Sillan pienryhmävalmennus

Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia - Sillan pienryhmävalmennus

Syksyn ensimmäinen pienryhmävalmennus on alkanut. Mikäli haluat tulla mukaan seuraavaan ryhmään, ota meihin yhteyttä!

Ruokailurytmi, liikunta, stressin- ja mielenhallinta, lepo, painonhallinta, elämän suuret muutokset. Kaikki nämä ovat osa elämäämme ja joskus kaipaat ehkä ulkopuolisen apua tai näkemystä, kuinka hallita kaikkea tätä.

Lopeta murehtiminen ja tule Sillan pienryhmävalmennukseen, jossa sinua koutsaavat PT, fysioterapeutti, psykologi, ravintoneuvoja ja Sillan opetiimi! Ryhmässämme paneudumme sinun kehoosi ja lähdemme suunnitelmallisesti kohottamaan kuntoasi, ehkä pudottamaan jokusen kilon ja menettämään muutaman sentin vyötäröltä, antamaan työkaluja stressinhallintaan ja rakentamaan kokonaisvaltaisesti parempaa oloa.

Pienryhmämme ohjelma koostuu:

- 10 ryhmä- ja liikuntatapaamisesta 10 viikon aikana (12.9.-14.11.)

- kuntosi alku- ja lopputestaus (lihaskunto, liikkuvuus) sekä paino/pituusmittaus, jos haluat

- tarkistusmittaus (paino) joka tai joka toinen viikko

- oman henkilökohtaisen liikuntaohjelman

- ravintoasiantuntijan, psykologin ja fysioterapeutin luennot (yhteensä 3-4 luentoa)

- yleisen ravinto-ohjelman

- ryhmän vetäjän ja personal trainerin tuen kasvokkain/puhelimitse tai sähköpostitse koko 10 viikon ajan sekä mahdollisuuden myös henkilökohtaisiin tapaamisiin Sillassa tai muualla (laajempi PT-palvelu hyvin edulliseen hintaan)

Mikäli olet estynyt tulemasta joskus liikuntaharjoitukseen, voit ottaa sen kiinni jollakin muulla Sillan normaalilla viikkotunnilla.

Liikunta ja tapaamiset ovat ...

Joogaa, lempeää/avaavaa tai dynaamisempaa/vahvistavaa tai terve selkä -tyyppistä liikuntaa

Stressiä lieventävää yin-joogaa, joka menee hermostotasolle aktivoiden parasympaattisen hermoston toimintaa

Rentoutusta, meditaatiota

Pilatesta, keskikehoa vahvistavaa, keskittymistä vaativaa, hieman hikeä pintaan ja linjat kuntoon

Kävelylenkki, uintireissu tms.

Pieniä kirjallisia harjoitustehtäviä, keskustelua, sparraamista, vertaistukea

Tässä ryhmässä voit saada työkaluja stressitasosi laskemiseen ja parempaan elämänhallintaan sekä vertaistukea, kun sitä kaipaat. Tapaamme ryhmän kanssa siis joka viikko, joten ryhmän jäsenet tutustuvat toisiinsa ja voit löytää juttu- ja lenkkikavereita.

Aikataulu

Ryhmämme aloittaa ke 12.9. klo 16.30-18.30. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan, voit ilmoittautua ryhmään laittamalla viestin:  joogakoulusilta@gmail.com

Viikkotapaamisille tulee olemaan 2 eri aikaa, joista toisessa on mittaus-, liikunta- ja ryhmätapaaminen (keskiviikkoisin klo 17.00-18.40) ja toinen on ravintoneuvojan pitämä mittaus- ja juttelutuokio (tiistaisin klo 20.40-21.40). Voit valita näistä aina itsellesi sopivamman joka viikko. Tulet saamaan 10 kerran kortin, jolla kuittaat aina osallistumisesi viikoittain joko keskiviikon tai tiistain tapaamiseen tai Sillan viikkotunnille.

Ryhmään otetaan rajoitettu määrä, joten tartu tilaisuuteen nopeasti!

Hinta

10 viikon ohjelma sisältäen kaiken edellämainitun:

- Early bird-hinta 31.8.2018 asti 550 euroa!

- 31.8. jälkeen hinta 590 euroa

Voit maksaa heti kerralla 590 euroa 5.9. mennessä tai kahdessa erässä 310€ + 310€ (eräpäivät 5.9. ja 15.9.)

Halutessasi lisämaksusta tarjoamme sinulle myös:

- oman henkilökohtaisen ravinto-ohjelman

- mahdollisuuden tavata jokaista valmentajaa henkilökohtaisesti omalla ajallasi sopimuksen mukaan Sillassa tai muualla

Valmennusryhmämme koostuu alan ammattilaisista:

Diplomiravintoneuvoja, personal trainer, fysioterapeutti, psykologi ja jooga- ja pilatesopettaja

Diplomiravintoneuvoja Sari Sulmio

Olen Sari, helsinkiläinen ravitsemusasiantuntija. Ravinto ja sen merkitys ihmisen hyvinvoinnille on intohimoni ja ehtymätön kiinnostuksen kohteeni.

Olen suorittanut ravitsemustieteen perusopinnot Helsingin yliopistossa sekä valmistunut diplomiravintoneuvojaksi. Lisäksi suoritan urheiluravitsemuksen opintoja Itä-Suomen yliopistossa. Seuraan aktiivisesti alan tutkimusta ja kehitän osaamistani jatkuvasti. Ravintofilosofiani perustankin faktoihin, tutkimustietoon, ammattimaiseen ohjaustyöhön sekä yksilölliseen motivointiin ja tukeen. 

Minulla on myös kääntäjän koulutus ja entinen työura käännös-, viestintä- ja mainosmaailmassa. Olen aktiivikuntoilija ja pidän atooppisen ihottumani kurissa ruokavalion avulla. 

Minulla on vuosien kokemus monisairaan diabetespotilaan hoidosta. Ammatinvalintani onkin syntynyt rakkaudesta ravintoon ja halusta auttaa.

Personal trainer Ella Enävuo

Urheilutaustani tulee tanssista, jonka eri lajeja olen harrastanut laidasta laitaan. Nykyään intohimoni ovat fitnessurheilu ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Vahvuuteni on kehonmuokkaus kuntosalilla: sekoitus raskaita salitreenejä ja intensiivisiä rasvanpolttoharjoituksia. Koulutukseni on: Trainer4You Hyvinvointivalmentaja/
Trainer4You Kuntosalivalmentaja/Trainer4You Personal Trainer.

Valmentajana olen iloinen ja kannustava, mutta vaativa, jokainen treeni tehdään 100%sesti!

Oli tavoitteesi joko lihasten kasvatus, painonpudotus tai ihan vain liikunnan ilon löytäminen, haluan auttaa sinut tavoitteeseesi.

Jooga- ja pilastesopettaja Tuula Heiskanen

Lue lisää Tuulasta täältä!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

puh. 045-7871 8656

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmä toteutuu, enää pari paikkaa vapaana! Hyvitykset vain lääkärintodistusta vastaan. Liikuntakertoja voit ottaa kiinni muilla Sillan normaaleilla viikkotunneilla vapaasti. Silta varaa oikeuden muutoksiin.