KURSSIT JA TEEMAILLAT

Voit ostaa kaikki kurssit varaaheti-verkkokaupasta  valitsemalla oikean prepaid-kortin  (poikkeuksista kerrotaan kurssikuvauksessa). Maksamalla vahvistat paikkasi. Maksun lisäksi varaathan paikkasi vielä varaaheti-kalenterista. Sen jälkeen voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua, lämpimästi tervetuloa!

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita).  Kysy muista maksutavoista! Katso ehdot sivun alalaidasta.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kaikki kurssit ja teemaillat pidetään (ellei muuta mainita): Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Helsinki

KURSSIT- SYKSY 2018

UUTUUS - GROUNDINGYIN® SILLASSA!

Tervetuloa GroundinYin® -käsittelytunnille

perjantaina 16.11.2018 klo 18.30-20.30

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa ollaan n. 5-10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.
GroundingYin:ssa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.
Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n.vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Hinta 38 euroa

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500 joogaopettaja, pilatesohjaaja ja GroundingYin-ohjaaja

Liput: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

(GroundingYin ilta 16.11.2018)

Sillan INVERSIOT workshop vol. 2 - ma 10.12. klo 20.05-21.20

Inversiot workshop saa jatkoa joulukuussa! Pidämme tunnin workshopin jatkona normaalille dynaamiselle  flowjoogatunnille eli dynaaminen flow toimii lämmittelynä ja sen jälkeen keskitymme tunniksi taas inversioihin, niiden harjoitteluun ja tekniikkaan. Dynaamiselle flowtunnille osallistuminen normaalilla tuntikortilla tai kertamaksulla (20€) ja inversiot workshopin voi varata ostamalla sen prepaid-kortin varaaheti-palvelusta ("Inversiot vol 2, 10.12.2018"). Hinta on 15€.

Tunnin harjoittelun jälkeen pidämme 15 minuutin rauhoittumis-yinin. Tässä workshopissa pääset syventämään omaa harjoitteluasi ylösalaisin -asanoiden parissa. Voit osallistua workshoppiin, vaikka et ollut ensimmäisessä workshopissa, mutta olet jotenkin tuttu käsitasapainojen kanssa (osallistunut mm. dynaamisen flown tunneille, joilla olemme käyneet niitä läpi).

Ylösalaisin -liikkeet ovat hathajoogan tärkeä osa. Inversioasanoita ovat kaikki liikkeet, joissa pää on sydämen alapuolella eli Alaspäin katsova koirakin on inversio. Moni joogi tavoittelee esimerkiksi päällä seisonnan tai käsillä seisomisen asanaa, mutta ne voivat tuntua aluksi jopa pelottavilta ja niiden oppiminen haastavalle. Kuitenkin, kun saat harjoitteluun vinkkejä ja avustusta, pääset hyvään alkuun ja haasteetkin tuntuvat enemmänkin hauskalle harjoittelulle.

Jatkamme edelleen käsilläseisonnan sekä kyynärvarsiseisonnan asanoiden parissa (Adho Mukha Vrksasana, Pincha Mayurasana) ja avaamme muutaman muunkin asanan tekniikkaa. Ajatuksena on oppia harjoittelemaan itsenäisesti näitä asanoita sekä liittää ne vähitellen osaksi omaa harjoitusta.

On tärkeää edetä vaativampiin liikkeisiin rauhallisesti rakentaen kehon keskivartalon ja hartioiden voimaa sekä liikkuvuutta. Tämä workshop antaa ideoita niin kehon valmiuksien rakentamiseen kuin itse asanoiden harjoitteluun.

Workshopin opettaja: Liisa Peltonen, RYT300 joogaopettaja, liikuntatieteiden maisteri

Hinta: 15€

Vahvistat paikkasi ostamalla kurssin suoraan täältä ja varaamalla paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta (luo ensin tili, jollei sinulla sitä vielä ole). Tervetuloa!

Läsnäolon retriitti Villa Ceciliassa 23.-25.11.2018, Kisko

Tämä retriitti on täynnä! Seuraava retriitti keväällä 2019! Voit laittaa alustavan varauksen meilillä: joogakoulusilta@gmail.com (paikka tulee vaihtumaan).


Joogakoulu Sillan Läsnäolon retriitillä on pääajatuksena antaa aikaa itselle ja tehdä lempeää ja pehmeää, liikkuvaa flowharjoitusta sekä yinjoogaa. Syyskuun ja marraskuun retriittien ohjelma on melko samanlainen eli jos et ehtinyt syyskuulle mukaan, tule marraskuussa! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.
Teemme aamulla herättävän yinistä alkavan harjoituksen, joka muuttuu hieman dynaamisemmaksi yangiksi loppua kohden. Illan yinharjoitus tyynnyttää kehosi ja mielesi uneen valmiiksi. Lauantai-iltapäivän pitkä yinharjoitus sisältää monia rauhoittavia elementtejä, joiden avulla tasapainotamme mieltämme ja kehoamme. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Ehkä löydät mukavan keskustelukumppanin joukosta ja päädyttekin juttelemaan teekupin ääreen.
Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.

Ohjelma:

Aloitus perjantaina klo 18:

Perjantai-ilta tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu yinyang-jooga
Lauantai-iltapäivä harmonisoiva yinjooga
Lauantai-ilta saunomismahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu yinyang-jooga

Lopetus sunnuntaina klo 14.00.

