Silta retriititSYYSRETRIITTI 1.-3.10.2021 - JUURTUMISEN AIKA, VILLA TAIKA, ANTSKOG, FISKARS

Syksyn ensimmäinen viikonloppuretriitti pidetään 1.-3.10.2021. 

Edit 4.8.: Lokakuun retriitti on täynnä. Seuraava retriitti on 5.-7.11.2021 Villa Taiassa, skrollaa alaspäin ja lue yksityiskohdat! Lämpimästi tervetuloa!

Näin monipuolista retriittiä ei ole toista! Tervetuloa!

Sillan Juurtumisen aika -retriitillä on pääajatuksena kuunnella itseään ja tehdä lempeää yinjoogaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.

Joogaharjoitukset ovat pääasiassa yinjoogaa eli sisältävät pitkiä, rentoja asentoja, jotka herättelevät kehoamme ja tyynnyttävät mieltämme.  Special lisänä tänä syksynä mukana ovat myös kauniit äänimaljat ja gongi, jotka vievät sinut ihanan syvään rentoutumisen tilaan suloisten äänien kulkeutuessa syvälle kehoosi. 

Halutessasi voit myös osallistua dynaamisempaan flowjoogatuntiin ja NYT UUTUUTENA MYÖS PILATESTUNNIT lauantaina ja/tai sunnuntaina. 

Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien kävelyllä kauniissa peltomaisemassa, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Sinulla on myös mahdollisuus käydä Fiskarsin kylässä (5 min. ajomatka) ihastelemassa viihtyisää Fiskarsia. Tai ehkä jäät vain lepäämään ja juttelemaan ystäväsi kanssa teekupin äärellä. Illalla halukkaille on ihana, puulämmitteinen sauna ja rohkeimmille myös uintimahdollisuus! Viikonlopun ajan saamme nauttia Villan herkullisesta kasvisruuasta ja kauniista ympäristöstä maalaismaisemineen.


Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.


Ohjelma:

Aloitus perjantaina n. klo 18. 

Perjantai-ilta - tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa ja/tai pilates

Lauantai-iltapäivä - vapaata

Lauantai illansuu - harmonisoiva, tyynnyttävä yinjooga äänimaljojen ja gongin kera
Lauantai-ilta - saunomis- ja uintimahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa ja/tai pilates

Lopetus lounaaseen n. klo 13.00.

Dynaamisiin flowjooga ja pilates-osioihin (kuten kaikki joogiin) osallistuminen on vapaaehtoista. Toteutamme ne, jos osallistujia on tarpeeksi (voit päättää vasta paikan päällä) . Jos haluat osallistua dynaamiseen joogaan ja pilatekseen, maksat ne paikan päällä 10€/h (käteinen tai Mobilepay).

Hinta 3-4 hengen huoneessa: 420€/hlö

Hinta sisältää: joogat (420€ vain yinjoogat ja/tai yinit+dynaaminen jooga/pilates +10€/tunti), 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 3-4 hengen huoneissa. (1 tai 2 hengen huoneet jo varattu). Petivaatteet ja pyyhkeet sekä sauna sisältyvät myös hintaan. Osalla huoneista yhteinen suihku ja/tai WC käytävässä huoneen vieressä.

Opettajina toimivat Tuula Heiskanen (yin, pilates, dynaaminen jooga) ja Liisa Peltonen (dynaaminen jooga). Lisää Tuulasta ja Liisasta täällä.

Vahvistat paikkasi retriitille ostamalla retriitin varausmaksuprepaid-kortin ao. linkin kautta (175€). (Kortin nimi: "Lokakuu 2021 retriitti varausmaksu"). Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Huom. varaus- ja loppumaksu palautetaan, mikäli joudumme perumaan retriitin koronan, jonkin muun force majeure-syyn tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Loppumaksu veloitetaan 20.9. alkavalla viikolla. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisesta retriitin peruutuksesta viimeistään n. 2 viikkoa ennen retriittiä.

Voit maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja epassi-eduilla liikuntaosuutta. Huomioithan, että näitä maksuja emme voi palauttaa, mutta voit käyttää ne Sillan muihin tuotteisiin.

