KURSSIT JA TEEMAILLAT - kevät 2018

Voit ostaa kaikki kurssit varaaheti-verkkokaupasta  valitsemalla oikean prepaid-kortin  (poikkeuksista kerrotaan kurssikuvauksessa). Maksamalla vahvistat paikkasi. Maksun lisäksi varaathan paikkasi vielä varaaheti-kalenterista. Sen jälkeen voit saapua kurssille, lämpimästi tervetuloa!

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita).  Kysy muista maksutavoista!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kaikki kurssit ja teemaillat pidetään: Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Helsinki

TULEVAT KURSSIMME

ASTANGA-JOOGAN PERUSKURSSIN JATKO-OSA 2 ALKAA 24.3.2018!

Koska perustason oppilaita on ollut niin mukavasti ja tarvetta ja intoa syvälliseen perustaitojen oppimiseen selkeästi on, olemme päättäneet jatkaa astangan peruskurssia, jonka ensimmäinen osa päättyy siis 17.3.
Tämä toinen osa alkaa 24.3. ja viimeinen kerta on 16.6.2018.

Tähän sisältyy 12 kertaa ja saisitte tämän samaan edullisempaan hintaan kuin ensimmäisenkin kurssin eli 168€/kurssi (14€/kerta). Pääsiäislauantaina 31.3. ei ole tuntia.

Kortti sisältää taas kaksi kiinniottomahdollisuutta jollakin toisella tunnilla kortin voimassaoloaikana. Muuten korttiin pätevät samat ehdot kuin muihinkin tuntikortteihin.

Mikäli haluat mukaan, ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti: joogakoulusilta@gmail.com ja vahvistamalla ilmoittautumisesi ostamalla kortti suoraan varaaheti-palvelusta.
Kortin nimi on: "12x astangan peruskurssi osa 2". Ostosi jälkeen käymme jälleen vaihtamassa kortin 1x10krt kortti, joka käy vain lauantain astangan perustunnille ja 1x2krt kortti, joka käy kaikille tunneille. Käytä siis taas ensin 10 kerran kortti ja tarvittaessa 2 kerran korttia kiinniottoon.
Mikäli sinulla on mitään kysymyksiä, vastaamme mielellämme.

UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT KEVÄÄLLE: Perjantain ihanat 2 tunnin yin-illat klo 18-20

Ihanat kahden tunnin yinit jatkuvat KEVÄÄLLÄ  - tervetuloa lämpimästi mahtavan rentouttavaan iltaan!

Talven illat ovat: 12.1., 26.1., 9.2., 23.2., 9.3. klo 18-20

KEVÄÄN UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT OVAT: 6.4., 20.4.,18.5., 1.6. klo 18-20

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan ja venyttelemään kauniiseen Siltaan! Teemme 1,5h pitkiä faskialinjojen herättelyjä (venytyksiä) ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen, hiljaisuudessa tai jooganidran muodossa. Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Ensimmäiset kevään ihanat perjantai-illan yinit 6.4. ja 20.4.2018 klo 18-20

Elämme huhtikuussa maksan ja sappirakon meridiaanien aikaa, jolloin on oiva hetki nauttia elimistöä puhdistavasta yinjoogasta Sillassa. Tule siis mukaan valmistautumaan kevääseen ja kesään puhtaalla keholla rauhallisessa kahden tunnin yinissä 6. ja 20.4.2018 klo 18-20. Ilta voi auttaa sinua myös pääsemään eroon stressistä ja kiireestä sekä valmistautumaan kevään muutoksiin niin luonnossa kuin omassakin elämässäsi. Illan päätteeksi tarjolla on detox-teetä.

Kevään kaksi viimeistä yin-iltaa 18.5. ja 1.6.2018 klo 18-20 - kohti valoa ja energiaa

Toukokuussa elämme edelleen maksan ja sappirakon meridiaanien ja puuelementin aikaa eli muutoksen aikaa. Saamme nauttia valosta ja kesän alusta luonnon herätessä vehreyteen. Anna myös kehosi herätä kesään ja tule mukaan 2 tunnin yiniin, jossa viimeistään sanomme hyvästit talven ja kevään jäljille ja avaamme kehomme vastaanottamaan kesän suunnaten energian eteenpäin sietäen ehkä paremmin kevään tuomia muutoksia.
Tämän kahden tunnin jälkeen olosi on virkistynyt ja aineenvaihduntasi lähtenyt liikkeelle aktivoiden koko kehoasi.

Hinnat:  25 euroa / ilta

Osto varaaheti-verkkokaupasta tai paikan päältä ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua. Lämpimästi tervetuloa!

