Toinen läsänolon retriitti 23.-25.11.

19.06.2018 14:54

Koska syyskuun retriitti täyttyi heti, järjestämme toisen rauhoittavan läsnäolon retriitin 23.-25.11. Villa Ceciliassa. Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.

Voit jo ilmoittautua laittamalla meille viestiä! Varausmaksu 100€ tulee marraskuun retriitille maksaa 20.8. mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu. Lisäinfoa voit lukea täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

lmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.

Muuta huomioitavaa:
Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet ja myös mattoja on paikan päällä.
Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (huom! liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan).
Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
VARAA PAIKKASI ja saat maksuohjeen: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Opettajana toimii Tuula Heiskanen.                                                                   

SYKSYN PILATEKSEN PERUSTEET NYT TIISTAINA SYKSY 2018!

13.8. alkavalla viikolla aloitamme tiistaina ensimmäisellä pilatestunnilla klo 18.10-19.05 käymään läpi pilateksen perusteita. Kurssi koostuu 10 kerrasta viimeisen kerran ollen 16.10. Tunti käy sinulle, joka haluat aloittaa pilateksen tai sinulle, joka olet jo käynyt pilateksessa, mutta et koskaan ole käynyt läpi pilateksen perusteita. Tämän kurssin jälkeen pääset perille pilateksen avainajatuksista ja saat viikkotunneista enemmän irti. 

Kurssin hinta ilmoitetaan myöhemmin. Opettaja: Ulla Mannila, Somatic pilates-ohjaaja, Somatic Streching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Voit käydä ostamassa kurssin heinä-elokuun vaihteesta alkaen varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelusta (prepaid-kortti "Pilateksen perusteet 10x"). Sen jälkeen käy varaamassa paikkasi vielä tunneille varaaheti-kalenterin "varaa aika"-puolelta. Kurssikortilla voit käydä vain tällä tunnilla ja jos et pääse joka kerta, voit ottaa kiinni kaksi (2) kertaa torstain toisella pilates-tunnilla klo 17.40.-18.40 tai sunnuntain pilatestunnilla 17.30-18.30. Tämä on normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluva tunti, joten tunnille mahtuvat myös normaalisti viikkotunneilla 5 tai 10 kerran korteilla kävijät. Kurssin peruutus vain lääkärintodistusta vastaan.

ASTANGA-JOOGAN 10H PERUSKURSSI SYKSYLLÄ 18.8. ALKAEN!

Aloitamme astangan 10 kerran peruskurssituntisarjan syksyllä 18.8. Eli jos haluat aloittaa astangan, tämä on sinulle oikea tapa lähteä liikkeelle! Lähdemme liikkeelle täysin alusta ja rakennamme vankan pohjan joogallesi syksyn aikana.

Kortti sisältää taas kaksi kiinniottomahdollisuutta jollakin toisella tunnilla kortin voimassaoloaikana. Muuten korttiin pätevät samat ehdot kuin muihinkin tuntikortteihin. Hinta ja muut tiedot täydentyvät myöhemmin.

JOOGAN JA PILATEKSEN 2 TUNNIN TIIVIIT PERUSKURSSIT

Jos tiedät, ettet pysty sitoutumaan esim. 10 tuntia ja 10 lauantaina astangan peruskurssiin, voit valita 2 tunnin tiivistetyn peruskurssin yhtenä lauantaina, 18.8.

Syksyn kaikkien tiiviiden 2h kurssien alustavat päivämäärät ovat:

Astangajoogan peruskurssi la 18.8.2018 klo 13.30-15.30

Pilateksen peruskurssi su 19.8.2018 klo 15.30-17.30

Joogan peruskurssi su 9.9.2018 klo 15.30-17.30

Voit käydä ostamassa nämä kurssit jo varaaheti-palvelusta. Voit ostaa joko "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+5 tuntia" tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat 5 tai 10 vapaavalintaista viikkotuntia hieman halvemmalla. Sen jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi kalenterin puolelta kurssille.

