Ulkotunnit

Iloisia uutisia - kesä tulee ja ulkojooga alkaa 2.6.! Tiistaisin ja lauantaisin klo 9-10 tervetuloa Kasinonrannan kahvilan puutarhaterassille joogaamaan Sillan opettajien johdolla koko kesän läpi! Sateella tunti järjestetään Sillassa (5 min kävely kahvilasta). Olemme siis puuterassilla ja jokainen tuo oman mattonsa. Korttiostot ja ilmoittautuminen Sillan varaaheti.fi/joogakoulusilta palvelun kautta. Osta siis normaali 5/10 kerran kortti ja varaa tunti. Emme ota maksuja vastaan paikan päällä, mutta katso seuraava poikkeus:

Jos on hyvä sää, voit myös tulla paikan päälle ja jos mahdut mukaan, maksat käteisellä 20 euroa suoraan opettajalle tai käytä voimassaolevaa korttiasi ja opettaja ottaa kerran kortiltasi paikan päällä. Jos lauantaina on jonoa tunnille, voimme satunnaisesti lisätä toisen tunnin eli seuraahan varaaheti-palvelua!

Jooga on helpohkoa joogaa, mutta saat kuitenkin mukavan kehoa vahvistavan ja venyttävän harjoituksen. Tervetuloa!

Ulkotunneissa pätevät normaalit ehdot. Tarkistathan, että puhelinnumerosi on varaaheti-palvelussa, koska sateen sattuessa tunnin siirrosta sisälle ilmoitetaan tekstarilla n. klo 8.30 aamulla! Jos puhelinnumeroasi ei ole palvelussa ja opettaja ei saa sinua kiinni ja et ehdi tunnille, et ole oikeutettu korvaukseen.