Silta retriitit

SYKSYN 2023 RETRIITTI - YIN-JOOGAA, ÄÄNIMALJOJA JA OMAA AIKAA

Huoneita on tarjolla tällä hetkellä (13.9.) seuraavasti : 1 x 1 hengen huone, 1 x 2 hengen huone eli vain 3 hengelle on enää tilaa. Yhden hengen huoneen lisä on 45€.

If you want to have more information on our retreat, please contact us: joogakoulusilta@gmail.com

Kutsumme sinut tänä syksynä retriitille 7.-8.10. Ruotsinpyhtäälle Strömforsin ruukin alueelle.

Tämä on sinun aikaasi, voit päästää täydellisesti irti arjesta ja annat Tuulan johdattaa sinut lempeiden yinharjoitusten myötä rauhoittuneeseen mieleen ja kehoon. Voit tuntea olosi turvalliseksi ja maadoittuneeksi, kun kömmit yöunille herkullisen kolmen ruokalajin illallisen ja rentouttavien löylyjen jälkeen. Sunnuntaina sinulla on mahdollisuus tutustua ruukin kauniiseen ympäristöön, käydä tunnelmallisissa kahviloissa ja ehkä nauttia vielä maukasta lounasta ennen kotimatkaa.

Aloitamme retriitin lauantaina, joten voit heräillä rauhassa, ajella tai tulla bussilla rennosti Loviisaan ja päästä joogaamaan klo 11-12 aikaan. Lauantai tulee olemaan joogapainotteinen, illalla voit nauttia lempeistä löylyistä ja sunnuntaina sinulla on aamiaisen jälkeen aikaa tutustua lähemmin ruukin idylliseen alueeseen.


Yövymme Bed & Bistro -hotellin 1892 rakennetussa pääkartanossa  keskellä viihtyisää Strömforsin ruukkikylää. Lähiruokaan ja villiyrtteihin keskittyvä ravintola tarjoilee meille maistuvat kasvispainotteiset ruuat ja joogaamme lähellä sijaitsevassa joogasalissa, missä saamme nauttia kaminan elävästä tulesta.

Jäljellä enää 1- ja 2-hengen huoneita. Otamme retriitille rajoitetun määrän.

Jos haluat varata 1 hengen huoneen, on hyvä ottaa heti yhteyttä. 

Voit varata paikan ostamalla ennakkovaraus-prepaidkortin "Retriitti syksy 2023 ennakkovaraus" (180€) varauspalvelustamme, linkki alla. Varausmaksua ei palauteta ellei retriitti peruunnu järjestäjän toimesta. Laita meille myös viestiä, millaisen huoneen haluat. 1 hengen huoneen lisä laskutetaan loppumaksun yhteydessä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.

Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Tämä on sinun viikonloppusi, joten voit itse päättää aktiviteettisi määrän. Ehkä haluatkin ottaa päikkärit tai käydä kävelyllä kauniissa puistossa tai pitkin joenrantaa. Joogat ovat vaihtelevia - yinjoogaa, lempeää joogaa ja ehkäpä ripaus hieman dynaamisempaakin. Special lisänä mukana ovat myös kauniit äänimaljat ja gongi, jotka vievät sinut ihanan syvään rentoutumisen tilaan suloisten äänien kulkeutuessa syvälle kehoon. Teemme myös qigongia sekä hengitysharjoituksia.

Lauantai-iltana halukkaille on tarjolla lempeät löylyt kartanon saunassa.

Huom! Jokainen huolehtii omista matkoistaan. Jos sinulla ei ole autoa, katso Matkahuollon sivuilta bussit. Lähempänä retriittiä voit kysellä myös kimppakyytejä, mutta emme voi taata niitä.


Ohjelmaluonnos:

Aloitus lauantaina n. 11.00

11-14 joogaa

14-15 lounas

tauko

15.30-17.30 joogaa

tauko

18-20 joogaa

20- illallinen

Lauantai-iltana sauna halukkaille

Sunnuntaiaamuna aamiainen

Kotiinlähtö ja omaa aikaa

Viikonlopun vetäjänä toimii Tuula Heiskanen.

