Silta pilateskurssit

PILATES ALKEISKURSSI

Jos haluat mukaan pilatestunneille etkä ehtinyt kauden alkeiskurssille tai haluat kerrata perusteet, tämä on sinulle! Käymme tunnissa läpi pilateksen perusteet, jotta saat tunneistasi heti enemmän irti.

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Tunnilla käymme läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Helppoja pilatesliikkeitä käytetään useasti keskikehon vahvistamiseksi myös synnytyksen jälkeen .
Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille.

Aika su 27.10. 2019 KLO 15.30-16.30

Opettaja: Tuula Heiskanen, Somatic Pilates -opettaja

Hinnat: 1 kerta kortilta (5 tai 10 kerran kortti. Tähän perehdytykseen ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa.)

Tuntikortit voimassa 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin).

Tunnit on aina maksettava etukäteen. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Voit käydä ostamassa kortin varaaheti-palvelusta ao. linkin kautta. Uutena asiakkaana luo ensin tili, jonka jälkeen pääset ostamaan.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia (ennen tai jälkeen tuntien ma, ke ja su): käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit. Kysy muista maksutavoista!

5 tai 10 kerran korttioston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta tunnille.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Lisää perehdytyksiä järjestämme, jos tarve vaatii!

Sillassa on lainamattoja. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


Katso ehdot täältä.