UKK

Keneen ja miten olen yhteydessä?

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia: joogakoulusilta@gmail.com tai soittamalla numeroon 045-7871 8656 tai lähettämällä palautelomakkeen nettisivujemme kautta (löytyy etusivulta). Vastaamme noin vuorokauden sisään.

En ole koskaan joogannut tai harrastanut pilatesta ja kunto on muutenkin päässyt huonoksi, pärjäänkö tunnilla?

Voimme jutella, mikä tunti sinulle sopii parhaiten ja varmasti pärjäät tunnilla. Ryhmämme ovat pieniä ja pystymme ottamaan huomioon erilaisten ihmisten tasot ja antamaan aina vaihtoehtoja eri liikkeille. Mikäli sinulla on mielestäsi esim. huono kunto, ranteesi ovat heikot tai olkapääsi kiukuttelee, voimme suositella joogatunniksesi lempeää joogaa tai yin-joogaa. Jos sinulla on selkäongelmia, terve selkä tai terve keho -tunti voi olla sinulle oikea. Jos tykkäät tehdä dynaamista, tule dynaamiseen flowjoogaan tai pilatestunneille. Jos olet väsynyt ja haluat rentoutua, tule yin-tunnille. Rohkeasti vain mukaan!

Minulla ei ole vielä korttia, miten toimin?

Lähetä meille sähköpostia, tekstaa tai soita meille, kun haluat tulla tunnille ensimmäistä kertaa. Kerro, mille tunnille haluat ja varaamme sinulle paikan ja tunnin jälkeen voit miettiä, millaisen kortin haluat ostaa.

joogakoulusilta@gmail.com  /  045-7871 8656

Kuinka voin ostaa korttini?

Voit ostaa korttisi joko paikan päällä tai verkkokaupasta.

Mikäli ostat korttisi verkkokaupasta, mene sen jälkeen kirjautumaan https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi -sivustolle. Saamme sekä ostostasi että kirjautumisestasi tiedon automaattisesti ja käymme lisäämässä korttisi saldollesi. Sen jälkeen voit varata tunteja siltavaraukset.com -sivulla.

Meillä käyvät käteinen, eri pankki- ja luottokortit, Smartumit jne.

Ostin kortin netistä, miten saan sen voimaan?

Saamme tiedon nettiostoksestasi heti automaattisesti. Sen jälkeen sinun tulee mennä kirjautumaan https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi -sivustolle. Siitä saamme myös automaattisesti tiedon, jonka jälkeen menemme syöttämään korttisi tilillesi ja sen jälkeen pystyt varaamaan tunteja. Kun olet kirjautunut järjestelmäämme, ilmestyy ostosi tilillesi vuorokauden sisään, yleensä vain noin tuntien sisällä.

Ostin kurssin netistä, mitä nyt teen?

Jos ostit kurssin netin kautta, saamme siitä tiedon automaattisesti. Oston jälkeen voit tulla suoraan kurssille ilmoitettuna aloitusaikana. Tule mielellään aina n. 15 minuuttia ennen kurssin alkamista, niin ehdit asettautua aloillesi rauhassa. Studiollamme on jääkaappi ja vedenkeitin, jos kyseessä on pidempi kurssi ja sinulla on eväitä mukana.

Voinko muuttaa korttini voimassaoloaikaa?

Muutamme korttien voimassaoloaikaa lääkärintodistusta vastaan. Jos sinulle tulee pitkä poissaolo, mutta sinulla ei ole lääkärintodistusta, voimme jäädyttää korttisi vähintään kuukaudeksi maksimissaan kolmeksi kuukaudeksi kerran vuodessa 10 euron veloitusta vastaan.

Tunti näyttää täydeltä, voinko jäädä jonoon?

Jos asut lähellä, voit halutessasi tulla Sillan ovelle käymään tunnin alkaessa, jos joku on jäänyt tulematta tunnille ja tunnilla on vapaa paikka.

Kuinka perun tunnin?

Sinun tulee peruuttaa tunti viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua ja näin tunti ei mene kortiltasi. Klikkaa uudelleen varaamasi tuntia ja vahvista peruutus. Koska salimme on pieni ja jos sinulla on anytime-kortti, peru tuntisi myös silloin, ettet varaa paikkaa turhaan ja vie sitä joltakulta muulta, joka haluaa tunnille.

Käyvätkö Sillassa liikuntasetelit?

Sillassa käyvät nämä Maksutavat: käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit, Holvi verkkokauppa. Kysy muista maksutavoista!

1 | 2 >>