Silta pilateskurssit

PILATES ALKEISKURSSI SUNNUNTAINA 18.8.2019 KLO 15.30-17.30

Jos et ole harrastanut pilatesta ennen, suosittelemme pilateksen peruskurssia ennen tunneille tuloa!

Kurssilla käydään läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Opettelemme Pilates harjoittelun historiasta, klassisen repertuaarin liikkeitä oikeaoppisesti ja turvallisesti yhdistäen liikkeen ja hengityksen. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Helppoja pilatesliikkeitä käytetään useasti keskikehon vahvistamiseksi myös synnytyksen jälkeen .
Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille.

Aika su 18.8.2019 KLO 15.30-17.30

Opettaja: Tuula Heiskanen, PilatesHealth-ohjaaja, Somatic Pilates -jatko-opiskelija

Hinnat: kurssi 45€ tai kurssi + 10 vapaavalintaista viikkotuntia 185€

Tuntikortit voimassa 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin).

Kurssit on aina maksettava etukäteen. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Voit käydä ostamassa kurssin varaaheti-palvelusta ao. linkin kautta. Uutena asiakkaana luo ensin tili, jonka jälkeen pääset ostamaan.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia (ennen tai jälkeen tuntien ma, ke ja su): käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit. Kysy muista maksutavoista!

Voit valita kahdesta eri hintavaihtoehdosta: valitse "Kurssikortti", joka kattaa vain kurssin. Tai "Kurssikortti+10 tuntia", jolloin saat kurssin halvemmalla. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Kurssi toteutuu, mikäli min. 5 henkeä osallistuu. Mikäli näyttää siltä, että kurssille on tulossa liian vähän osallistujia, olemme sinuun yhteydessä hyvissä ajoin! Kurssin toteutuessa emme lähetä erikseen viestiä, vaan pyydämme sinua ystävällisesti saapumaan paikalle n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


Katso ehdot täältä.