Silta pilateskurssit

PILATES ALKEISKURSSIT TAMMIKUU 2020

Osallistuminen normaalilla tuntikortilla (2 kertaa kortista) eli osta 5 tai 10 kerran kortti ja varaa paikkasi kuten varaisit normaalin tunnin!

Tunnilla käymme läpi Pilates kehonhallintamenetelmän perusteita, jonka jälkeen sinun on mukavampi osallistua pilatestunneille. Pilates on hyvä laji esim. keskikehon ja rankaa ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Monet selkävaivat voivat helpottaa säännöllisen pilateksen myötä. Helppoja pilatesliikkeitä käytetään useasti keskikehon vahvistamiseksi myös synnytyksen jälkeen .
Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pilatesta harrastaneille.

VOIT VALITA KAHDESTA ERI VAIHTOEHDOSTA - JOKO TIISTAI-ILLAT (2X1h) TAI LAUANTAIPÄIVÄN (1X2h) KURSSIN:

Vaihtoehto 1: kurssi viikkoiltoina: pidetään kahtena iltana eli varaa molemmat tunnit itsellesi

ti 14.1.2020 klo 1845-1945 ja ti 21.1. klo 2015-2115

Vaihtoehto 2: kurssi viikonloppuna: pidetään 2 tunnin kurssi eli varaa molemmille tunneille paikka itsellesi varaaheti-kalenterista (2 kertaa kortistasi)

la 18.1..2020 klo 1230-1430, Opettaja Ulla Mannila, Somatic pilatesohjaaja

Sisältö on sama sekä tiistain että lauantai kursseilla.

Huom! Tälle alkeiskurssille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa.

Muut ehdot

Tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Jos aloitat harrastuksesi kurssin myötä Sillassa, korttisi alkaa kurssista ja jatkuu siitä 3 kk eteenpäin. Muutamme kortin alkamisajan manuaalisesti, kun näemme oston.

Voit käydä ostamassa kortin ao. linkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta kurssille. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Lue myös kaikki käyttöehdot ostosi yhteydessä. Muutokset kortteihin vain lääkärintodistusta vastaan.

Voit saapua kurssille n. 15 minuuttia ennen kurssin alkua. Sillassa on lainamattoja. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Katso ehdot täältä.