UKK

Keneen ja miten olen yhteydessä?

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia: joogakoulusilta@gmail.com tai soittamalla numeroon 045-7871 8656 tai lähettämällä palautelomakkeen nettisivujemme kautta (löytyy etusivulta). Vastaamme noin vuorokauden sisään.

En ole koskaan joogannut tai harrastanut pilatesta ja kunto on muutenkin päässyt huonoksi, pärjäänkö tunnilla?

Voimme jutella, mikä tunti sinulle sopii parhaiten ja varmasti pärjäät tunnilla. Ryhmämme ovat pieniä ja pystymme ottamaan huomioon erilaisten ihmisten tasot ja antamaan aina vaihtoehtoja eri liikkeille. Mikäli sinulla on mielestäsi esim. huono kunto, ranteesi ovat heikot tai olkapääsi kiukuttelee, voimme suositella joogatunniksesi lempeää joogaa tai yin-joogaa. Jos sinulla on selkäongelmia, terve selkä tai terve keho -tunti voi olla sinulle oikea. Jos tykkäät tehdä dynaamista, tule dynaamiseen flowjoogaan tai pilatestunneille. Jos olet väsynyt ja haluat rentoutua, tule yin-tunnille. Rohkeasti vain mukaan!

Minulla ei ole vielä korttia, miten toimin?

Lähetä meille sähköpostia, tekstaa tai soita meille, kun haluat tulla tunnille ensimmäistä kertaa. Kerro, mille tunnille haluat ja varaamme sinulle paikan ja tunnin jälkeen voit miettiä, millaisen kortin haluat ostaa.

joogakoulusilta@gmail.com  /  045-7871 8656

Kuinka voin ostaa tuntikortin tai kurssin?

Voit ostaa tuntikorttisi tai kurssin (näitä kutsutaan prepaid-korteiksi) joko paikan päällä tai  verkkokaupasta. 

Luo ensin tili täällä: https://www.varaaheti.fi/joogakoulusilta/fi . Osta sitten valitsemasi prepaid-kortti (tuntikortti tai kurssi). Se latautuu automaattisesti tilillesi. Sen jälkeen voit varata tunteja ja paikkasi ostamallesi kurssille samalla sivustolla.

Paikan päällä meillä käyvät käteinen, eri pankki- ja luottokortit, Smartumit jne. Katso Aikataulu, hinnat ja maksutavat

Ostin kortin netistä, miten saan sen voimaan?

Korttisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille ja on voimassa heti. Voit siis aloittaa tuntien varauksen!

Ostin kurssin netistä, mitä nyt teen?

Kurssisi latautuu automaattisesti luomallesi tilille. Voit mennä varaamaan paikkasi kurssille kalenterissa. Kalenterinäkymä on ainakin kuukaudeksi eteenpäin.

Oston jälkeen voit tulla suoraan kurssille ilmoitettuna aloitusaikana. Tule mielellään aina n. 15 minuuttia ennen kurssin alkamista, niin ehdit asettautua aloillesi rauhassa. Studiollamme on jääkaappi ja vedenkeitin, jos kyseessä on pidempi kurssi ja sinulla on eväitä mukana.

Mille tunneille tuntikorttini käy?

Tuntikorttisi käy kaikille tunneille (syksyllä 2017 poikkeuksena tiistain astanagatunti) eli voit tulla mille tahansa tunnille samalla kortilla.

Voinko muuttaa korttini voimassaoloaikaa?

Muutamme korttien voimassaoloaikaa lääkärintodistusta vastaan. Jos sinulle tulee pitkä poissaolo, mutta sinulla ei ole lääkärintodistusta, voimme jäädyttää korttisi vähintään kuukaudeksi maksimissaan kolmeksi kuukaudeksi kerran vuodessa 10 euron veloitusta vastaan.

Kuinka perun tunnin?

Sinun tulee peruuttaa tunti viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua ja näin tunti ei mene kortiltasi. Mene "Omat varaukset" -välilehdelle ja pystyt tekemään peruutuksen siellä. Koska salimme on pieni ja jos sinulla on anytime-kortti, peru tuntisi myös silloin, ettet varaa paikkaa turhaan ja vie sitä joltakulta muulta, joka haluaa tunnille.

Käyvätkö Sillassa liikuntasetelit?

Sillassa käyvät nämä Maksutavat: käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit,  varaaheti.fi/joogakoulusilta  -verkkokauppa. Kysy muista maksutavoista!

1 | 2 >>