Kampanjat ja tarjoukset

ÄITILAPSI-TUNNIN TUTUSTUMISTARJOUS!

Tule nyt mukaan Sillan mukavalle äitilapsitunnille!

Nyt tutustumistarjouksena 5 kerran kortti 55€!

Kortin ostot: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

Kortti on voimassa 6 viikkoa ostosta, käy vain äitilapsitunnille (tiistaisin klo 9.40-10.30) ja on tutustumistarjous uusille asiakkaille, jotka eivät ole vielä ennen olleet Sillassa millään tunneilla tai kursseilla.

SENIORI-TUNNIN TUTUSTUMISTARJOUS!

Tule nyt mukaan Sillan iloiseen seniorijoukkoon!

Nyt tutustumistarjouksena 5 kerran kortti 45€! (9€/tunti)

Kortin ostot: paikan päältä tai https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

Kortti on voimassa 6 viikkoa ostosta, käy vain senioritunnille (tiistaisin klo 10.45-11.45) ja on tutustumistarjous uusille asiakkaille, jotka eivät ole vielä ennen olleet Sillassa millään tunneilla tai kursseilla.

Tervetuloa!

Lahjakortit Siltaan! Valmistujaislahja, ylioppilaslahja, synttärilahja!

Hanki nyt puolisollesi, ystävällesi tai läheisellesi ihana yllätys - lahjakortti Siltaan. Voit hankkia lahjakortin vapaavalintaisella summalla ja saaja voi käyttää sen mihin tahansa Sillan tuotteeseen!

Kauniit, painetut lahjakortit voit noutaa studiolta!

Ostot joko etänä (tuntikortit/teemaillat): varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids tai paikan päällä (vapaa summa). Ostot paikan päällä ennen tai jälkeen tuntien ma, ke ja su (kät/kortit).

Jos olet ostanut lahjan varaaheti.fi -palvelun kautta luomalla itsellesi sinne ensin profiilin ja ostamalla kortin itsellesi, meilaa meille (joogakoulusilta@gmail.com), ja kerro, kenelle lahja on tarkoitettu. Sen tai lahjan antamisen jälkeen voi lahjan saaja luoda oman tilin varaaheti.fi/joogakoulusilta varauspalveluun ja syötämme lahjan hänen tililleen!

Tiedustelut: joogakoulusilta@gmail.com