Silta retriitit

KEVÄÄN 2023 RETRIITTI

If you want to have more information on our retreat, please contact us: joogakoulusilta@gmail.com

NYT RETRIITIN HINTA 400€ (norm. 450€.)

Edit 19.2. : olemme saaneet muutaman 1 hengen huoneen lisää!! Ota nopsaan yhteyttä, jos haluat sellaisen.

Kevään 2023 retriitti on 17.-19.3. Villa Heponiemessä Karjalohjalla.

Voit varata paikkasi ostamalla varauspalvelusta prepaid-kortin (210€). Majoitus on keväällä 2023 kahden hengen huoneissa.  Jos haluat 3-4 hengen huoneen, laita meille viestiä. 

 Ota nyt tämä viikonloppu itsellesi. Saat rentoutua ja vain keskittyä omaan hyvään oloon joko yksin tai ystävien kanssa. Viikonloppuna voit valita, haluatko tehdä vain rentoja yinjoogaharjoituksia vai haluatko myös dynaamisempaa joogaa tai vaikkapa pilatesta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.

Joogaharjoitukset ovat pääasiassa yinjoogaa eli sisältävät pitkiä, rentoja asentoja, jotka herättelevät kehoamme ja tyynnyttävät mieltämme. Special lisänä mukana ovat myös kauniit äänimaljat ja gongi, jotka vievät sinut ihanan syvään rentoutumisen tilaan sulosten äänien kulkeutuessa syvälle kehoon. Yinjoogan lomassa teemme myös qigongia sekä hengitysharjoituksia. 

Halutessasi voit myös osallistua dynaamisempaan flowjoogatuntiin tai pilatestuntiin. Mikäli mukana on monta, jotka eivät ole ennen tehneet pilatesta, pilatestunti voi olla myös pieni peruskurssi pilateksesta.

Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Ajatuksena on olla suorittamatta viikonloppua - siksi päivien ohjelma ei ole pakattu täyteen erilaisia aktiviteetteja. Voit vaikka nauttia ympäröivästä hiljaisuudesta ja luonnosta kävelyllä järven rannassa tai tammimetsässä, ottaa päiväunet tai nukkua aamulla pitkään tai lukea vaikka kirjaa. Tämä on sinun viikonloppusi! 

Saamme nauttia Villan rennosta ilmapiiristä, herkullisesta kasvisruuasta ja kauniista ympäristöstä maalais- ja järvimaisemineen. 

Lauantai-iltana halukkaille on tarjolla lempeä, puulämmitteinen sauna ja avantouintimahdollisuus.

Jokainen huolehtii omista matkoistaan. Jos sinulla ei ole autoa, katso Matkahuollon sivuilta bussit Lohjalle / Karjalohjalle. Lähempänä retriittiä voit kysellä myös kimppakyytejä, jos autoja riittää.

Ohjelmaluonnos:

Aloitus perjantaina n. klo 18.

Perjantai-ilta - tyynnyttävä yinjooga

Lauantaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja/tai dynaamisempaa flowjoogaa tai pilatesta

Lauantai illansuu - harmonisoiva, tyynnyttävä yinjooga äänimaljojen ja gongin kera

Lauantai-ilta - sauna halukkaille

Sunnuntaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa

Lopetus lounaaseen n. klo 13.00.

Toteutamme dynaamisen flowjoogan tai pilatestunnin, jos osallistujia on tarpeeksi (voit päättää vasta paikan päällä). Kaikki yinjoogaosuudet ovat 2-3 tunnin mittaisia (sunnuntai 1,5h).

Viikonlopun vetäjänä toimii Tuula Heiskanen. Lisää Tuulasta täällä.

Hinta NYT TARJOUSHINTA 400€ (norm. 450€) (varausmaksu 210€ + loppumaksu 190€ (norm. 240€) (+ mahdoll. 1 hengen huoneen lisä 50€)

Hinta sisältää: joogat (400€ (norm. 450€) vain yinjoogat ja/tai yinit+dynaaminen jooga/pilates), 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, 2 yön majoituksen 2 hengen huoneissa. 1 hengen huoneet lisämaksusta (edit. 5.2. näitä ei ole enää jäljellä)! 

Sauna sisältyy myös hintaan. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja WC. Ellet ota omia petivaatteita, voit vuokrata ne paikan päältä (20€).

Vahvistat paikkasi retriitille ostamalla retriitin varausmaksuprepaid-kortin ao. linkin kautta (210€). Kortin nimi: "Kevätretriitti maaliskuu 2023, varausvahvistus".

Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Huom. varaus- ja loppumaksu palautetaan, mikäli joudumme perumaan retriitin koronan tai jonkin muun force majeure-syyn tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Loppumaksu veloitetaan helmikuun lopulla. 

Voit maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak ja epassi-eduilla liikuntaosuutta. Huomioithan, että näitä maksuja emme voi palauttaa, mutta voit käyttää ne Sillan muihin tuotteisiin.

Loppumaksun eräpäivän jälkeen oppilaan tekemästä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Mutta jos joudut perumaan, voit siirtää paikkasi valitsemallesi henkilölle. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Muuta huomioitavaa:

Ota oma joogamatto ja pieni pyyhe mukaan. Muut tarvikkeet sisältyvät hintaan.

Varaa mukaan omat peseytymisvälineet ja petivaatteet, ellet vuokraa niitä paikalta. 

Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia, pitkähihaista ja -lahkeista, lämmintä vaatetta sekä villasukat. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan villapaidan tai muuta villavaatetta, koska yinharjoitus ei kohota kehon lämpötilaa. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan vaatetta sään mukaisesti.

Retriitille tullaan vain terveenä ja toivomme, että kaikki huomioivat muiden osallistujien hyvinvoinnin kaikin olemassaolevin keinoin.

Kysymme sinulta ennen retriittiä sähköpostilla:

- jos sinulla on vakavia, hengenvaarallisia allergioita (Ruuat ovat pääasiassa kasvispainotteisia ja laktoosittomia.) Huoneiden läheisyydessä on jääkaappi, jonne voi tuoda omia eväitä.

- jos sinulla on fyysisiä rajoitteita

- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Yinjoogaa ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Otathan tämän huomioon, kun ilmoittaudut. 

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Samassa sähköpostissa voitte kysellä sekä tarjota kimppakyytejä! (Jokainen huolehtii omista matkoistaan.)

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

SILTA JOOGA PILATES on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä vastuullinen matkanjärjestäjä. Lisätietoa täältä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

https://www.heponiemi.fi/#tarina