Syystuulet ovat täällä

04.10.2018 16:45

Aika lentää ja syksy on jo niin pitkällä, että uusien kymppikorttien deadline menee jo tammikuulle! Sillan illat ovat täynnä hyväntuulisia ja reippaita naisia ja miehiä, tunnelma on kotoisa ja monet ovat löytäneet lempituntinsa lukujärjestyksestä. Haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisesti erilaisia tunteja, jotta voit hoitaa kehoasi ja mieltäsi monella eri tavalla - kuten kuhunkin päivääsi sopii.

Syyskuun viikonloppuretriitti oli mahtava kauniissa Villa Ceciliassa ja marraskuun retriitille on enää 4 paikkaa jäljellä. Jos siis mielit mukaan, niin kerropa se nopeasti!

Pienryhmävalmennus on nyt mennyt joitakin viikkoja ja ryhmässä on tehty suuria oivalluksia koskien omia elämäntapavalintoja. Miten paljon teen töitä, mitä syön, milloin syön, kuinka usein, paljon tai vähän syön, miten liikun, paljonko liikun, miksi en liiku, miten pystyn hallitsemaan elämääni paremmin, miten pääsen jojoilusta ja muuttaisin tapojani koko loppuelämäkseni? Aivan mielettömiä ajatuksia, keskusteluja ja ideoita sinkoilee jokaisessa ryhmätapaamisessa viikoittain. Tervetuloa seuraavaan ryhmään, mikäli kiinnostuit! Aloitamme tammikuun alussa uudella kokoonpanolla - siitä tietoa lähiaikoina!