Yin-joogaa meditaatiolla ja mindfulnessilla  –  Breathe & Release  –  Hengitä ja Hellitä

Aloita uusi vuosi olemalla hyvä itsellesi. Sillan 5 x 90 minuutin tunneista koostuvan kurssin teema kulkee nimellä Breathe & Release. Yleisön pyynnöstä voi iltoja nyt varata myös yksittäin! Koko paketin saa edullisemmin. Jokainen ilta on oma itsenäinen kokonaisuutensa.

Tuntien ytimessä on hengittäminen ja hellittäminen, mindfulness ja meditaatio, jotka yhdistetään lempeään, avaavaan yin-joogaan. Tutkimme, kuinka hengityksen ja liikkeen yhdistäminen avaa tien läsnäoloon laskeutumiselle ja hiljentymiselle sekä antaa työkaluja keskittymiskyvyn, liikkuvuuden ja stressinhallinnan parantamiseen. Teemme kurssilla myös pranayama (hengitys) harjoituksia ja keskitymme palautumaan kiireisen arjen kuormittavuudesta. Kurssi sopii yhtä lailla oman harjoituksesi syventämiseen, kuin ensikosketukseksi joogan maailmaan.

Kurssin opetuksesta ja sisällöstä vastaa Vilma Nummela. Vilma on Satnam Helsingin perustaja, VTM sekä mindfulness- ja meditaatio-opettaja, jonka laajempi joogaopettajatutkinto RYT500 Marjo Wuorisalon opissa (YogaSource) täyttyy helmikuussa. RYT500 lisäksi Vilmalla on tutkinto yinjoogan opettamisesta.  Vilman lempeässä ohjauksessa saa olla juuri sellainen kuin on, ja joogaa lähestytään sisältä päin, turvallisesti, kuunnellen ja läsnäolevasti. Lämpimästi tervetuloa mukaan kevään pehmeimmälle joogamatkalle omaan itseesi!                                   

Kurssiajat: perjantai-iltaisin 19.1., 2.2., 16.2., 2.3., 16.3.2018 klo 18-19.30

Hinta: 110€ / 5 iltaa tai 25€ / ilta

Hinta sisältää kurssin, joogatarvikkeet ja teetarjoilun.

Vahvistat paikkasi ostamalla kurssin (valitse "Breathe&Release yin-illat 5x" -kortti tai yksittäisen illan kortti) Sillan verkkopalvelusta: varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

Sen jälkeen kurssipaikan peruutus vain lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää paikkasi toiselle. Silta varaa oikeuden muutoksiin. Katso kaikki ehdot täältä.

Kurssille lämpimät, joustavat vaatteet, sisäkenkiä et tarvitse. Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Somatic Pilates-ohjaaja, Somatic Stretching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Lue lisää: https://www.joogakoulusilta.com/opettajakuvaukset/
Somatic Pilates-ohjaaja, Somatic Stretching-ohjaaja ja Somatic-laiteohjaaja

Lue lisää: https://www.joogakoulusilta.com/opettajakuvaukset/

JOOGAN JA PILATEKSEN PERUSKURSSIT

Jos et ole joogannut tai tehnyt pilatesta tai käynyt joogan tai pilateksen alkeiskurssia ennen, suosittelemme kurssia ennen tunneille tuloa! Pidämme peruskurssit aina kauden alussa ja kysynnän mukaan myös kesken kauden. Vuoden 2018 alun 2 tunnin kurssit on nyt pidetty, mutta helmikuussa meillä on lauantaisin (astanga)joogan alkeistunti, jolla käydään joogan alkeita läpi (3.2.-3.3.2018 klo 13.30-14.30). Se soveltuu kurssiksi mihin tahansa dynaamisen joogan tunneille. Voit tulla tunnille normaalilla tuntikortilla (ostot varaaheti.fi/joogakoulusilta

Jos kaipaat  tiivistä 2 tunnin jooga- tai pilateskurssia, laita meille viestiä ja katsomme kokonaistarpeen ja mielellämme pidämme kurssin myös pienemmälle porukalle! Viestit: joogakoulusilta@gmail.com

Joogakurssilla opetellaan joogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan joogaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina. Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille. Kurssin jälkeen voit tulla turvallisin mielin joogatunneille.

Pilateskurssilla käydään läpi pilateksen perusteita, jonka jälkeen ymmärrät pilateksen tavoitteet sekä perustekniikan, minkä jälkeen sinun on mukava tulla viikkotunneille. Kuulet pilatesharjoittelun historiasta ja opit perusliikkeitä oikeaoppisesti ja turvallisesti yhdistäen liikkeen ja hengityksen. Pilates on mahtava laji keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet ovat saaneet helpotusta mm. selkäongelmiin pilateksesta.

