Silta retriitit

JOOGAMATKA ITALIAAN LAGO DI MAGGIORELLE 21.-25.9.2019

Joogaa lempeästi Tuula Heiskasen johdolla, ihastu Alppien reunustamaan Maggiorejärven maisemiin ja nauti italialaisen keittiön antimista syyskuun 21.-25!

Matkalle otetaan vain rajoitettu määrä.

Vain tunnin ajomatkan päässä Milanosta sijaitsee Maggiorejärvi (Lago di Maggiore), pikkukaupunkien ja pittoreskien kylien reunustama perinteinen ja arvostettu lomakohde, jonka Alppien reunustamaan järvimaisemaan ovat aikoinaan ihastuneet mm. kuningatar Viktoria, Charlie Chaplin sekä kirjailija Ernest Hemingway. Miellyttävän leudosta ilmastosta kertovat hyvin hoidetut puutarhat, joissa menestyvät myös monet subtrooppiset kasvit. Majoitumme Bavenon rauhallisen pikkukaupungin kupeessa sijaitsevaan perinteikkääseen 4 tähden perhehotelliin, jolla on tarjota vierailleen harvinaisuus: oma uimaranta. Lempeiden joogahetkien lisäksi vierailemme mm. paikallisella juusto- ja viinitilalla sekä risteilemme Maggiorejärvellä.

Lomakokemusta täydentävät italialaisen keittiön antimet. Tämä matka on "matalan kynnyksen" joogamatka, jolle tarvitset vain avoimen mielen ja oman joogamaton.

Matkan joogahetket koostuvat pääosin yinjoogasta, joka on lempeää, itseään kuuntelevaa ja kehoa huoltavaa venyttelyä. Kehon liikkuvuus lisääntyy ja tunnin jälkeen tunnet itsesi levänneeksi ja energiseksi. Yinjoogaan pystyvät kaikki - et tarvitse mitään aiempaa joogakokemusta. Tulet myös kuulemaan paljon kiinalaisesta lääketieteestä, johon yinjooga perustuu. Aamutuntien lopulla teemme lempeää hathajoogaa eli yhdistämme yiniin hidasta liikettä, jolla herättelemme kehoa päivän aktiviteetteihin. Sään salliessa joogaamme hotellimme puutarhassa tai uima-altaalla, sateen sattuessa pysymme sisätiloissa.

Matkan joogaohjelmasta vastaa RYT500-joogaopettaja Tuula Heiskanen. Tuula on syventynyt erityisesti yinjoogaan ja kiinalaisen lääketieteen perusteisiin ja on myös pilatesohjaaja. Tuulan ohjauksessa Joogakoulu Sillassa on kaikenikäisiä senioreista äiteihin vauvoineen.

 Tuula on myös kahden täysi-ikäisen ihanan naisen äiti, pienen kääpiömäyräkoiran onnellinen omistaja sekä pitkän uran globaalissa liike-elämässä tehnyt entinen suorittaja ja MBA. Elämänkokemus ja pitkä historia liikunnan alalta tuovat lempeyttä ja tarvittaessa dynaamista voimaa Tuulan tunneille. Hänen mielestään jooga on tarkoitettu kaikille ja joogasta löytyy jokaiselle ja jokaiseen elämäntilanteeseen oikea muoto:

"Mahtavaa tehdä tämä joogamatka kivan ryhmän kanssa. Odotan innolla, kuinka voimme sukeltaa joogan lempeyteen kauniissa Lago di Maggioren maisemissa, nauttien ja hengittäen. Tule mukaan tälle
ihmeelliselle matkalle itseesi!"

Matkanjohtajana toimii Raffaello Tesi sujuvalla italian- ja suomenkielen taidollaan eli sinä voit vain huoletta nauttia matkasta eikä tarvitse huolehtia kielillä puhumisesta!

Aika: 21.9.2019 - 25.9.2019
Hinta: 5 päivää alk. 2 220 €/hlö

Matkan järjestää Olympia matkatoimisto.
Katso kaikki tarkemmat tiedot varauslinkin kautta tai täältä:
https://www.olympia.fi/euroopan-matkat/joogamatka-italiaan-maggiorejarvelle
Varaamme oikeuden muutoksiin.


LÄSNÄOLON TAIKA RETRIITTI, 27.-29.9.2019, VILLA TAIKA, ANTSKOG, FISKARS

Joogakoulu Sillan Läsnäolon taika -retriitillä on pääajatuksena kuunnella itseään ja tehdä lempeää yinjoogaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.

Joogaharjoitukset ovat pääasiassa yinjoogaa eli sisältävät pitkiä, rentoja asentoja, jotka herättelevät kehoamme ja tyynnyttävät mieltämme.  Annamme kehomme valmistautua rauhassa kauniiseen kevääseen, auringonvalon lisääntyessä ja energiatasomme noustessa. Halutessasi voit myös osallistua dynaamisempaan flowjoogatuntiin lauantaina ja/tai sunnuntaina.


Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Sinulla on myös mahdollisuus käydä Fiskarsin kylässä (5 min. ajomatka) ihastelemassa viihtyisää Fiskarsia. Tai ehkä löydät mukavan keskustelukumppanin joukosta ja päädyttekin juttelemaan teekupin ääreen. Illalla halukkaille on ihana, puulämmitteinen sauna ja rohkeimmille myös avantouintimahdollisuus! Viikonlopun ajan saamme nauttia Villan herkullisesta kasvisruuasta ja kauniista ympäristöstä maalaismaisemineen.


Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.


Ohjelma:

Perjantai-ilta - tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa
Lauantai illansuu - harmonisoiva, tyynnyttävä yinjooga
Lauantai-ilta - saunomis- ja uintimahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa


Hinta: 340€ (vain yinjoogat) tai 360€ (yinjoogat ja dynaamiset joogat)

Dynaamisiin flowjooga -osioihin (kuten kaikki joogiin) osallistuminen on vapaaehtoista. Lisäämme ne syksylle, sillä niitä on toivottu. Toteutamme ne, jos osallistujia on tarpeeksi. Hinnoittelussa on siksi kaksi eri vaihtoehtoa: dynaamisilla tunneilla tai ilman dynaamisia tunteja.


Hinta sisältää: joogat (vain yinjoogat tai yinit+dynaamiset), saunan sekä 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 3-4 hengen huoneissa. (1 tai 2 hengen huone lisämaksusta). petivaatteet ja pyyhkeet

Update 16.6.: Mikäli teitä on tulossa suurempi ryhmä, otathan yhteyttä pikaisesti! Retriitti alkaa täyttyä!

Opettajana toimii Tuula Heiskanen. Lisää Tuulasta täällä.

Vahvistat paikkasi retriitille ostamalla retriitin varausmaksuprepaid-kortin ao. linkin kautta (175€). (Kortin nimi: "Syksyn 2019 viikonloppuretriitti varausmaksu")

Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Loppusumma maksetaan n. 2 viikkoa ennen retriittiä. Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.


Muuta huomioitavaa:

Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet sisältyvät hintaan. Tuomme myös matot niitä tarvitseville.


Varaa mukaan omat peseytymisvälineet. Petivaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sauna on luonnollisesti vapaaehtoinen.


Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti. Kysymme sinulta ennen retriittiä sähköpostilla:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista


Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Pyrimme järjestämään kimppakyydit Sillan edestä.

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Mitä on yinjooga ja dynaaminen flowjooga - katso täältä tuntikuvaukset!

Katso ehdot täältä.