KURSSIT JA TEEMAILLAT

Voit ostaa kaikki kurssit luomalla tilin ja valitsemalla oikean prepaid-kortin varaaheti-verkkokaupasta    (poikkeuksista kerrotaan kurssikuvauksessa). Vahvistat paikkasi vain maksamalla (pelkkä ilmoittautuminen esim. sähköpostilla ei vahvista paikkaasi). Maksun lisäksi varaathan paikkasi vielä varaaheti-kalenterista. Sen jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua, lämpimästi tervetuloa!

Joogakurssit täällä.

Pilateskurssit täällä.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita).  Kysy muista maksutavoista! Katso ehdot sivun alalaidasta.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kaikki kurssit ja teemaillat pidetään (ellei muuta mainita): Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Helsinki

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.