Tuula on yksi Suomen laajimmin yinjoogaan kouluttautunut joogaopettaja. Tulet kuulemaan paljon kiinalaisesta lääketieteestä, meridiaaneista, mikä asana vaikuttaa mihinkin kehossamme, mitä meidän pitäisi syödä kylmällä tai kuumalla, miten eri vuodenajat vaikuttavat kehoomme, mitä pitäisi huomioida kehossamme ja elintavoissamme eri vuodenaikoina jne. jne. Tuula sanoo: "Kiinalainen lääketiede sisältää niin paljon viisautta, joka on periytynyt sukupolvelta toiselle. Mielestäni monet meidän isovanhempiemme neuvot muistuttavat kiinalaisten ohjeita. Ennen elettiin enemmän luonnonmukaisesti eikä saatavilla ollut purkkivitamiineja tai lääkkeitä joka vaivaan, vaan kehoa ja terveyttä hoidettiin terveellisesti syömällä ja hyötyliikunta piti huolta fyysisestä puolesta. Kiinalaisessa lääketieteessä tunnen palaavani takaisin juurille, yksinkertaisuuteen ja oman kehon kuuntelemiseen."

Hinta:  390€ (varausmaksu 180€ + loppumaksu 210€  (+ mahdoll. 1 hengen huoneen lisä 45€)

Hinta sisältää:

1xyö Kartanossa 2 hengen huoneessa (1 hengen huone 45€ lisämaksulla)

1xaamiainen (sunnuntai)

1xlounas (lauantai)

1xillallinen (lauantai)

sauna (vapaaehtoinen)

joogat, joogavälineet (tuo kuitenkin oma matto)

Wc- ja peseytymistilat ovat yhteiskäytössä huoneiden välittömässä läheisyydessä.

Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Huom. varaus- ja loppumaksu palautetaan, mikäli joudumme perumaan retriitin koronan tai jonkin muun force majeure-syyn tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Loppumaksu veloitetaan syyskuun puolessa välissä. Edit 13.9.: retriitti toteutuu.

Voit maksaa myös Smartum, Edenred ja epassi-eduilla liikuntaosuutta. Huomioithan, että näitä maksuja emme voi palauttaa, mutta voit käyttää ne Sillan muihin tuotteisiin.

Loppumaksun eräpäivän jälkeen oppilaan tekemästä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Mutta jos joudut perumaan, voit siirtää paikkasi valitsemallesi henkilölle. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Muuta huomioitavaa:

Ota oma joogamatto ja pieni pyyhe mukaan. Muut tarvikkeet sisältyvät hintaan.

Varaa mukaan omat peseytymisvälineet.

Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia, pitkähihaista ja -lahkeista, lämmintä vaatetta sekä villasukat. Jos olet kylmänherkkä, suosittelemme ottamaan mukaan villapaidan tai muuta villavaatetta, koska yinharjoitus ei kohota kehon lämpötilaa. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan vaatetta sään mukaisesti.

Retriitille tullaan vain terveenä ja toivomme, että kaikki huomioivat muiden osallistujien hyvinvoinnin kaikin olemassaolevin keinoin.

Kysymme sinulta ennen retriittiä sähköpostilla:

- jos sinulla on vakavia, hengenvaarallisia allergioita (Ruuat ovat pääasiassa kasvispainotteisia ja laktoosittomia.)

- jos sinulla on fyysisiä rajoitteita

- jos sinulla on toivomus huonekaverista

Yinjoogaa ei suositella raskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Otathan tämän huomioon, kun ilmoittaudut.

Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Samassa sähköpostissa osallistujat voivat kysellä toisiltaan sekä tarjota kimppakyytejä! (Jokainen huolehtii omista matkoistaan.)

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656

SILTA JOOGA PILATES on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä vastuullinen matkanjärjestäjä. Lisätietoa täältä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Olet lämpimästi tervetullut mukaan!


https://stromforsinruukki.com/

https://bedandbistro.fi/hotelli/#paakartano

https://stromforsinruukki.com/kuinka-saavun-perille/