Jos et ole joogannut tai tehnyt pilatesta tai käynyt joogan tai pilateksen alkeiskurssia ennen, suosittelemme kurssia ennen tunneille tuloa! Pidämme peruskurssit aina kauden alussa ja kysynnän mukaan myös kesken kauden. Jos kaipaat  tiivistä 2 tunnin jooga- tai pilateskurssia, laita meille viestiä ja katsomme kokonaistarpeen ja mielellämme pidämme kurssin myös pienemmälle porukalle! Viestit: joogakoulusilta@gmail.com

Joogakurssilla opetellaan joogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan joogaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina. Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssin jälkeen voit tulla turvallisin mielin joogatunneille.

Pilateskurssilla käydään läpi pilateksen perusteita, jonka jälkeen ymmärrät pilateksen tavoitteet sekä perustekniikan, minkä jälkeen sinun on mukava tulla viikkotunneille. Kuulet pilatesharjoittelun historiasta ja opit perusliikkeitä oikeaoppisesti ja turvallisesti yhdistäen liikkeen ja hengityksen. Pilates on mahtava laji keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet ovat saaneet helpotusta mm. selkäongelmiin pilateksesta.

UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT SYKSYLLE: Perjantain ihanat 2 tunnin yin-illat klo 18.30-20.30

Ihanat kahden tunnin yinit jatkuvat SYKSYLLÄ - tervetuloa lämpimästi mahtavan rentouttavaan iltaan!

SYKSYN UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT OVAT: (alustavat päivämäärät) 7.9., 28.9., 5.10., 19.10., 2.11.

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan ja venyttelemään kauniiseen Siltaan! Teemme 1,5h pitkiä faskialinjojen herättelyjä (venytyksiä) ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen, hiljaisuudessa tai jooganidran muodossa. Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Ostot varaaheti-verkkokaupasta tai paikan päältä ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua. Lämpimästi tervetuloa!

NUORTEN JOOGARYHMÄ JATKAA SYKSYLLÄ!

Nuorten joogaryhmässä on n. 7-13-vuotiaita innokkaita nuoria, joiden kanssa liikumme monella eri tapaa tiistaisin klo 17-18. Joogaamme kevyesti, teemme erilaisia liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, venyttelemme, rauhoitumme, etsimme kehomme liikeratoja, harjoittelemme suorassa istumista, teemme temppurataa, tanssimme, treenaamme kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa turvallisesti ja kannustavasti. Välillä lähdemme ulos joko joogaamaan tai leikkimään vaikkapa kirkonrottaa.

Ajatuksena on saada nuori liikkumaan mukavalla tavalla  niin, että liikunnasta jäisi tapa loppuiäksi. Sillassa kaikki osaavat liikkua ja pieni ryhmä on kannustava ja kotoinen. Ei kilpailua, ei piiskaamista parempiin suorituksiin. Liikuntaa nuoren kehon omilla ehdoilla.

Ryhmään voi osallistua syksyllä 2018 joko kausimaksulla (247€, sis. 17 kertaa alkaen 21.8.2018) tai kymppikorteilla. Suosittelemme vahvasti kausimaksua, koska sen jälkeen vanhemman ei tarvitse huolehtia enää mistään kauden aikana. Kymppikortti vaatii aina tuntivarauksen teon varausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat nuoresi ryhmään, otapa yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com niin voimme keskustella lisää! Ryhmään voi siis tulla kesken kaudenkin.

AIKUINEN-LAPSI-TUNTI JA SENIORITUNTI JATKUVAT SYKSYLLÄ!

Tervetuloa lämpimästi tekemään pilatesharjoitus lapsen kölliessä vieressä tai vaunuissa! Tai lisäämään liikkuvuutta ja vahvistamaan kehoa senioriryhmässä! Molemmista tunneista lisää tietoa ennen elokuuta, mutta jatkamme tuntikohtaisilla korteilla, joissa taas 2 kerran kiinniottomahdollisuus toisella tunnilla.

