Yritystunnit ja pienryhmät

UUTUUS!

Anna unelmille siivet - Jooga + Aarrekartta-ilta Sillassa!

Kokoa oma ystäväjoukkosi  ja tulkaa joogaamaan ja askartelemaan Aarrekartat Siltaan!

Mikä on sinun unelmasi? Tuntuuko se kaukaiselta ja saavuttamattomalta? Tule nyt ja laitetaan unelmat paperille - kun täsmennät ja rajaat unelmasi, olet lähempänä unelman toteutumista. Aarrekarttaa voi käyttää alkusysäyksenä muutokseen, jota ehkä haluat elämääsi tai rakennuspalikkana unelmien tikapuulla.

Aloitamme illan rentouttavalla yinjoogalla, joka sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta ja jonka jälkeen askartelemme Aarrekartat pienen syömisen ja juomisen kera. Mukaan tarvitset vain rennot ja joustavat vaatteet joogaa varten. Kaiken muun löydät paikan päältä.

Jos haluat ottaa mukaan omia lehtiä askartelua varten, voit tehdä niin.

Kesto n. 2,5 tuntia

Ilta sisältää: joogan, joogamaton ym. varusteet, Aarrekartta-tarvikkeet ja kartanteko-opastuksen.

Ryhmä voi halutessaan itse tuoda omat syötävänsä ja juotavansa Siltaan. Paikalta löytyy tarjoiluastioita, ruokailuvälineet, lasit, mukit, kannuja ja skumppalasit. Käytössä on myös jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Siltaan mahtuu n. 14 henkilöä ja tapahtuma voi olla mihin aikaan tahansa päivällä tai illalla huomioiden Sillan vakitunnit.

Ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen tästä! Lämpimästi tervetuloa!


Firman pikkujoulut tai joulujuhlat ystävien kesken

Anna henkilöstöllesi tai ystävillesi nyt erilainen pikkujoulu! Voitte aloittaa illan Sillassa 60 minuutin rentouttavalla yinjoogalla (johon pystyvät ihan kaikki), virkistää iltaa lasillisella ja sen jälkeen vaikkapa jatkaa illalliselle keskustaan. Siltaan mahtuu n. 14 henkeä joogaamaan ja kaikki joogavarusteet löydät Sillasta. Päälle tarvitset joustavat vaatteet.

Illan hinta 250€ (sis. alv) (ei sisällä tarjoiluja)

Varaa pian, koska arki-illat ja lauantai-illat ovat hyvin varattuja jo nyt!

Yritystunnit

Haluatko tarjota työntekijöillesi hetken liikkumiseen joko yrityksesi tiloissa tai Sillan studiolla? Ota yhteyttä ja jutellaan eri vaihtoehdoista. Yrityksesi liikunta voidaan luoda esimerkiksi Terveempi elämä -pienryhmän konseptilla!

Tunnin kesto ja aika räätälöidään yhdessä, samoin sisältö, joka voi olla tervehdyttävää liikuntaa selälle, rauhoittavaa venyttelyä väsyneille tai jäykille lihaksille tai dynaamisempaa liikuntaa sitä kaipaaville. Hyvä vaihtoehto tukea työntekijöiden hyvinvointia ja kohottaa työvirkeyttä ja tätä kautta nostaa yrityksesi kannattavuutta!

Pienryhmät, juhlat, tapahtumat, synttärit, polttarit, lasten kemut

Onko sinulla kaveriporukka, joka haluaa harrastaa yhdessä? Tai etsit ohjelmaa kaverin synttäreille tai polttariporukalle? Tai haluat lastenjuhlat, missä lapset saavat kokeilla kevyesti lastenjoogaa leikin ohella? Lopuksi ehkä haluat tarjota jotakin pientä syötävää tai juotavaa ja jatkaa siitä mahdollisesti juhlia jossain muualla? Otahan yhteyttä ja keksitään teille ohjelmaa!

Esimerkki lasten synttäreistä: leikkijoogaa 30-45 minuuttia, jonka aikana vanhemmat voivat laittaa itse tuomansa tarjoilut esille. Joogan jälkeen lapset saavat nauttia tarjoiluista ja jumppailla vapaasti salissa omassa tahdissa. Kokonaiskesto 2h. Paikalta löytyy tarjoiluastioita, ruokailuvälineet, lasit, mukit, kannuja. Käytössä on myös jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Siltaan mahtuu lapsia n. 20 joogaamaan ja tapahtuma voi olla mihin aikaan tahansa päivällä tai illalla huomioiden Sillan vakitunnit. Vanhemmat hoitavat salin siivouksen juhlien jälkeen.

Hinta: 150€ sis. alv 10%

Katso ehdot täältä.