Läsnäolon taika -retriitti 8.-10.3.2019, Villa Taika, Antskog

Joogakoulu Sillan Läsnäolon taika -retriitillä on pääajatuksena kuunnella itseään ja tehdä lempeää yinjoogaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.
Joogaharjoitukset ovat pääasiassa yinjoogaa eli sisältävät pitkiä, rentoja asentoja, jotka herättelevät kehoamme ja tyynnyttävät mieltämme. Annamme kehomme valmistautua rauhassa kauniiseen kevääseen, auringonvalon lisääntyessä ja energiatasomme noustessa.
Erikoismausteena tällä kertaa on myös GroundingYin® -hoitoa, lempeää akupistelinjojen hierontaa ja painelua. Se aktivoi ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.
Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Sinulla on myös mahdollisuus käydä Fiskarsin kylässä (5 min. ajomatka) ihastelemassa viihtyisää Fiskarsia. Tai ehkä löydät mukavan keskustelukumppanin joukosta ja päädyttekin juttelemaan teekupin ääreen. Illalla halukkaille on ihana, puulämmitteinen sauna ja rohkeimmille myös avantouintimahdollisuus!
Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.

Ohjelma:
Perjantai-ilta - tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu - hiljalleen kehon herättävä yinyangjooga
Lauantai-iltapäivä/illansuu - harmonisoiva yinjooga
Lauantai-ilta - saunomis- ja avantouintimahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu - vähitellen energisoiva yinyangjooga

Hinta 330 € (sis. alv), josta 175€ varausmaksua ilmoittautumisen yhteydessä (palautus vain mikäli viikonloppu ei toteudu).
Hinta sisältää: joogat, saunan (halutessasi) sekä 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa
Opettajana toimii Tuula Heiskanen. Lisää Tuulasta täällä.
Vahvistat paikkasi retriitille ostamalla retriitin varausmaksuprepaid-kortin varaaheti-palvelusta (175€). (Kortin nimi: "Maaliskuu 2019 retriitin varausmaksu")
Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Loppusumma maksetaan helmikuun puolessa välissä.

Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.

Muuta huomioitavaa:
Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet ja myös mattoja on paikan päällä.
Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (huom! liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan).
Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti.

Kysymme sinulta ennen retriittiä sähköpostilla:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Pyrimme järjestämään kimppakyydit Sillan edestä.
Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
 
Mitä on yinjooga? Rauhoittavalla, kiinalaiseen lääketieteeseen ja meridiaanioppeihin perustuvalla yintunnilla pääset todella palautumaan arjen askareista ja ehkä kovasta, dynaamisesta harjoituksesta rauhallisen musiikin ja pitkien venytyksien aikana. Keho ja mieli rauhoittuvat samalla, kun liikkuvuutesi lisääntyy. Käytämme tarvittaessa apuvälineitä asennoissa ja näin löydämme yhdessä jokaiselle sopivan harjoituksen ja asennot, joissa voit olla rentona ja sinun ei tarvitse jännittää lihaksiasi. Emme suosittele yintuntia raskausajan kahden viimeisen kolmanneksen aikana.
 

    

EMBODIED FLOW™ inspired CITY-RETRIITTI SUNNUNTAINA 17.3.2019 KLO 9-16
Tule kokemaan jotakin ainutlaatuista.  Uppoa päiväksi embodied flow -maailmaan.  Asanaa, pranayamaa, mantrausta. Anna ajan mennä ohitsesi. Hengitä. Antaudu.

9-12 Embodied flow inspired virtaava joogaharjoitus

- pranayamaa, lempeää/kuuntelevaa/dynaamista flow-harjoitusta, mantraa

12-13.30 Lounastauko (omat eväät)

13.30-15.00 Embodied flow inspired jooga diminuendo*)

15.00-16.00 Lempeä yin lopetus

*)vähitellen hiljenevä

Päivän opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500, Embodied flow RYT100

Early bird hinta ennen 15.2.: 79€

Hinta 15.2. jälkeen: 89€

Korttiostot: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi/prepaids

"City-retriitti 17.3.2019"

Ostamalla prepaid-kortin vahvistat itsellesi paikan retriitille. Peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan, mutta voit siirtää paikan toiselle, jos et pääsekään. Retriitti toteutuu, mikäli minimi 7 osallistuu. Lähetämme maksaneille vahvistuksen kurssin toteutumisesta ennen kurssia.

Studiolla on jääkaappi, jonne voit tuoda evääsi. Mahdollisuus lounaaseen myös lähistön ravintoloissa. Sillassa on tarjolla teetä, kahvia ja pientä välipalaa (hedelmiä, pähkinöitä).