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.

 Lue lisää: https://www.joogakoulusilta.com/palvelut/kurssit/

 

lmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.

Muuta huomioitavaa:
Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet ja myös mattoja on paikan päällä.
Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (huom! liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan).
Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
VARAA PAIKKASI ja saat maksuohjeen: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Opettajana toimii Tuula Heiskanen.                                                                   

SYKSYN PILATEKSEN PERUSTEET NYT TIISTAINA SYKSY 2018!

13.8. alkavalla viikolla aloitamme tiistaina ensimmäisellä pilatestunnilla klo 18.10-19.05 käymään läpi pilateksen perusteita. Kurssi koostuu 10 kerrasta viimeisen kerran ollen 16.10. Tunti käy sinulle, joka haluat aloittaa pilateksen tai sinulle, joka olet jo käynyt pilateksessa, mutta et koskaan ole käynyt läpi pilateksen perusteita. Tämän kurssin jälkeen pääset perille pilateksen avainajatuksista ja saat viikkotunneista enemmän irti. 

Kurssin hinta ilmoitetaan myöhemmin. Opettaja: Ulla Mannila, Somatic pilates-ohjaaja, Somatic Streching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Voit käydä ostamassa kurssin heinä-elokuun vaihteesta alkaen varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelusta (prepaid-kortti "Pilateksen perusteet 10x"). Sen jälkeen käy varaamassa paikkasi vielä tunneille varaaheti-kalenterin "varaa aika"-puolelta. Kurssikortilla voit käydä vain tällä tunnilla ja jos et pääse joka kerta, voit ottaa kiinni kaksi (2) kertaa torstain toisella pilates-tunnilla klo 17.40.-18.40 tai sunnuntain pilatestunnilla 17.30-18.30. Tämä on normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluva tunti, joten tunnille mahtuvat myös normaalisti viikkotunneilla 5 tai 10 kerran korteilla kävijät. Kurssin peruutus vain lääkärintodistusta vastaan.

ASTANGA-JOOGAN 10H PERUSKURSSI SYKSYLLÄ 18.8. ALKAEN!

Aloitamme astangan 10 kerran peruskurssituntisarjan syksyllä 18.8. Eli jos haluat aloittaa astangan, tämä on sinulle oikea tapa lähteä liikkeelle! Lähdemme liikkeelle täysin alusta ja rakennamme vankan pohjan joogallesi syksyn aikana.

Kortti sisältää taas kaksi kiinniottomahdollisuutta jollakin toisella tunnilla kortin voimassaoloaikana. Muuten korttiin pätevät samat ehdot kuin muihinkin tuntikortteihin. Hinta ja muut tiedot täydentyvät myöhemmin.

JOOGAN JA PILATEKSEN 2 TUNNIN TIIVIIT PERUSKURSSIT

Jos tiedät, ettet pysty sitoutumaan esim. 10 tuntia ja 10 lauantaina astangan peruskurssiin, voit valita 2 tunnin tiivistetyn peruskurssin yhtenä lauantaina, 18.8.

Syksyn kaikkien tiiviiden 2h kurssien alustavat päivämäärät ovat:

Astangajoogan peruskurssi la 18.8.2018 klo 13.30-15.30

Pilateksen peruskurssi su 19.8.2018 klo 15.30-17.30

Joogan peruskurssi su 9.9.2018 klo 15.30-17.30

Voit käydä ostamassa nämä kurssit jo varaaheti-palvelusta. Voit ostaa joko "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+5 tuntia" tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat 5 tai 10 vapaavalintaista viikkotuntia hieman halvemmalla. Sen jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi kalenterin puolelta kurssille.

