Silta pilateskurssit

PILATES ALKEISKURSSI

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (2 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Tunnilla käymme läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Helppoja pilatesliikkeitä käytetään useasti keskikehon vahvistamiseksi myös synnytyksen jälkeen .

Aika: lauantaina 22.8. klo 13.00-15.00

Opettaja: Ulla Mannila, Somatic pilatesohjaaja

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa. Kurssin jälkeen voit käyttää 3-8 jäljelläolevaa kertaasi mihin tahansa Sillan tunteihin.

Muut ehdot

Tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Jos aloitat harrastuksesi kurssin myötä Sillassa, korttisi alkaa kurssista ja jatkuu siitä 3 kk eteenpäin. Muutamme kortin alkamisajan manuaalisesti, kun näemme oston. Voit käydä ostamassa kortin ao. linkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Lue myös kaikki käyttöehdot ostosi yhteydessä. Muutokset kortteihin vain lääkärintodistusta vastaan. Voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme vahvasti oman maton hankintaa. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Järjestämme alkeiskursseja aina kauden alussa. Seuraava alkeiskurssi on heti syyskauden alussa.

Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. Jos haluat aloittaa pilateksen, ota ystävällisesti yhteyttä! Voimme järjestää 1 tunnin pilatesperehdytyksen helposti tarvittaessa. Sen jälkeen voit siirtyä viikkotunneille.

Katso ehdot täältä.