Loppumaksun eräpäivän jälkeen oppilaan tekemästä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Mutta jos joudut perumaan, voit siirtää paikkasi valitsemallesi henkilölle. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Otamme vain 15 henkeä retriitille. Retriitti toteutuu, mikäli vähintään 12 osallistuu.


Muuta huomioitavaa:

Ota oma joogamatto mukaan. Muut tarvikkeet sisältyvät hintaan. 
Varaa mukaan omat peseytymisvälineet. Sauna on luonnollisesti vapaaehtoinen.


Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan villapaidan tai muuta villavaatetta, koska yinharjoitus ei kohota kehon lämpötilaa. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti. Kysymme sinulta ennen retriittiä sähköpostilla:
- jos sinulla on allergioita
- jos sinulla on fyysisiä rajoitteita
- jos sinulla on toivomus huonekaverista


Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Samassa sähköpostissa voitte kysellä sekä tarjota kimppakyytejä! (Jokainen huolehtii omista matkoistaan.)

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


MARRASRETRIITTI 5.-7.11.2021 - LEMPEYDEN MARRASKUU, VILLA TAIKA, ANTSKOG, FISKARS

Syksyn toinen retriitti pidetään 5.-7.11.

Huom edit 5.8: 1 ja 2 hengen huoneet menivät jo. (Voit jäädä jonoon, jos tulee peruutuksia 1-2 hengen huoneisiin.) Loput huoneista ovat 3-4 hengen huoneita ja paikkoja on jäljellä enää 3 kpl. 

Marraskuussa alamme valmistelemaan kehoamme talvea varten. Kesän ulospäinsuuntautumisen jälkeen käännämme syksyllä katseemme sisäänpäin ja voimme rauhassa kietoutua syksyn harmauteen ja tervehtiä ilolla sohvannurkkaa, rauhallisia harjoituksia, kynttilänvaloa. Tervetuloa siis Sillan marraskuun retriittiin, missä voit hyvällä omallatunnolla antaa kaiken vain olla viikonlopun ajan ja osallistua harjoituksiin juuri sen verran kuin hyvältä tuntuu. 

Joogaharjoitukset ovat pääasiassa yinjoogaa eli sisältävät pitkiä, rentoja asentoja, jotka herättelevät kehoamme ja tyynnyttävät mieltämme. Special lisänä tänä syksynä mukana ovat myös kauniit äänimaljat ja gongi, jotka vievät sinut ihanan syvään rentoutumisen tilaan suloisten äänien kulkeutuessa syvälle kehoosi.

Halutessasi voit myös osallistua dynaamisempaan flowjoogatuntiin ja NYT UUTUUTENA MYÖS PILATESTUNNIT lauantaina ja/tai sunnuntaina. 

Ohjelmamme noudattelee suurimmaksi osaksi lokakuun ohjelmaa, joten voit lukea enemmän yksityiskohdista yläpuolelta, lokakuun retriitin tekstistä.

Hinta: katso lokakuun hinnat, samat hinnat pätevät marraskuussa

Opettajana toimii Tuula Heiskanen. Lisää Tuulasta täällä.

Vahvistat paikkasi retriitille ostamalla retriitin varausmaksuprepaid-kortin ao. linkin kautta (175€). (Kortin nimi: "Marraskuu 2021 retriitti varausmaksu"). Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Huom. varaus- ja loppumaksu palautetaan, mikäli joudumme perumaan retriitin koronan, jonkin muun force majeure-syyn tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Loppumaksu veloitetaan 18.10. alkavalla viikolla. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisesta retriitin peruutuksesta viimeistään n. 2 viikkoa ennen retriittiä.

Voit maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja epassi-eduilla liikuntaosuutta. Huomioithan, että näitä maksuja emme voi palauttaa, mutta voit käyttää ne Sillan muihin tuotteisiin.

Loppumaksun eräpäivän jälkeen oppilaan tekemästä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Mutta jos joudut perumaan, voit siirtää paikkasi valitsemallesi henkilölle. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Otamme vain 15 henkeä retriitille. Retriitti toteutuu, mikäli vähintään 12 osallistuu.


Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Mitä on yinjooga, dynaaminen flowjooga ja pilates - katso täältä tuntikuvaukset!

Katso ehdot täältä.