Kehon ja mielen hyvinvointipaikka Lauttasaaren sydämessä

Ensimmäistä kertaa Siltaan?

Jos tulet ensimmäistä kertaa, voit laittaa viestin joogakoulusilta@gmail.com tai tekstarin 045-7871 8656 niin varaamme sinulle paikan haluamallesi tunnille. Jos tunti on täynnä, ehdotamme toista vaihtoehtoa! Eka kerta on ilmainen, jos et ole koskaan ollut millään tunnilla tai kurssilla Sillassa. Jos joudut perumaan, peruutus tulee tehdä 1 vrk ennen tuntia. Jos peruutus tulee tämän jälkeen tai et peruuta ollenkaan ja jätät tulematta, menetät valitettavasti ilmaisen kokeilukertasi.

Voit ostaa tuntikortit ja kurssit paikan päältä ennen tai jälkeen tuntien tai helposti verkkokaupasta (prepaid-kortit). Luo ensin tili, osta valitsemasi prepaid-kortti tai kurssi. Ostoksesi latautuu automaattisesti tilillesi ja voit aloittaa tuntien tai kurssien varaamisen kalenterista. Luethan käyttöehdot ostoksesi yhteydessä. Paikan päällä meillä käyvät myös käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit sekä Smartum-maksutavat, Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit ja e-passi. Katso poikkeusaikataulut tästä.

Jos olet ostanut tuntikorttisi paikan päällä, sinun tulee rekisteröityä ennen tai jälkeen oston täällä. Sen jälkeen syötämme kortin sinun tilillesi ja voit aloittaa tuntien varauksen. Tunnit voi varata jopa kuukaudeksi eteenpäin. No-show-tapauksissa, jossa oppilas ei ole määräaikaan mennessä (3 h ennen tunnin alkua) perunut tuntiaan, tunti veloitetaan kortilta. Pyydämme myös Anytime-korttilaisia, jotka eivät pääsekään varaamalleen tunnille, ystävällisesti peruuttamaan tuntinsa myös varausjärjestelmässä, jotta kaikki halukkaat saisivat paikan tunnilta tunnin ollessa täyteen buukattu.

Koska salimme on pieni ja haluamme, että kaikki oppilaat nauttivat tunnista, tunneille on aina ilmoittauduttava etukäteen. Muuten emme voi valitettavasti taata, että mahdut tunnille. Lämpimästi tervetuloa!

Katso päivän polttavat uutiset www.facebook.com/joogakoulusilta

Kun tulet tunnille...

Tuntimme ovat ohjattuja, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta. Muistathan kertoa opettajalle mahdollisista vammoistasi tai rajoituksistasi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, kerro se myös meille etukäteen, niin voimme miettiä yhdessä, mitkä tunnit sinulle sopivat.

Vaatetukseksi käyvät mukavat, joustavat vaatteet. Vältäthän voimakkaita tuoksuja ja tulet tunnille hygieniastasi huolehtineena. On hyvä välttää syömistä kaksi tuntia ennen harjoitusta. Ota mukaan myös lämmintä vaatetta ja sukat loppurentoutusta varten. Lainamattoja, blokkeja, remmejä ja vilttejä löytyy paikan päältä, mutta voit halutessasi tuoda esimerkiksi oman mattosi.

Mikäli sinulla on oma matto (mitä suosittelemme!), voit säilyttää sitä studiolla. Merkitse mattosi selvästi ja laita se tunnin jälkeen "Omat matot" -hyllyyn.

Studion ovet aukeavat n. 10-15 minuuttia ennen tuntien alkua. Tule paikalle n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta pääsemme aloittamaan tunnin levollisesti.

Joogakoulu Silta ei vastaa tunneilla tapahtuneista tapaturmista eikä asiakkaiden omaisuudesta. Olethan huolehtinut omasta vakuutuksestasi, kun tulet tunneille.