Silta pilateskurssit

UUSI PILATES PEREHDYTYS - La 29.2. Klo 13.15-14.15

Jos haluat mukaan pilatestunneille etkä ehtinyt kauden alkeiskurssille tai haluat kerrata perusteet, tämä on sinulle! Käymme tunnissa läpi pilateksen perusteet, jotta saat tunneistasi heti enemmän irti.
Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (1 kerta kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!
Tunnilla käymme läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Helppoja pilatesliikkeitä käytetään useasti keskikehon vahvistamiseksi myös synnytyksen jälkeen .
Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille.

Aika La 29.2. Klo 13.15-14.15

Hinnat: 1 kerta kortilta (5 tai 10 kerran kortti. Tähän perehdytykseen ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa.)

Tuntikortit voimassa 3 kk aktivoinnista ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin).
Tunnit on aina maksettava etukäteen. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Voit käydä ostamassa kortin varaaheti-palvelusta ao. linkin kautta. Uutena asiakkaana luo ensin tili, jonka jälkeen pääset ostamaan.
Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia (ennen tai jälkeen tuntien ma, ke ja su): käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit. Näillä työsuhde-eduilla pystyy maksamaan ko. sovelluksen kautta etänä. Kysy muista maksutavoista!
5 tai 10 kerran korttioston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta tunnille.

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Sillassa on lainamattoja. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
Luethan käyttöehdot oston yhteydessä. https://www.joogakoulusilta.com/ehdot/

**********************************

Järjestämme alkeiskursseja aina kauden alussa. Kauden aikana kursseja järjestetään tarpeiden ja toiveiden perusteella. Jos haluat aloittaa pilateksen, ota ystävällisesti yhteyttä! Voimme järjestää 1 tunnin pilatesperehdytyksen helposti tarvittaessa. Sen jälkeen voit siirtyä viikkotunneille.

Katso ehdot täältä.