Silta retriitit


KEVÄTRETRIITTI - LÄSNÄOLON TAIKA, VILLA TAIKA, ANTSKOG, FISKARS

Kevään viikonloppuretriitti pidetään maaliskuussa 2020. Jos haluat jo nyt varata paikan, voit käydä maksamassa varausmaksun, kts. alla. (Suuremmille ryhmille suosittelemme nopeaa toimintaa.)

Sillan Läsnäolon taika -retriitillä on pääajatuksena kuunnella itseään ja tehdä lempeää yinjoogaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.

Joogaharjoitukset ovat pääasiassa yinjoogaa eli sisältävät pitkiä, rentoja asentoja, jotka herättelevät kehoamme ja tyynnyttävät mieltämme.  Halutessasi voit myös osallistua dynaamisempaan flowjoogatuntiin lauantaina ja/tai sunnuntaina.


Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Sinulla on myös mahdollisuus käydä Fiskarsin kylässä (5 min. ajomatka) ihastelemassa viihtyisää Fiskarsia. Tai ehkä löydät mukavan keskustelukumppanin joukosta ja päädyttekin juttelemaan teekupin ääreen. Illalla halukkaille on ihana, puulämmitteinen sauna ja rohkeimmille myös uintimahdollisuus! Viikonlopun ajan saamme nauttia Villan herkullisesta kasvisruuasta ja kauniista ympäristöstä maalaismaisemineen.


Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.


Ohjelma:

Perjantai-ilta - tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa
Lauantai illansuu - harmonisoiva, tyynnyttävä yinjooga
Lauantai-ilta - saunomis- ja uintimahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu/aamupäivä - yinjoogaa ja dynaamisempaa flowjoogaa


Hinta: 340€ (vain yinjoogat) tai 360€ (yinjoogat ja dynaamiset joogat)

Dynaamisiin flowjooga -osioihin (kuten kaikki joogiin) osallistuminen on vapaaehtoista. Toteutamme ne, jos osallistujia on tarpeeksi. Hinnoittelussa on siksi kaksi eri vaihtoehtoa: dynaamisilla tunneilla tai ilman dynaamisia tunteja.


Hinta sisältää: joogat (vain yinjoogat tai yinit+dynaamiset), saunan sekä 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 3-4 hengen huoneissa. (1 tai 2 hengen huone lisämaksusta ja rajoitetusti - first serve-periaatteella!). petivaatteet ja pyyhkeet

Opettajana toimii Tuula Heiskanen. Lisää Tuulasta täällä.

Vahvistat paikkasi retriitille ostamalla retriitin varausmaksuprepaid-kortin ao. linkin kautta (175€). (Kortin nimi: "Maaliskuu 2020 retriitti varausmaksu")

Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Loppusumma maksetaan n. 2 viikkoa ennen retriittiä. Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Otamme vain 15 henkeä retriitille. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.


Muuta huomioitavaa:

Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet sisältyvät hintaan. Tuomme myös matot niitä tarvitseville.


Varaa mukaan omat peseytymisvälineet. Petivaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sauna on luonnollisesti vapaaehtoinen.


Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti. Kysymme sinulta ennen retriittiä sähköpostilla:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista


Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Pyrimme järjestämään kimppakyydit Sillan edestä.

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Mitä on yinjooga ja dynaaminen flowjooga - katso täältä tuntikuvaukset!

Katso ehdot täältä.