Hinta 310 € (sis. alv), josta 100€ varausmaksua (palautus vain mikäli viikonloppu ei toteudu).
Hinta sisältää: joogat, saunan (halutessasi) sekä 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, iltapäiväkahvin lauantaina, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa


Paikka marraskuun retriitille vahvistuu maksamalla varausmaksu 100€ 15.10.2018 mennessä. Saat tarkan maksuohjeen, kun ilmoittaudut mukaan lähettämällä meilin: joogakoulusilta@gmail.com. Loppusumma laskutetaan marraskuun alussa.

Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin, että retriitti ei toteudu.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.

Muuta huomioitavaa:
Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet ja myös mattoja on paikan päällä.
Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (huom! liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan).
Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
VARAA PAIKKASI ja saat maksuohjeen: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Opettajana toimii Tuula Heiskanen.                                  

JOOGAN JA PILATEKSEN PERUSKURSSIT v. 2019

Joogakurssi lauantaina 19.1.2019

Pilateskurssi sunnuntaina 20.1.2019

Pilateksen erikoiskurssit 10.2. ja 3.3.2019

Jos et ole joogannut tai tehnyt pilatesta tai käynyt joogan tai pilateksen alkeiskurssia ennen, suosittelemme kurssia ennen tunneille tuloa! Pidämme peruskurssit aina kauden alussa ja kysynnän mukaan myös kesken kauden. Jos kurssi meni ohi ja kaipaat  tiivistä 2 tunnin jooga- tai pilateskurssia, laita meille viestiä ja katsomme kokonaistarpeen ja mielellämme pidämme kurssin myös pienemmälle porukalle! Viestit: joogakoulusilta@gmail.com

Kuinka pääset kursseille ja mitä ne maksavat?

Voit käydä ostamassa nämä kurssit varaaheti-palvelusta. Yllämainitut kurssit ovat kaikki samanhintaisia ja kukin kurssi toteutuu, mikäli min. 5 henkeä osallistuu. Voit valita kolmesta eri hintavaihtoehdosta: valitse "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+5 tuntia" tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat 5 tai 10 kerran kortin (vapaavalintaista viikkotuntia) hieman halvemmalla. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi kalenterin puolelta kurssille.

Hinnat:

Kurssi    65€

Kurssi + 5 vapaavalintaista viikkotuntia    135€

Kurssi + 10 vapaavalintaista viikkontuntia 195€

Tuntikortit voimassa aina 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin).

Astangajoogan 10h peruskurssi saa jatkoa 8h jaksolla jouluun asti!

Aloitimme astangan 10 kerran peruskurssituntisarjan syksyllä lauantaisin 18.8. klo 12.10-13.10. Nyt jatkamme tätä peruskurssia vielä 8 tunnin ajan siten, että se alkaa 27.10. ja viimeinen tunti on 15.12. Jos sinulla on jonkin verran joogasta tai astangasta kokemusta tai olet käynyt Sillan astangan tai dynaamisen joogan tunneilla, olet tervetullut tälle tunnille!

Kortti sisältää yhden kiinniottomahdollisuuden jollakin toisella tunnilla kortin voimassaoloaikana, joka on 8 viikkoa (27.10-15.12.) Kurssin ostettuasi sinulla on varma paikka ko. tunnilla, mutta sinun tulee varata tuntipaikkasi joka tapauksessa varaaheti-kalenterista, jotta poissaolevien paikalle pääsee joku muu. Muuten korttiin pätevät samat ehdot kuin muihinkin tuntikortteihin. Kurssin nimi on "Astangan perusteet 8h" ja sen hinta on 116€. Ostot suoraan varaaheti-kaupasta.

Opettaja: Outi Sirviö, RYT200, KPJAYI auktorisoitu joogaopettaja

Nuorten joogaryhmä

Nuorten joogaryhmässä on n. 7-13-vuotiaita innokkaita nuoria, joiden kanssa liikumme monella eri tapaa tiistaisin klo 17-18. Joogaamme kevyesti, teemme erilaisia liikkuvuutta lisääviä harjoituksia, venyttelemme, rauhoitumme, etsimme kehomme liikeratoja, harjoittelemme suorassa istumista, teemme temppurataa, tanssimme, treenaamme kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa turvallisesti ja kannustavasti. Välillä lähdemme ulos joko joogaamaan tai leikkimään vaikkapa kirkonrottaa.

Ajatuksena on saada nuori liikkumaan mukavalla tavalla  niin, että liikunnasta jäisi tapa loppuiäksi. Sillassa kaikki osaavat liikkua ja pieni ryhmä on kannustava ja kotoinen. Ei kilpailua, ei piiskaamista parempiin suorituksiin. Liikuntaa nuoren kehon omilla ehdoilla.

Ryhmään voi osallistua syksyllä 2018 kymppikorteilla. Kymppikortti vaatii aina tuntivarauksen teon varausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat nuoresi ryhmään, otapa yhteyttä: joogakoulusilta@gmail.com niin voimme keskustella lisää tai saat halutessasi maksuohjeen! Ryhmään voi siis tulla kesken kaudenkin.

Kurssien ja teemailtojen ehdot

Kurssimme ja teemailtamme sisältävät aina laadukkaan opetuksen lisäksi kaikki tarvittavat apuvälineet ja teetarjoilun! Ilmoittautuminen on aina sitova, kurssimaksua ei voi käyttää muiden palveluiden maksamiseen ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitamme siitä kaikille mahdollisimman hyvissä ajoin ja hyvitämme maksun tai voit käyttää sen myös muihin Sillan palveluihin, jos haluat (ellei toisin mainita). Varmistathan, että olet antanut sähköpostiosoitteesi meille. Kurssin toteutuessa emme välttämättä lähetä erillistä viestiä, vaan maksun ja varauksen jälkeen pyydämme sinua ystävällisesti tulemaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Katso myös muut ehdot.