Syksyn 2018 tuntiaikataulu 13.8.2018 alkaen:

Tuntivaraukset ja korttien ostot täältä.


Päivä

Klo

Tunti
Tunnin vaikeustaso
1 = helppo
2...4 = keskitaso
Ma 17.30-18.30 Terve selkä 1
  18.45-20.00 Dynaaminen flowjooga 2-3
  20.15-21.15    Yin-jooga 1
Ti 9.40-10.30 Aikuinen-lapsi-tunti 1
  10.45-11.45 Liiku kaiken ikää/Seniori-tunti 1
  17.00-18.00 Nuorten jooga 1
  18.05-19.00 Pilates 1
  19.10-20.30 Astangan erikoisryhmä (vain enn.ilm.)*) 3-4
Ke 18.45-19.45 Dynaaminen flowjooga 1
  20.00-21.15 Yin-jooga 1
To 17.40-18.40  Pilates 2
  18.50-19.50 Lempeä läsnäolon jooga 1
  20.00-21.00 (-21.30)   Joogaa liikkujille 1
Pe 17.00-18.00    Astanga alkeisjatkotaso 2
  18.30-20.30  Vaihtuvat teemaillat (ei joka perjantai)  
La 10.50-12.00 Astanga jatkotaso 3-4
  12.10-13.10 Astanga alkeistaso 1
Su 18.00-19.00 Pilates 1-2
  19.15-20.30   Yin-jooga 1

*) vain ennakkoon koko kaudeksi ilmoittautuneet. Tällä tunnilla ei myöskään voi korvata muita tunteja.

Katso tuntikuvaukset täältä. Kurssit ja teemaillat näet täältä. Katso poikkeusaikataulut täältä.

Hinnat 1.7.2017 alkaen

Samalla kortilla käyt kaikilla tunneilla (poikkeukset mainittu tuntiaikataulun alla, katso myös "Ehdot" sivun alalaidassa).

Anytime-kortilla käyt niin paljon tunneilla kuin haluat. Varaathan tunnit kuitenkin etukäteen, jotta näemme päivitetyn varaustilanteen. Mitä isomman kortin tai pidemmän Anytime-kortin ostat, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee.

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, e-passi, Edenred-maksutavat, Eazybreak ja varaaheti-verkkokauppa. Kysy muista maksutavoista!

Tuntikortit Hinta
1 kerran kortti 20€
5 kerran kortti (voim. 3kk) 85€
10 kerran kortti (voim. 3kk) 150€
10 kerran äiti/isä-lapsi-tuntikortti*) (voim. 3kk) 135€
10 kerran seniori-tuntikortti*) (voim. 3kk) 135€
1 kk anytime 140€
3 kk anytime 405€
4 kk anytime 520€
5 kk anytime 625€
6 kk anytime 720€

Kaikki hinnat sisältävät alv.10%.  Anytime-kortin voi jäädyttää kuukaudeksi vuoden aikana (minimi ja maksimijäädytysaika 1 kk). Jäädytysmaksu 10€. Laskutuslisä 5€. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Katso muut ehdot sivun alalaidassa.

*) Äiti/isä-lapsi-kortti sekä seniorikortti käy vain ko. tunneille ja ostetaan varaaheti.fi/joogakoulusilta -palvelun kautta. Kortit ovat voimassa 3 kk. Tunnit varataan aina varaaheti-kalenterista ja jos et pääse joka kerta, voit halutessasi korvata tunnin kaksi kertaa maanantain terve selkä-tunnilla klo 17.30-18.30 (ilman lasta). Ilmoitathan, jos teet näin, sähköpostilla: joogakoulusilta@gmail.com ja varaat tunnin kalenterista. Sillan normaalilla tuntikortilla voi myös osallistua näille tunnille.

Kuinka toimit, kun haluat tulla Siltaan?

Jos olet ihan ekaa kertaa tulossa, laitapa meille meiliä joogakoulusilta@gmail.com ja kerro, mille tunnille haluat ja varaamme sinulle paikan, jos tunnilla on tilaa tai ehdotamme toista ajankohtaa tunnin ollessa täysi.

