Uutta vuotta kohden

30.12.2016 18:49

Silta on toiminut nykyisessä laajuudessaan nyt 4,5 kuukautta. Nämä kuukaudet ovat menneet hujauksessa, mutta miten mahtava hujaus se onkaan ollut! Me olemme aivan innoissamme kaikista asiakkaistamme, tunneista, kursseista, yhteydenotoista erilaisten yhteistyötahojen osalta sekä siitä, miten lämpimästi meidät on Lauttasaaressa otettu vastaan.

Iloitsemme suuresti, että Sillasta on kehittynyt juuri sellainen paikka, mitä suunnittelimme - lämmin, matalan kynnyksen liikuntapaikka, missä tutut kohtaavat ja missä ihmiset löytävät hyvän olon, liikunnan ilon ja yhteenkuuluvuuden tunteen. Miten mukavaa onkaan, kun jengi pujahtaa ovesta sisään "nurkan takaa" moikat huikaten, mattonsa levittäen ja pari sanaa tuttujen kanssa vaihtaen, kunnes rauhoitutaan tunnin alkuun.

Uusi vuosi alkaa upealla lukujärjestyksellä 9.1. Olemme pyrkineet ottamaan huomioon toiveita ja olemme tehneet pientä viilausta tuntien aikojen sekä sisältöjen suhteen. Toivomme, että kaikki löytäisivät taas omat suosikkinsa ja jatkaisivat oman kehon ja mielen huoltamista Sillassa. Mukana myös iso kasa kursseja ja teemailtoja - pidäthän huolta, että mahdut mukaan - osa kursseista ja teemailloista alkaa olla jo melko täynnä.

Kiitos siis teille, ihanat siltalaiset, tästä syksystä! Toivotamme kaikille hauskat uuden vuoden vastaanottajaiset ja onnellista vuotta 2017!

Nähdäänhän tunneilla pian!

toivottelevat Sillan opet