KURSSIT JA TEEMAILLAT

Voit ostaa kaikki kurssit varaaheti-verkkokaupasta  valitsemalla oikean prepaid-kortin  (poikkeuksista kerrotaan kurssikuvauksessa). Maksamalla vahvistat paikkasi. Maksun lisäksi varaathan paikkasi vielä varaaheti-kalenterista. Sen jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua, lämpimästi tervetuloa!

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita).  Kysy muista maksutavoista! Katso ehdot sivun alalaidasta.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kaikki kurssit ja teemaillat pidetään (ellei muuta mainita): Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Helsinki

KURSSIT- SYKSY 2018

Joogan peruskurssi su 9.9.2018 klo 15.30-17.30

Kurssilla käydään läpi joogan perusteet: perusasentoja (asanoita), hengitystekniikkaa, keskikehon hallintaa, punnerrustekniikkaa sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös joogan historiaa ja filosofiaa. Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille ja voit tulla sille vasta-alkajana tai kokeneena joogina. Kurssin jälkeen voit tulla turvallisin mielin joogatunneille.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500 joogaopettaja

Hinta: hintatiedot kurssikuvausten alla

Kuinka pääset kursseille ja mitä ne maksavat?

Voit käydä ostamassa nämä kurssit varaaheti-palvelusta. Yllämainitut kurssit ovat kaikki samanhintaisia ja kukin kurssi toteutuuu, mikäli min. 5 henkeä osallistuu. Voit valita kolmesta eri hintavaihtoehdosta: valitse "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+5 tuntia" tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat 5 tai 10 kerran kortin (vapaavalintaista viikkotuntia) hieman halvemmalla. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi kalenterin puolelta kurssille.

Hinnat:

Kurssi    65€

Kurssi + 5 vapaavalintaista viikkotuntia    135€

Kurssi + 10 vapaavalintaista viikkontuntia 195€

Tuntikortit voimassa aina 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin).

Jos et ole joogannut tai tehnyt pilatesta tai käynyt joogan tai pilateksen alkeiskurssia ennen, suosittelemme kurssia ennen tunneille tuloa! Pidämme peruskurssit aina kauden alussa ja kysynnän mukaan myös kesken kauden. Jos kurssi meni ohi ja kaipaat  tiivistä 2 tunnin jooga- tai pilateskurssia, laita meille viestiä ja katsomme kokonaistarpeen ja mielellämme pidämme kurssin myös pienemmälle porukalle! Viestit: joogakoulusilta@gmail.com

Pilateksen perusteet 10h  - pilateksen alkeistunnilla tiistaisin 14.8. alkaen

13.8. alkavalla viikolla aloitamme tiistain pilateksen alkeistunnilla klo 18.05-19.00 käymään läpi pilateksen perusteita 10 tunnin verran. Tunti käy sinulle, joka haluat aloittaa pilateksen tai sinulle, joka olet jo käynyt pilateksessa, mutta et koskaan ole käynyt läpi pilateksen perusteita tai et pääse Sillan 2h pilateskurssille 19.8. Näin pääset perille pilateksen avainajatuksista, saat joka kerta napakan pilatestreenin ja saat jatkossa tunneista enemmän irti. 

Tunnille osallistutaan normaalilla tuntikortilla, jonka voit ostaa varaaheti-palvelusta ja tunti varataan varaaheti-kalenterista. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen, varaat vain tuntisi kalenterista normaalisti. Älä huolestu, vaikket pääse mukaan heti alusta - tahti on hidas ja asioita kerrataan joka tunti perusteellisesti.

Opettaja: Ulla Mannila, Somatic pilates-ohjaaja, Somatic Streching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Astangajoogan 10h peruskurssi 18.8. alkaen

Aloitamme astangan 10 kerran peruskurssituntisarjan syksyllä lauantaisin 18.8. klo 12.10-13.10. Eli jos haluat aloittaa astangan ja et pääse 2 tunnin peruskurssille 18.8., tämä on sinulle oikea tapa lähteä liikkeelle! Lähdemme liikkeelle täysin alusta ja rakennamme vankan pohjan joogallesi syksyn aikana.

Kortti sisältää kaksi kiinniottomahdollisuutta jollakin toisella tunnilla kortin voimassaoloaikana, joka on 10 viikkoa (18.8.-21.10.) Kurssin ostettuasi sinulla on varma paikka ko. tunnilla, mutta sinun tulee varata tuntipaikkasi joka tapauksessa varaaheti-kalenterista, jotta poissaolevien paikalle pääsee joku muu. Muuten korttiin pätevät samat ehdot kuin muihinkin tuntikortteihin. Kurssin nimi on "Astangan perusteet 10h" ja sen hinta on 145€. Ostot suoraan varaaheti-kaupasta.

Opettaja: Outi Sirviö, RYT200, KPJAYI auktorisoitu joogaopettaja

Sillan INVERSIOT workshop la 20.10. klo 13.30-15.30

Tässä kahden tunnin workshopissa pääset alkuun tai vahvistat omaa harjoitteluasi ylösalaisin -asanoiden parissa.

Ylösalaisin -liikkeet ovat hathajoogan tärkeä osa. Inversioasanoita ovat kaikki liikkeet, joissa pää on sydämen alapuolella eli Alaspäin katsova koirakin on inversio. Moni joogi tavoittelee esimerkiksi päällä seisonnan tai käsillä seisomisen asanaa, mutta ne voivat tuntua aluksi jopa pelottavilta ja niiden oppiminen haastavalle. Kuitenkin, kun saat harjoitteluun vinkkejä ja avustusta, pääset hyvään alkuun ja haasteetkin tuntuvat enemmänkin hauskalle harjoittelulle.