Tervetuloa nauttimaan!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Joogakoulu Silta, Tallbergin puistotie 7A, Lauttasaari, Helsinki

JOOGAMATKA ITALIAAN LAGO DI MAGGIORELLE 21.-25.9.2019
 
Joogaa lempeästi Tuula Heiskasen johdolla, ihastu Alppien reunustamaan Maggiorejärven maisemiin ja nauti italialaisen keittiön antimista syyskuun 21.-25!
Matkalle otetaan vain rajoitettu määrä. Matka on juuri tullut myyntiin ja esitellään mm. Matkamessuilla 18-20.1.
 
Vain tunnin ajomatkan päässä Milanosta sijaitsee Maggiorejärvi (Lago di Maggiore), pikkukaupunkien ja pittoreskien kylien reunustama perinteinen ja arvostettu lomakohde, jonka Alppien reunustamaan järvimaisemaan ovat aikoinaan ihastuneet mm. kuningatar Viktoria, Charlie Chaplin sekä kirjailija Ernest Hemingway. Miellyttävän leudosta ilmastosta kertovat hyvin hoidetut puutarhat, joissa menestyvät myös monet subtrooppiset kasvit. Majoitumme Bavenon rauhallisen pikkukaupungin kupeessa sijaitsevaan perinteikkääseen 4 tähden perhehotelliin, jolla on tarjota vierailleen harvinaisuus: oma uimaranta. Lempeiden joogahetkien lisäksi vierailemme mm. paikallisella juusto- ja viinitilalla sekä risteilemme Maggiorejärvellä. Lomakokemusta täydentävät italialaisen keittiön antimet. Tämä matka on ”matalan kynnyksen” joogamatka, jolle tarvitset vain avoimen mielen ja oman joogamaton.

Matkan joogahetket koostuvat pääosin yinjoogasta, joka on lempeää, itseään kuuntelevaa ja kehoa huoltavaa venyttelyä. Kehon liikkuvuus lisääntyy ja tunnin jälkeen tunnet itsesi levänneeksi ja energiseksi. Yinjoogaan pystyvät kaikki – et tarvitse mitään aiempaa joogakokemusta. Tulet myös kuulemaan paljon kiinalaisesta lääketieteestä, johon yinjooga perustuu. Aamutuntien lopulla teemme lempeää hathajoogaa eli yhdistämme yiniin hidasta liikettä, jolla herättelemme kehoa päivän aktiviteetteihin. Sään salliessa joogaamme hotellimme puutarhassa tai uima-altaalla, sateen sattuessa pysymme sisätiloissa.

Matkan joogaohjelmasta vastaa RYT500-joogaopettaja Tuula Heiskanen. Tuula on syventynyt erityisesti yinjoogaan ja kiinalaisen lääketieteen perusteisiin ja on myös pilatesohjaaja. Tuulan ohjauksessa Joogakoulu Sillassa on kaikenikäisiä senioreista äiteihin vauvoineen. Tuula on myös kahden täysi-ikäisen ihanan naisen äiti, pienen kääpiömäyräkoiran onnellinen omistaja sekä pitkän uran globaalissa liike-elämässä tehnyt entinen suorittaja ja MBA. Elämänkokemus ja pitkä historia liikunnan alalta tuovat lempeyttä ja tarvittaessa dynaamista voimaa Tuulan tunneille. Hänen mielestään jooga on tarkoitettu kaikille ja joogasta löytyy jokaiselle ja jokaiseen elämäntilanteeseen oikea muoto:
”Mahtavaa tehdä tämä joogamatka kivan ryhmän kanssa. Odotan innolla, kuinka voimme sukeltaa joogan lempeyteen kauniissa Lago di Maggioren maisemissa, nauttien ja hengittäen. Tule mukaan tälle
ihmeelliselle matkalle itseesi!”

Matkanjohtajana toimii Raffaello Tesi sujuvalla italian- ja suomenkielen taidollaan eli sinä voit vain huoletta nauttia matkasta eikä tarvitse huolehtia kielillä puhumisesta!

Aika: 21.9.2019 - 25.9.2019
Hinta: 5 päivää alk. 2 220 €/hlö

Matkan järjestää Olympia matkatoimisto.
Katso kaikki tarkemmat tiedot varauslinkin kautta tai täältä:
https://www.olympia.fi/euroopan-matkat/joogamatka-italiaan-maggiorejarvelle

Kyselyt: https://www.olympia.fi/yhteystiedot
Matkavaraukset TÄÄLTÄ.

Varaamme oikeuden muutoksiin.