Kampanjat ja tarjoukset

Joogaa liikkujille - ilmainen näytetunti 17.8.klo 18.30-19.30!

Aloitamme syksyllä tunnin "Joogaa liikkujille", joka on niin miehille kuin naisillekin räätälöity tunti, jossa lähdemme liikkeelle helpoista asanoista! Pidämme tunnista ilmaisen näytetunnin tunnista kiinnostuneille perjantaina 17.8. klo 18.30-19.30. Ilmoittautumiset elokuun näytetunnille voi tehdä jo nyt sähköpostilla: joogakoulusilta@gmail.com . Lisätietoa täällä.

Lahjakortit Siltaan! Valmistujaislahja, ylioppilaslahja, synttärilahja!
 

Hanki nyt puolisollesi, ystävällesi tai läheisellesi ihana yllätys - lahjakortti Siltaan. Voit hankkia lahjakortin vapaavalintaisella summalla ja saaja voi käyttää sen mihin tahansa Sillan tuotteeseen!

Kauniit, painetut lahjakortit voit noutaa studiolta!

Ostot joko etänä (tuntikortit/teemaillat): varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids tai paikan päällä (vapaa summa). Ostot paikan päällä ennen tai jälkeen tuntien ma, ti, ke ja su (kät/kortit).

Jos olet ostanut lahjan varaaheti.fi -palvelun kautta, meilaa meille (joogakoulusilta@gmail.com), ja kerro, kenelle lahja on tarkoitettu. Sen tai lahjan antamisen jälkeen voi lahjan saaja rekisteröityä varaaheti.fi/joogakoulusilta varauspalveluun ja syötämme lahjan hänen tililleen!

Tiedustelut: joogakoulusilta@gmail.com

Eka kerta ilmaiseksi!

Voit tulla ensimmäisen kerran Sillan tunnille etkä maksa mitään. Etu koskee vain uusia oppilaita, jotka eivät ole koskaan käyneet millään Sillan tunneilla tai kursseilla ja edun voi käyttää vain kerran. Mikäli et tulekaan etkä ole peruuttanut, menetät valitettavasti kokeilukertasi.

Voit myös käydä tykkäämässä meidän Facebook-sivuista, jotta näet kaikki uutiset ja mahdolliset tuntimuutokset!  www.facebook.com/joogakoulusilta

Ilmoitathan, jos tulet: joogakoulusilta@gmail.com

Lisätietoja saat Yhteystiedot-sivun kautta lähettämällä meille kyselyn!