Kehon ja mielen hyvinvointipaikka Lauttasaaren sydämessä

Ensimmäistä kertaa Siltaan?

Jos tulet ensimmäistä kertaa, voit laittaa viestin joogakoulusilta@gmail.com tai tekstarin 045-7871 8656. Eri kortit saat ostettua kätevästi paikan päältä tai varaaheti.fi/joogakoulusilta (prepaid-kortit).

Katso päivän polttavat uutiset www.facebook.com/joogakoulusilta

Kun tulet tunnille...

Tuntimme ovat ohjattuja, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta. Muistathan kertoa opettajalle mahdollisista vammoistasi tai rajoituksistasi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, kerro se myös meille etukäteen, niin voimme miettiä yhdessä, mitkä tunnit sinulle sopivat.

Vaatetukseksi käyvät mukavat, joustavat vaatteet. Vältäthän voimakkaita tuoksuja ja tulet tunnille hygieniastasi huolehtineena. On hyvä välttää syömistä kaksi tuntia ennen harjoitusta. Ota mukaan myös lämmintä vaatetta ja sukat loppurentoutusta varten. Lainamattoja, blokkeja, remmejä ja vilttejä löytyy paikan päältä, mutta voit halutessasi tuoda esimerkiksi oman mattosi.

Mikäli sinulla on oma matto (mitä suosittelemme!), voit säilyttää sitä studiolla. Merkitse mattosi selvästi ja laita se tunnin jälkeen "Omat matot" -hyllyyn.

Studion ovet aukeavat n. 10-15 minuuttia ennen tuntien alkua. Tule paikalle n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta pääsemme aloittamaan tunnin levollisesti.

Joogakoulu Silta ei vastaa tunneilla tapahtuneista tapaturmista eikä asiakkaiden omaisuudesta. Olethan huolehtinut omasta vakuutuksestasi, kun tulet tunneille.