Silta pilateskurssit

TERVETULOA PILATEKSEN ALKEIDEN PARIIN!

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (2 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Tunnilla käymme läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Helppoja pilatesliikkeitä käytetään useasti keskikehon vahvistamiseksi myös synnytyksen jälkeen .
Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille.

Aika: lauantai 16.1.2021 klo 12.00-14.00 

Opettaja: Ulla Mannila, Somatic pilatesohjaaja

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa.

Hinta: 5xkortti 90€, 10xkortti 155€

Muut ehdot

Tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Jos aloitat harrastuksesi kurssin myötä Sillassa, korttisi alkaa kurssista ja jatkuu siitä 3 kk eteenpäin. Muutamme kortin alkamisajan manuaalisesti, kun näemme oston.

Voit käydä ostamassa kortin ao. linkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Lue myös kaikki käyttöehdot ostosi yhteydessä. Muutokset kortteihin vain lääkärintodistusta vastaan.

Jos kurssi ei toteudu liian vähäisen osallistujamäärän tai jonkin muun Sillasta johtuvan syyn vuoksi, rahat palautetaan. Mikäli maksat liikuntaedulla, emme pysty palauttamaan etua, mutta voit käyttää summan johonkin muuhun Sillan palveluun. 

Voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme vahvasti omaa mattoa. Voit ostaa sen myös Sillasta (45€). Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi. Ei sisäkenkiä, sukat voivat olla jalassa, jos haluat.

Maksutavat: Etäostona ao. linkin kautta (luo ensin tili itsellesi). Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, e-passi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. Jos haluat aloittaa pilateksen, ota ystävällisesti yhteyttä! Voimme järjestää 1 tunnin pilatesperehdytyksen helposti tarvittaessa. Sen jälkeen voit siirtyä viikkotunneille.

Kun ostat, luethan myös täältä.

UKK