KURSSIT JA TEEMAILLAT

Voit ostaa kaikki kurssit varaaheti-verkkokaupasta  valitsemalla oikean prepaid-kortin  (poikkeuksista kerrotaan kurssikuvauksessa). Maksamalla vahvistat paikkasi. Maksun lisäksi varaathan paikkasi vielä varaaheti-kalenterista. Sen jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua, lämpimästi tervetuloa!

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita).  Kysy muista maksutavoista! Katso ehdot sivun alalaidasta.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kaikki kurssit ja teemaillat pidetään (ellei muuta mainita): Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Helsinki

KURSSIT- TALVI 2019

JOOGAN PERUSKURSSI LA 19.1.2019 KLO 12-14

Jos et harrastanut joogaa ennen, suosittelemme peruskurssia ennen tunneille tuloa! Kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille.

Kurssilla opetellaan astangajoogan seisomasarjan asanoita, hyvää hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä turvallista harjoittelutapaa. Käymme läpi myös osan astangajoogaharjoituksen loppuliikkeistä ja vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa.

Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina. Hintatiedot alla.

Opettaja: Outi Sirviö, RYT200, KPJAYI auktorisoitu joogaopettaja

PILATEKSEN PERUSKURSSI SU 20.1.2019 KLO 15.30-17.30

Jos et ole harrastanut pilatesta ennen, suosittelemme pilateksen peruskurssia ennen tunneille tuloa!

Kurssilla käydään läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille ja/tai harjoitella itsenäisesti kotioloissa. Opettelemme Pilates harjoittelun historiasta, klassisen repertuaarin liikkeitä oikeaoppisesti ja turvallisesti yhdistäen liikkeen ja hengityksen. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä.

Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille. Hintatiedot alla.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500 joogaopettaja, pilatesohjaaja ja GroundingYin-ohjaaja

Kuinka pääset joogan ja pilateksen peruskursseille ja mitä ne maksavat?

Voit käydä ostamassa nämä kurssit varaaheti-palvelusta. Yllämainitut kurssit ovat molemmat samanhintaisia. Voit valita kahdesta eri hintavaihtoehdosta: valitse "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat kurssin hieman halvemmalla. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi kalenterin puolelta kurssille.

Hinnat

Kurssi    45€

Kurssi + 10 vapaavalintaista viikkotuntia 185€

Tuntikortit voimassa aina 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Katso kaikki ehdot sivun alalaidasta.

PILATEKSEN PERUSKURSSI kolmella viikkotunnilla keskiviikkoisin 23.1., 30.1. ja 6.2. klo 17.45-18.35

Koska kaikki halukkaat eivät päässeet viikonlopun kurssille, päätimme pitää alkeiskurssin arkena!

Näinä kolmena keskiviikkona käymme läpi pilateksen alkeiskurssin asiat. Osallistuminen normaalilla tuntikortilla ja suositus vasta-alkaville on, että tulet jokaiselle kolmelle tunnille, koska ne muodostavat kokonaisuuden pilateksen alkeista. Ryhmä siis etenee joka tunti. Jos olet harrastanut pilatesta aiemmin, voit toki tulla tunnille kertaamaan eikä sinun tarvitse välttämättä olla paikalla jokaisena kolmena keskiviikkona. Tervetuloa!

UUTUUS - GROUNDINGYIN® SILLASSA!

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille vuonna 2019 - 18.1., 1.2. ja 15.2. klo 18.45-20.45

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa ollaan n. 5-10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.
GroundingYin:ssa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.
Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n.vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Hinta 38 euroa / ilta

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500®-joogaopettaja, GroundingYin®-ohjaaja, PilatesHealth®-opettaja
Liput: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids
(GroundingYin ilta 18.1./1.2./15.2.2019)

PILATESRENGAS WORKSHOP 10.2.2019 KLO 17-19
 

Tervetuloa harjoittelemaan Magic Circlen eli pilatesrenkaan kanssa! Rengasta käytetään mattoharjoittelussa lisäämään harjoittelun tehokkuutta, ja rengas auttaa kohdistamaan harjoittelun oikeisiin lihaksiin. Tällä kurssilla tutustumme monipuolisesti niin klassisiin kuin moderneihinkin renkaan kanssa tehtäviin harjoituksiin. Workshop sopii pilateksen perusteet hallitseville harrastajille ja antaa lisää intoa ja valmiuksia pilatestunneille!

Aika 10.2.2019 klo 17-19

Hinta 39€

Liput: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids (Pilatesrengas workshop)

Opettaja: Riina Marttinen, Somatic Pilates-, Somatic Stretching- ja laitepilatesohjaaja

PILATESPALLO WORKSHOP SU 3.3.2019 KLO 17-19

Tervetuloa harjoittelemaan pilatespallon kanssa! 
Pallo on monipuolinen pienväline, joka toimii hyvänä apuna kotiharjoittelussa ja on helppo kuljettaa mukana myös matkoilla. Pallo tukee ja haastaa kehoa harjoituksen mukaan, ja pallon avulla saat rintarankaasi lisää liikkuvuutta. 
Tällä kurssilla tutustumme monipuolisesti pallolla tehtäviin harjoituksiin. Workshop sopii pilateksen perusteet hallitseville harrastajille ja tuo monipuolisuutta pilatesharjoituksiisi!
 

Aika 3.3.2019 klo 17-19

Hinta 39€

Liput: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids (Pilatespallo workshop)

Opettaja: Riina Marttinen, Somatic Pilates-, Somatic Stretching- ja laitepilatesohjaaja

Läsnäolon retriitti KEVÄT 2019

Lisätiedot kevään 2019 retriitistä täällä!

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.