Yksityistunti (1 x 60 min)

1 henkilö, hinta: 90€ alkavalta tunnilta (1 x 60 min), maksu etukäteen

Paikka: Joogakoulu Silta, Tallbergin Puistotie 7A, 00200 Helsinki

Haluatko tutustua joogaan, pilatekseen tai muuhun kehon huoltoon omalla yksityistunnilla opettajan johdolla? Vai kaipaatko asentojen linjausten tarkistamista tai muuta henkilökohtaista opastusta joogassa, pilateksessa, kehosi huollossa? Yksityistunnilla saat opettajan 100% huomion ja henkilökohtaista opastusta sinun kehosi ehdoilla. Mikäli haluat harjoitella useamman kerran opettajan kanssa kahdestaan, ota yhteyttä ja katsomme sinulle sopivan paketin.

Yksittäinen tunti tulee käyttää 1 kk sisällä ostopäivästä ja se maksetaan aina etukäteen. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä yksittäisen tunnin kohdalla 7 vrk ennen ja jos on kyseessä useampi yksityistunti niin silloin aina 24h ennen tuntia. Muutoin tuntia ei hyvitetä. Pakettien hinnat ja ajat sovitaan aina yksilökohtaisesti, mutta samat peruutussäännöt koskevat myös niitä. Maksua ei voi siirtää tulevaisuudessa järjestettäviin kursseihin, Sillan tunteihin tai tapahtumiin.

Lisätiedot ja tunnin varaus: joogakoulusilta@gmail.com

Lahjakortti - hyvää mieltä ja kuntoa sankarille

Muista lähimmäistäsi Sillan lahjakortilla. Loistava syntymäpäivä-, äitienpäivä- tai isänpäivälahja, joka tuo hyvää mieltä ja kuntoa lahjan saajalle. Lahjakortti on lunastettava puoli vuoden sisällä ostopäivästä. Lunastettu tuntikortti on voimassa 3kk ja käy kaikille Sillan normaaleille viikkotunneille ellei muuta mainita. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja lahjakortin arvo on käytettävä kerralla. Otathan yhteyttä, kun haluat ostaa lahjakortin.

Yritystunnit

Haluatko tarjota työntekijöillesi hetken liikkumiseen joko yrityksesi tiloissa tai Sillan studiolla? Ota yhteyttä ja jutellaan eri vaihtoehdoista. Tunnin kesto ja aika räätälöidään yhdessä, samoin sisältö, joka voi olla tervehdyttävää liikuntaa selälle, rauhoittavaa venyttelyä väsyneille tai jäykille lihaksille tai dynaamisempaa liikuntaa sitä kaipaaville. Hyvä vaihtoehto tukea työntekijöiden hyvinvointia ja kohottaa työvirkeyttä ja tätä kautta nostaa yrityksesi kannattavuutta! Yhteydenotto: joogakoulusilta@gmail.com

Pienryhmät, juhlat, tapahtumat, synttärit, polttarit, lasten kemut

Onko sinulla kaveriporukka, joka haluaa harrastaa yhdessä? Tai etsit ohjelmaa kaverin synttäreille tai polttariporukalle? Tai haluat lastenjuhlat, missä lapset saavat kokeilla kevyesti lastenjoogaa leikin ohella? Lopuksi ehkä haluat tarjota jotakin pientä syötävää tai juotavaa ja jatkaa siitä mahdollisesti juhlia jossain muualla? Otahan yhteyttä ja keksitään teille ohjelmaa!

Eka kerta ilmaiseksi!

Voit tulla ensimmäisen kerran Sillan tunnille etkä maksa mitään. Etu koskee vain uusia oppilaita, jotka eivät ole koskaan ennen olleet millään Sillan tunneilla tai kursseilla ja voi siis käyttää vain kerran. Ekakertalaisten määrä per tunti on max. 2 henkeä. Mikäli olet ilmoittautunut ekalle, ilmaiselle kerralle, etkä valitettavasti tule paikalle tai peruuta tuntiasi 1 vrk ennen, menetät oikeutesi ilmaiseen kertaan.

Tykkää myös Sillan sivusta Facebookissa www.facebook.com/joogakoulusilta niin saat kaikki uutiset ja mahdolliset tuntimuutokset  tietoosi.

Ilmoitathan, jos tulet ekaa kertaa: joogakoulusilta@gmail.com

Lisätietoja saa myös pyytämällä Yhteystiedot sivulta.

Käyttöehdot

Rekisteröitymällä Joogakoulu Sillan varausjärjestelmään hyväksyt ja olet velvollinen lukemaan nämä käyttöehdot. Jätäthän yhteystietoihin ainakin puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi niin saamme sinuun yhteyttä hätätapauksissa.

