Jooga kurssit, workshopit, teemaillat

JOOGAN ALKEISKURSSI KAHDELLA VIIKKOTUNNILLA 13.2. JA 27.2. KLO 17.30-18.30

Samoin kuin pilateksessa: koska kaikki halukkaat eivät päässeet viikonlopun joogan alkeiskurssille, päätimme pitää alkeiskurssin arkena! Näinä kahtena keskiviikkona käymme siis läpi joogan alkeiskurssin asiat:

Kurssilla opetellaan joogan perusasanoita (=asentoja) ja niiden oikeita anatomisia linjauksia, hyvää hengitystekniikkaa sekä turvallista harjoittelutapaa. Vahvistamme erityisesti dynaamisilla tunneilla tarvittavaa hallittua punnerrustekniikkaa. Kuulet myös joogan historiasta ja filosofiasta. Voit tulla kurssille vasta-alkajana tai jo kokeneena joogina ja kurssi sopii hyvin peruskurssiksi kaikille dynaamisille joogatunneille.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500 joogaopettaja, pilatesohjaaja ja GroundingYin-ohjaaja

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla. Voit ostaa vaikka 5 kerran kortin, jolloin sinulle jää kurssin jälkeen kolme kertaa käytettäväksi muihin tunteihin! Tervetuloa!

Luo oma tili ja sen jälkeen voit tehdä korttioston ja tuntivaraukset:

https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

UUTUUS - GROUNDINGYIN® SILLASSA! HUOM, UUSIA ILTOJA TULLUT KALENTERIIN!

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille vuonna 2019 - 15.2., 1.3., 22.3. klo 18.45-20.45

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti. 15.2., 1.3. ja 22.3. iltoihin on vielä tilaa.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa ollaan n. 5-10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.
GroundingYin:ssa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.
Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n.vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Hinta 38 euroa / ilta

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500®-joogaopettaja, GroundingYin®-ohjaaja, PilatesHealth®-opettaja
Liput: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids
(GroundingYin ilta 15.2./1.3./22.3.2019)

Illan peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää iltasi jollekulle toiselle (ilmoita, jos teet näin).

Läsnäolon retriitti 8.-10.3.2019, Villa Taika, Antskog (Fiskars)

Lisätiedot kevään 2019 retriitistä täällä!