Jos et ole joogannut tai tehnyt pilatesta tai käynyt joogan tai pilateksen alkeiskurssia ennen, suosittelemme kurssia ennen tunneille tuloa! Pidämme peruskurssit aina kauden alussa ja kysynnän mukaan myös kesken kauden. Jos kaipaat  tiivistä 2 tunnin jooga- tai pilateskurssia, laita meille viestiä ja katsomme kokonaistarpeen ja mielellämme pidämme kurssin myös pienemmälle porukalle! Viestit: joogakoulusilta@gmail.com

Joogakurssilla opetellaan joogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan joogaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina. Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssin jälkeen voit tulla turvallisin mielin joogatunneille.

Pilateskurssilla käydään läpi pilateksen perusteita, jonka jälkeen ymmärrät pilateksen tavoitteet sekä perustekniikan, minkä jälkeen sinun on mukava tulla viikkotunneille. Kuulet pilatesharjoittelun historiasta ja opit perusliikkeitä oikeaoppisesti ja turvallisesti yhdistäen liikkeen ja hengityksen. Pilates on mahtava laji keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet ovat saaneet helpotusta mm. selkäongelmiin pilateksesta.

UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT SYKSYLLE: Perjantain ihanat 2 tunnin yin-illat klo 18.30-20.30

Ihanat kahden tunnin yinit jatkuvat SYKSYLLÄ - tervetuloa lämpimästi mahtavan rentouttavaan iltaan!

SYKSYN UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT OVAT: (alustavat päivämäärät) 7.9., 28.9., 5.10., 19.10., 2.11.

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan ja venyttelemään kauniiseen Siltaan! Teemme 1,5h pitkiä faskialinjojen herättelyjä (venytyksiä) ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen, hiljaisuudessa tai jooganidran muodossa. Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Ostot varaaheti-verkkokaupasta tai paikan päältä ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua. Lämpimästi tervetuloa!

NUORTEN JOOGARYHMÄ JATKAA SYKSYLLÄ!

Nuorten joogaryhmässä on n. 7-13-vuotiaita innokkaita nuoria, joiden kanssa liikumme monella eri tapaa tiistaisin klo 17-18. Joogaamme kevyesti, teemme erilaisia liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, venyttelemme, rauhoitumme, etsimme kehomme liikeratoja, harjoittelemme suorassa istumista, teemme temppurataa, tanssimme, treenaamme kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa turvallisesti ja kannustavasti. Välillä lähdemme ulos joko joogaamaan tai leikkimään vaikkapa kirkonrottaa.

Ajatuksena on saada nuori liikkumaan mukavalla tavalla  niin, että liikunnasta jäisi tapa loppuiäksi. Sillassa kaikki osaavat liikkua ja pieni ryhmä on kannustava ja kotoinen. Ei kilpailua, ei piiskaamista parempiin suorituksiin. Liikuntaa nuoren kehon omilla ehdoilla.

Ryhmään voi osallistua syksyllä 2018 joko kausimaksulla (247€, sis. 17 kertaa alkaen 21.8.2018) tai kymppikorteilla. Suosittelemme vahvasti kausimaksua, koska sen jälkeen vanhemman ei tarvitse huolehtia enää mistään kauden aikana. Kymppikortti vaatii aina tuntivarauksen teon varausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat nuoresi ryhmään, otapa yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com niin voimme keskustella lisää! Ryhmään voi siis tulla kesken kaudenkin.

AIKUINEN-LAPSI-TUNTI JA SENIORITUNTI JATKUVAT SYKSYLLÄ!

Tervetuloa lämpimästi tekemään pilatesharjoitus lapsen kölliessä vieressä tai vaunuissa! Tai lisäämään liikkuvuutta ja vahvistamaan kehoa senioriryhmässä! Molemmista tunneista lisää tietoa ennen elokuuta, mutta jatkamme tuntikohtaisilla korteilla, joissa taas 2 kerran kiinniottomahdollisuus toisella tunnilla.