Tämän workshopin tavoitteena on käydä läpi päällä-ja käsilläseisonnan sekä kyynärvarsiseisonnan asanat (Salamba Sirsasana, Adho Mukha Vrksasana, Pincha Mayurasana) tärkeimpiä vinkkejä, oppia itsenäisesti harjoittelemaan näitä asanoita sekä liittää ne vähitellen osaksi omaa harjoitusta.

On tärkeää edetä vaativampiin liikkeisiin rauhallisesti rakentaen kehon keskivartalon ja hartioiden voimaa sekä liikkuvuutta. Tämä workshop antaa ideoita niin kehon valmiuksien rakentamiseen kuin itse asanoiden harjoitteluun.

Opettaja: Liisa Peltonen, RYT300 joogaopettaja, liikuntatieteiden maisteri

Hinta: 39€

Vahvistat paikkasi ostamalla kurssin suoraan täältä ja varaamalla paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta (luo ensin tili, jollei sinulla sitä vielä ole). Tervetuloa!

Perjantai-illan ihanat yin-illat klo 18.30-20.30

Ihanat kahden tunnin yinit jatkuvat SYKSYLLÄ - tervetuloa lämpimästi mahtavan rentouttavaan iltaan!

Päivämäärät ovat: 7.9., 28.9., 5.10., 19.10., 2.11.

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan ja venyttelemään kauniiseen Siltaan! Teemme 1,5h pitkiä faskialinjojen herättelyjä (venytyksiä) ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen, hiljaisuudessa tai jooganidran muodossa. Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Yhden illan hinta on 28€. Ostot varaaheti-verkkokaupasta tai paikan päältä ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua. Lämpimästi tervetuloa!

Läsnäolon retriitit Villa Ceciliassa 21.-23.9. ja 23.-25.11.2018, Kisko

Update 6.8. - syyskuun retriittiin on tullut yksi peruutuspaikka eli jos haluat mukaan, niin laitahan meiliä! Toinen retriitti järjestetään 23.-25.11., jonne voit jo ilmoittautua laittamalla meille viestiä!


Joogakoulu Sillan Läsnäolon retriitillä on pääajatuksena antaa aikaa itselle ja tehdä lempeää ja pehmeää, liikkuvaa flowharjoitusta sekä yinjoogaa. Syyskuun ja marraskuun retriittien ohjelma on melko samanlainen eli jos et ehtinyt syyskuulle mukaan, tule marraskuussa! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.
Teemme aamulla herättävän yinistä alkavan harjoituksen, joka muuttuu hieman dynaamisemmaksi yangiksi loppua kohden. Illan yinharjoitus tyynnyttää kehosi ja mielesi uneen valmiiksi. Lauantai-iltapäivän pitkä yinharjoitus sisältää monia rauhoittavia elementtejä, joiden avulla tasapainotamme mieltämme ja kehoamme. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Ehkä löydät mukavan keskustelukumppanin joukosta ja päädyttekin juttelemaan teekupin ääreen.
Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.

Ohjelma:

Aloitus perjantaina klo 18:

Perjantai-ilta tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu yinyang-jooga
Lauantai-iltapäivä harmonisoiva yinjooga
Lauantai-ilta saunomismahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu yinyang-jooga

Lopetus sunnuntaina klo 14.00.

Hinta 310 € (sis. alv), josta 100€ varausmaksua (palautus vain mikäli viikonloppu ei toteudu).
Hinta sisältää: joogat, saunan (halutessasi) sekä 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, iltapäiväkahvin lauantaina, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa

Vahvistat paikkasi syyskuun retriitille maksamalla varausmaksun 100€ 20.6.2018 mennessä. Loppusumma laskutetaan syyskuun puolen välin tienoilla.

Marraskuun retriitin varaus vahvistuu maksamalla varausmaksu 100€ 20.8.2018 mennessä. Saat tarkan maksuohjeen, kun ilmoittaudut mukaan. Loppusumma laskutetaan marraskuun alussa.

Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin, että retriitti ei toteudu.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.

Muuta huomioitavaa:
Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet ja myös mattoja on paikan päällä.
Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (huom! liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan).
Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
VARAA PAIKKASI ja saat maksuohjeen: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Opettajana toimii Tuula Heiskanen.                                                                   

Nuorten joogaryhmä

Nuorten joogaryhmässä on n. 7-13-vuotiaita innokkaita nuoria, joiden kanssa liikumme monella eri tapaa tiistaisin klo 17-18. Joogaamme kevyesti, teemme erilaisia liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, venyttelemme, rauhoitumme, etsimme kehomme liikeratoja, harjoittelemme suorassa istumista, teemme temppurataa, tanssimme, treenaamme kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa turvallisesti ja kannustavasti. Välillä lähdemme ulos joko joogaamaan tai leikkimään vaikkapa kirkonrottaa.

Ajatuksena on saada nuori liikkumaan mukavalla tavalla  niin, että liikunnasta jäisi tapa loppuiäksi. Sillassa kaikki osaavat liikkua ja pieni ryhmä on kannustava ja kotoinen. Ei kilpailua, ei piiskaamista parempiin suorituksiin. Liikuntaa nuoren kehon omilla ehdoilla.

Ryhmään voi osallistua syksyllä 2018 joko kausimaksulla (247€, sis. 17 kertaa alkaen 21.8.2018) tai kymppikorteilla. Suosittelemme vahvasti kausimaksua, koska sen jälkeen vanhemman ei tarvitse huolehtia enää mistään kauden aikana. Kymppikortti vaatii aina tuntivarauksen teon varausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat nuoresi ryhmään, otapa yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com niin voimme keskustella lisää tai saat halutessasi maksuohjeen! Ryhmään voi siis tulla kesken kaudenkin.

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.