoja tunteja ja upeita yhteistyökumppaneita, niin emme valita, vaan olemme todella onnellisia vauhdikkaasta alusta.

Olemme tyytyväisiä, kun olemme saaneet kaikenikäisiä ja kaikenlaisia asiakkaita - seniorit maanantaisin, terveen selän puolesta huhkivat oppilaat tiistaisin, palauttavasta venyttelystä nauttivat asiakkaat keskiviikkoisin ja loppuviikosta suuren suosion saavuttaneet pilates-tunnit, söötit tenavat ja vanhemmat, coretyöskentelijät ja tietenkään unohtamatta viikon kaikki joogit! Aivan parasta on se, kun pystymme oikeasti katsomaan jokaisen tunnilla olevan linjaukset ja varmistamaan, että ne ovat oikein. Ja ehkä vielä hauskempaa on se, että tunneilla kuuluu vähän väliä naurunremakka - silloin tulee fiilis, että olemme onnistuneet luomaan oikean oppimisen ilmapiirin, missä kenekään ei tarvitse jännittää.

Syksyn ekat kurssitkin täyttyivät mukavasti ja lisää kursseja on tulossa lokakuulle. Tsekkaa nettisivut ja Face säännöllisesti, niin et missaa niitä!

Tuntuu siltä, että lauttasaarelaiset ja vähän muutkin ovat vähitellen löytämässä Sillan ja toivomme sydämemme pohjasta, että Sillasta muodostuu saaren keskeinen kokoontumispaikka ihmisille, jotka haluavat pitää itsestään huolta sekä nauttia kauniista, rauhallisesta studiosta, kannustavasta ilmapiiristä sekä ammattitaitoisesta ohjauksesta pienryhmissä.

Lämpimästi tervetuloa ja muistathan, että voit kysyä aina myös yksityistunneista, jos et tunne oloasi kotoisaksi ryhmässä.

Sillan opet