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.

 Lue lisää: https://www.joogakoulusilta.com/palvelut/kurssit/

 

lmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.

Muuta huomioitavaa:
Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet ja myös mattoja on paikan päällä.
Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (huom! liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan).
Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
VARAA PAIKKASI ja saat maksuohjeen: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Opettajana toimii Tuula Heiskanen.                                                                   

SYKSYN PILATEKSEN PERUSTEET NYT TIISTAINA SYKSY 2018!

13.8. alkavalla viikolla aloitamme tiistaina ensimmäisellä pilatestunnilla klo 18.10-19.05 käymään läpi pilateksen perusteita. Kurssi koostuu 10 kerrasta viimeisen kerran ollen 16.10. Tunti käy sinulle, joka haluat aloittaa pilateksen tai sinulle, joka olet jo käynyt pilateksessa, mutta et koskaan ole käynyt läpi pilateksen perusteita. Tämän kurssin jälkeen pääset perille pilateksen avainajatuksista ja saat viikkotunneista enemmän irti. 

Kurssin hinta ilmoitetaan myöhemmin. Opettaja: Ulla Mannila, Somatic pilates-ohjaaja, Somatic Streching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Voit käydä ostamassa kurssin heinä-elokuun vaihteesta alkaen varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelusta (prepaid-kortti "Pilateksen perusteet 10x"). Sen jälkeen käy varaamassa paikkasi vielä tunneille varaaheti-kalenterin "varaa aika"-puolelta. Kurssikortilla voit käydä vain tällä tunnilla ja jos et pääse joka kerta, voit ottaa kiinni kaksi (2) kertaa torstain toisella pilates-tunnilla klo 17.40.-18.40 tai sunnuntain pilatestunnilla 17.30-18.30. Tämä on normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluva tunti, joten tunnille mahtuvat myös normaalisti viikkotunneilla 5 tai 10 kerran korteilla kävijät. Kurssin peruutus vain lääkärintodistusta vastaan.

ASTANGA-JOOGAN 10H PERUSKURSSI SYKSYLLÄ 18.8. ALKAEN!

Aloitamme astangan 10 kerran peruskurssituntisarjan syksyllä 18.8. Eli jos haluat aloittaa astangan, tämä on sinulle oikea tapa lähteä liikkeelle! Lähdemme liikkeelle täysin alusta ja rakennamme vankan pohjan joogallesi syksyn aikana.

Kortti sisältää taas kaksi kiinniottomahdollisuutta jollakin toisella tunnilla kortin voimassaoloaikana. Muuten korttiin pätevät samat ehdot kuin muihinkin tuntikortteihin. Hinta ja muut tiedot täydentyvät myöhemmin.

JOOGAN JA PILATEKSEN 2 TUNNIN TIIVIIT PERUSKURSSIT

Jos tiedät, ettet pysty sitoutumaan esim. 10 tuntia ja 10 lauantaina astangan peruskurssiin, voit valita 2 tunnin tiivistetyn peruskurssin yhtenä lauantaina, 18.8.

Syksyn kaikkien tiiviiden 2h kurssien alustavat päivämäärät ovat:

Astangajoogan peruskurssi la 18.8.2018 klo 13.30-15.30

Pilateksen peruskurssi su 19.8.2018 klo 15.30-17.30

Joogan peruskurssi su 9.9.2018 klo 15.30-17.30

Voit käydä ostamassa nämä kurssit jo varaaheti-palvelusta. Voit ostaa joko "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+5 tuntia" tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat 5 tai 10 vapaavalintaista viikkotuntia hieman halvemmalla. Sen jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi kalenterin puolelta kurssille.