PILATEKSEN JA JOOGAN PERUSKURSSIEN HINNAT:

Hinta: Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta:
65€/kurssi tai
135€/kurssi + 5 valitsemaasi tuntia tai
195€/kurssi + 10 valitsemaasi tuntia Sillassa.

Tuntikortit voimassa aina 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille muille paitsi ennakkoon maksetuille erikoiskurssitunneille.

Varaa paikkasi kurssilla ostamalla kurssi varaaheti.fi/joogakoulusilta. Valitse prepaid-korteista joko "kurssikortti", "kurssikortti + 5 tuntia" tai "kurssikortti + 10 tuntia". Maksu paikan päällä etukäteen käteinen, kortti ja erilaiset liikunta- ja virikesetelit.

Maksun jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen aloitusaikaa.

Huom. maksamalla vahvistat paikkasi kursseille!
Ilmoittautuminen on aina sitova ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssi toteutuuu, mikäli min. 5 henkeä osallistuu. Katso ehdot sivun alalaidasta ja täältä.

ASTANGAN PERUSTEET 8 H LAUANTAISIN 20.1.2018 ALKAEN

Vuoden 2018 alusta syvennymme astangan perusteisiin 8 kerran kokonaisuutena lauantaisin alkaen 20.1. klo 12.20-13.20. Jos astanga kiinnostaa sinua ja haluat aloittaa sen turvallisesti, tulehan mukaan. Otamme ryhmään vain tietyn määrän ihmisiä, jolloin Outi pystyy pitämään tunnin hyvin yksilöllisenä juuri sinun kehosi huomioiden. Jos et ole tehnyt astangaa ennen, suosittelemme tätä kurssia ennen tunneille tuloa!

Kurssilla opetellaan astangajoogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan astangaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo jonkin verran astangaa tehneenä. Tämän kurssin jälkeen pystyt käymään myös muilla dynaamisilla joogatunneilla turvallisesti eli kurssi toimii hyvänä pohjana monille eri tunneille, ei vain astangaan!

Opettaja: Outi Sirviö / KPJAYI-aktorisoitu/RYT200 joogaopettaja

Päivät: 20.1./27.1./3.2./10.2./17.2./24.2./3.3./17.3. (huom. 10.3. ei pidetä kurssia, mutta pidetään kuitenkin normaalit tunnit)

Kurssin hinta 112€. Kun ostat tämän kurssin, sinulla on automaattisesti paikka tunnilla.  

Jos et pääse joka tunnille, sinulla on mahdollisuus ottaa kiinni 2 tuntia jollakin muulla Sillan tunnilla 15.4.2018 mennessä (paitsi tiistain kiinteässä astangaryhmässä).

Huom! Kurssiostot suoraan studiolla. Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Tämä on normaaliin viikko-ohjelmaan kuuluva tunti, joten kurssin ostaneille varataan tunnille paikat, mutta tunnille mahtuu myös normaalisti viikkotunneilla kävijät. Helmikuun ajan pidämme kaksi perustason astangatuntia peräkkäin lauantaisin, koska 1. tunti tuli kurssilaisista täyteen.

Lisätietoja Outista: www.joogakoulusilta.com

NUORTEN JOOGARYHMÄ

Nuorten joogaryhmässä on n. 7-13-vuotiaita innokkaita nuoria, joiden kanssa liikumme monella eri tapaa tiistaisin klo 17-18. Joogaamme kevyesti, teemme erilaisia liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, venyttelemme, rauhoitumme, etsimme kehomme liikeratoja, harjoittelemme suorassa istumista, teemme temppurataa, tanssimme, treenaamme kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa turvallisesti ja kannustavasti. Välillä lähdemme ulos joko joogaamaan tai leikkimään vaikkapa kirkonrottaa.

Ajatuksena on saada nuori liikkumaan mukavalla tavalla  niin, että liikunnasta jäisi tapa loppuiäksi. Sillassa kaikki osaavat liikkua ja pieni ryhmä on kannustava ja kotoinen. Ei kilpailua, ei piiskaamista parempiin suorituksiin. Liikuntaa nuoren kehon omilla ehdoilla.

Ryhmään voi osallistua keväällä 2018 joko kausimaksulla (252€, sis. 18 kertaa alkaen 16.1.2018) tai kymppikorteilla. Mikäli haluat nuoresi ryhmään, otapa yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com niin voimme keskustella lisää! Ryhmään voi siis tulla kesken kaudenkin.
 

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.