Silta retriititSYYSRETRIITTI - JUURTUMISEN AIKA, VILLA TAIKA, ANTSKOG, FISKARS

Olemme päättäneet siirtää retriitin tulevaisuuteen, kun koronatilanne on hellittänyt. Stay tuned!

*************************************************

Syksyn viikonloppuretriitti pidetään 25-27. syyskuuta 2020. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.9., jonka jälkeen vahvistamme henkilömäärän. Näin monipuolista ja edullista retriittiä ei ole toista! Tervetuloa!

Sillan Juurtumisen aika -retriitillä on pääajatuksena kuunnella itseään ja tehdä lempeää yinjoogaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.

Joogaharjoitukset ovat pääasiassa yinjoogaa eli sisältävät pitkiä, rentoja asentoja, jotka herättelevät kehoamme ja tyynnyttävät mieltämme.  Halutessasi voit myös osallistua dynaamisempaan flowjoogatuntiin ja NYT UUTUUTENA MYÖS PILATESTUNNIT lauantaina ja/tai sunnuntaina.

Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Sinulla on myös mahdollisuus käydä Fiskarsin kylässä (5 min. ajomatka) ihastelemassa viihtyisää Fiskarsia. Tai ehkä löydät mukavan keskustelukumppanin joukosta ja päädyttekin juttelemaan teekupin ääreen. Illalla halukkaille on ihana, puulämmitteinen sauna ja rohkeimmille myös uintimahdollisuus! Viikonlopun ajan saamme nauttia Villan herkullisesta kasvisruuasta ja kauniista ympäristöstä maalaismaisemineen.


Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.


Ohjelma:

Perjantai-ilta - tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa ja/tai pilates

Lauantai-iltapäivä - vapaata

Lauantai illansuu - harmonisoiva, tyynnyttävä yinjooga
Lauantai-ilta - saunomis- ja uintimahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa ja/tai pilates


Dynaamisiin flowjooga ja pilates-osioihin (kuten kaikki joogiin) osallistuminen on vapaaehtoista. Toteutamme ne, jos osallistujia on tarpeeksi (voit päättää vasta paikan päällä) . Retriitin perushinta on 390 euroa ja jos haluat osallistua dynaamiseen joogaan ja pilatekseen, maksat ne paikan päällä 10€/h.

Hinta 390 euroa ja se sisältää: joogat (390€ vain yinjoogat ja/tai yinit+dynaaminen jooga/pilates +10€/tunti), 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 3-4 hengen huoneissa. (1 tai 2 hengen huone lisämaksusta ja rajoitetusti - first serve-periaatteella! Edit 10.8. : 2 hengen huoneita jäljellä enää yksi. 1 hengen huoneita ei enää jäljellä). Petivaatteet ja pyyhkeet sekä sauna sisältyvät myös hintaan. Osalla huoneista yhteinen suihku ja/tai WC käytävässä huoneen vieressä.

Opettajina toimivat Tuula Heiskanen (yin, pilates, dynaaminen jooga) ja Liisa Peltonen (dynaaminen jooga). Lisää Tuulasta ja Liisasta täällä.

Vahvistat paikkasi retriitille ostamalla retriitin varausmaksuprepaid-kortin ao. linkin kautta (175€). (Kortin nimi: "Syyskuu 2020 retriitti varausmaksu"). Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Huom. varaus- ja loppumaksu palautetaan, mikäli joudumme perumaan retriitin koronan, jonkin muun force majeure-syyn tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Loppumaksu veloitetaan 5-10.9.2020. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisesta retriitin peruutuksesta viimeistään n. 2 viikkoa ennen retriittiä.

Loppumaksun eräpäivän jälkeen oppilaan tekemästä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Mutta jos joudut perumaan, voit siirtää paikkasi valitsemallesi henkilölle. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Otamme vain 15 henkeä retriitille. Retriitti toteutuu, mikäli vähintään 12 osallistuu.


Muuta huomioitavaa:

Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet sisältyvät hintaan. Tuomme myös matot niitä tarvitseville.


Varaa mukaan omat peseytymisvälineet. Sauna on luonnollisesti vapaaehtoinen.


Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan villapaidan tai muuta villavaatetta, koska yinharjoitus ei kohota kehon lämpötilaa. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti. Kysymme sinulta ennen retriittiä sähköpostilla:
- jos sinulla on allergioita
- jos sinulla on fyysisiä rajoitteita
- jos sinulla on toivomus huonekaverista


Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Pyrimme järjestämään kimppakyydit Sillan edestä.

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Mitä on yinjooga, dynaaminen flowjooga ja pilates - katso täältä tuntikuvaukset!

Katso ehdot täältä.