Jos et ole joogannut tai tehnyt pilatesta tai käynyt joogan tai pilateksen alkeiskurssia ennen, suosittelemme kurssia ennen tunneille tuloa! Pidämme peruskurssit aina kauden alussa ja kysynnän mukaan myös kesken kauden. Jos kaipaat  tiivistä 2 tunnin jooga- tai pilateskurssia, laita meille viestiä ja katsomme kokonaistarpeen ja mielellämme pidämme kurssin myös pienemmälle porukalle! Viestit: joogakoulusilta@gmail.com

Joogakurssilla opetellaan joogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan joogaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina. Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssin jälkeen voit tulla turvallisin mielin joogatunneille.

Pilateskurssilla käydään läpi pilateksen perusteita, jonka jälkeen ymmärrät pilateksen tavoitteet sekä perustekniikan, minkä jälkeen sinun on mukava tulla viikkotunneille. Kuulet pilatesharjoittelun historiasta ja opit perusliikkeitä oikeaoppisesti ja turvallisesti yhdistäen liikkeen ja hengityksen. Pilates on mahtava laji keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet ovat saaneet helpotusta mm. selkäongelmiin pilateksesta.

UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT SYKSYLLE: Perjantain ihanat 2 tunnin yin-illat klo 18.30-20.30

Ihanat kahden tunnin yinit jatkuvat SYKSYLLÄ - tervetuloa lämpimästi mahtavan rentouttavaan iltaan!

SYKSYN UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT OVAT: (alustavat päivämäärät) 7.9., 28.9., 5.10., 19.10., 2.11.

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan ja venyttelemään kauniiseen Siltaan! Teemme 1,5h pitkiä faskialinjojen herättelyjä (venytyksiä) ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen, hiljaisuudessa tai jooganidran muodossa. Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Ostot varaaheti-verkkokaupasta tai paikan päältä ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua. Lämpimästi tervetuloa!

NUORTEN JOOGARYHMÄ JATKAA SYKSYLLÄ!

Nuorten joogaryhmässä on n. 7-13-vuotiaita innokkaita nuoria, joiden kanssa liikumme monella eri tapaa tiistaisin klo 17-18. Joogaamme kevyesti, teemme erilaisia liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, venyttelemme, rauhoitumme, etsimme kehomme liikeratoja, harjoittelemme suorassa istumista, teemme temppurataa, tanssimme, treenaamme kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa turvallisesti ja kannustavasti. Välillä lähdemme ulos joko joogaamaan tai leikkimään vaikkapa kirkonrottaa.

Ajatuksena on saada nuori liikkumaan mukavalla tavalla  niin, että liikunnasta jäisi tapa loppuiäksi. Sillassa kaikki osaavat liikkua ja pieni ryhmä on kannustava ja kotoinen. Ei kilpailua, ei piiskaamista parempiin suorituksiin. Liikuntaa nuoren kehon omilla ehdoilla.

Ryhmään voi osallistua syksyllä 2018 joko kausimaksulla (247€, sis. 17 kertaa alkaen 21.8.2018) tai kymppikorteilla. Suosittelemme vahvasti kausimaksua, koska sen jälkeen vanhemman ei tarvitse huolehtia enää mistään kauden aikana. Kymppikortti vaatii aina tuntivarauksen teon varausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat nuoresi ryhmään, otapa yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com niin voimme keskustella lisää! Ryhmään voi siis tulla kesken kaudenkin.

AIKUINEN-LAPSI-TUNTI JA SENIORITUNTI JATKUVAT SYKSYLLÄ!

Tervetuloa lämpimästi tekemään pilatesharjoitus lapsen kölliessä vieressä tai vaunuissa! Tai lisäämään liikkuvuutta ja vahvistamaan kehoa senioriryhmässä! Molemmista tunneista lisää tietoa ennen elokuuta, mutta jatkamme tuntikohtaisilla korteilla, joissa taas 2 kerran kiinniottomahdollisuus toisella tunnilla.

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.

 Lue lisää: https://www.joogakoulusilta.com/palvelut/kurssit/