Tuntikorttisi on henkilökohtainen ja sinä olet vastuussa omista ostoistasi ja varauksistasi. Pidäthän huolen, että käytät samoja tunnuksia ostaessasi ja varatessasi, koska ostot kirjautuvat automaattisesti oston yhteydessä ilmoittamallesi tunnukselle. Luothan vain yhden tunnukset Sillan järjestelmään.

5 ja 10 kerran kortit ovat voimassa pääsääntöisesti 3 kk kuitenkin huomioiden, että kaikkien korttien käyttöaika loppuu kesätauon alkaessa. Pidäthän siis huolen, että olet käyttänyt korttisi ennen sitä. Korttien pidennykset kesätauon yli vain lääkärintodistusta vastaan.
Tunteja pystyy varaamaan aina kuukaudeksi eteenpäin. Tuntien peruutukset vähintään 3 tuntia ennen tunnin alkua vain oppilaan omasta toimesta tämän varausjärjestelmän kautta. Tunnit, jotka peruutat sen jälkeen, veloitetaan tuntikortiltasi. Mikäli sinulla on Anytime-kortti ja joudut perumaan tunnille tulosi, peruutathan sen myös varausjärjestelmästä. Yksittäin maksettuja tunteja ei oppilaan peruuttaessa tai no-show-tapauksissa hyvitetä.

Tuntikorttien ja kurssien peruutukset ja pidennykset vain lääkärintodistusta vastaan. Tuntikorttien ja kurssien maksuja ei voi käyttää muuhun kuin mihin ne on alun perin tarkoitettu. Yksityistuntien peruutusehdot ovat pääsääntöisesti samat kuin tuntikorteilla, mutta jokainen tapaus katsotaan tapauskohtaisesti.
Eri kortit ja kurssit voivat sisältää erilaisia ehtoja, joten tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia. Yritys- ja yksityisryhmätuntien peruutukset viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa. Peruutukset tämän jälkeen tai no-show veloitetaan täysmääräisenä.

Lahjakortti on lunastettava puolen vuoden sisällä ostopäivästä. Lunastettu kortti on voimassa 3kk ja käy kaikille Sillan normaaleille viikkotunneille ellei muuta mainita. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja lahjakortin arvo on käytettävä kerralla.

Mikäli olet ilmoittautunut ekalle, ilmaiselle kerralle, etkä valitettavasti tule paikalle tai peruuta tuloasi 1 vrk ennen tuntia, menetät oikeutesi ilmaiseen kertaan.

Joogakoulu Silta ei vakuuta oppilaitaan tai oppilaiden omaisuutta, joten huolehdithan, että vakuutuksesi on kunnossa. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. Oppilas on velvollinen kertomaan tunnin opettajalle mahdollisista harjoitukseen vaikuttavista vammoista tai muista esteistä. Rekisteröitymällä tähän palveluun vapautat Joogakoulu Sillan kaikesta vastuusta ja harjoittelet omalla vastuullasi ja vapaaehtoisesti. Sillan opettajat ottavat huomioon parhaalla mahdollisella tavalla kaikki oppilaat, mutta heillä ei ole velvollisuutta yksityisopetukseen ryhmätunnilla. Joogakoulu Silta ei ole vastuussa yksittäisten opettajien antamista neuvoista tai lausunnoista oppilaille, vaan jokainen opettaja vastaa itse opetuksestaan. Tunnille osallistuminen on jokaisen oppilaan omalla vastuulla.

Kaikki kuvat ja materiaalit Joogakoulu Sillan internetsivuistoilla ovat Sillan omaisuutta, joten ethän käytä niitä ilman lupaamme. Mikäli et halua, että näyt kuvissamme, kerro siitä meille. Joogakoulu Silta voi evätä sinulta tunnukset, jos tarpeellista. Mikäli sinulla on rästissä maksuja, et pysty varaamaan tunteja. Seuraathan uutisiamme netissä, Facebookissa ja studiolla, jotta olet tietoinen mahdollisista loma-ajoista ja tuntien peruutuksista. Joogakoulu Sillassa on oikeus peruuttaa kurssi tai tunti force majeure-syystä tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Ilmoitus peruutuksesta tehdään välittömästi osallistujille ja kurssin osallistumismaksu palautetaan kokonaan tai annetaan mahdollisuus käyttää maksu johonkin muuhun Sillan palveluun. Joogakoulu Silta pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa hintoja ja ehtoja. Lämpimästi tervetuloa Sillan tunneille!

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com
tai voit myös soittaa tai tekstata: 045-7871 8656

Katso uusimmat uutiset www.facebook.com/joogakoulusilta