Joogakurssit ja ryhmät


Skrollaa alaspäin niin näet Sillan kaikki erilaiset astangaryhmät ja -kurssit!


JOOGAN ALKEISKURSSI YKSITYISESTI - opi perusteet ja voit sen jälkeen tulla joogatunneille!

Jos haluat aloittaa nyt joogan, ota yhteyttä ja voimme järjestää kurssin yksityistuntina. Tällöin kurssi koostuu kahdesta tunnista (joko 2h kokonaisuus tai 1h + 1h) ja hinta on 160€ (norm. hinta 190€). Tämän lisäksi saat 2 kerran mattokortin kurssin jälkeen käytettäväksi (arvo 36€). Voit tulla yksin tai kaverin kanssa. Duokurssin hinta 300€ yhteensä eli 150€/pää.

Joogatunnit, joille voi tulla ilman kurssia: yinjooga ja lempeä hathajooga.

Astangatunnit: lue astangan tunneista tästä alta. 

ASTANGAKURSSIT SILLASSA SYKSYLLÄ 2024 - TIISTAI JA SUNNUNTAI

Jos sinulla on jo astangakokemusta, olet lämpimästi tervetullut Sillan molempiin astangaryhmiin. Voit osallistua molempiin tai valita joko tiistain tai sunnuntain ryhmän. Lue alta ehdot tarkkaan läpi, koska ne koskevat jokaista ryhmiin sitoutuvaa.

Molemmissa ryhmissä on tehty sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä. Tunnit ovat osittain ohjattua harjoitusta, osittain mysorea.

Koska ryhmät pysyvät samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.


SYYSKAUSI 2024: TIISTAIN TUNTI

Tiistaitunnin syyskausi alkaa siis tiistaina 13.8.2024 klo 19.20-20.40 ja viimeinen kerta on 10.12.2024.
Luethan ehdot läpi alta.

Vahvistat paikkasi ryhmässä lähettämällä meille meilin ja ostamalla prepaid-kortin varaaheti-palvelusta. Otamme rajallisen määrän oppilaita ryhmään. 

Hinta: 405€ / syksy, eräpvm 15.6. (prepaid-kortin nimi: Ti astanga syksy 2024)

Jos maksat kahdessa osassa, maksu jakautuu näin (prepaid-kortin nimi: Ti astanga syksy 2024 osamaksu):

218€ 15.6. mennessä

218€ 1.8. mennessä

Jos myöhästyt eräpäivistä, maksuun tulee aina yhden kertamaksun korotus.

Voit maksaa myös Smartum, Edenred ja epassi eduilla. Otathan yhteyttä, jos näin! Edulla maksaessa eräpäiväsäännöt samalla tavalla kuin rahalla maksaessa.

Ryhmä toteutuu, mikäli tarvittava määrä on ilmoittautunut sitovasti 15.6.2024 mennessä.

Uudet kortit syötetään viimeistään elokuun alussa: tuttuun tapaan kaksi korttia - tiistain peruskortti ja 2xkerran kiinniottokortti, jolla voit ottaa kiinni millä tahansa tunnilla Sillassa. Korttien käyttö niin kuin ennenkin - peruskortti tiistaille ja 2xkortti kiinniottoihin (tai lopuksi kahteen viimeiseen tiistain tuntiin, jos ei ole ollut kiinniottoja). Kortit ovat henkilökohtaisia. Eli kaksi kertaa voit olla poissa tiistain tunnilta ja ottaa kiinni jollakin muulla mattotunnilla.

Tunneille osallistumiset tarkastetaan varaaheti-systeemistä eli jos sinulla on ollut varaus tunnille, sinun katsotaan osallistuneen tunnille. Tunnille tulee jokaisen tehdä etukäteen varaus, jotta näemme osallistujamäärän ennen tunnin alkua. 

SYYSKAUSI 2024: SUNNUNTAIN ASTANGATUNTI

Sunnuntain astangatunti tulee olemaan klo 14.00-15.15.
Aloitamme 10 kerran setillä ja katsomme sen jälkeen jatkoa.

Aloitus on 18.8. ja ensimmäisen setin viimeinen kerta on 27.10. Tuntia ei pidetä sunnuntaina 29.9.

Hinta kurssille on 220€. Ilmoittautuminen päättyy 15.6.2024. Maksu jakautuu seuraavalla tavalla:
Ennakkovarausmaksu on 70€. (15.6. mennessä)
Loppumaksu on 150€. (1.8. mennessä)

Kurssiin sisältyy 2 kiinniottokertaa jollakin muulla Sillan mattotunnilla (ei tiistain astangatunnilla). Kiinniotot on tehtävä syyskauden aikana (18.12.2024 mennessä).

KUINKA TOIMIN?
Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla kurssin ennakkomaksuprepaid-kortti (70€) varausjärjestelmästä 15.6. mennessä. Kortin nimi on "Sunnuntai syksy 2024 astangakurssin ennakkomaksu"

Ennakkomaksua ei palauteta, jos kurssi toteutuu, mutta päätätkin olla tulematta. 

Voit maksaa myös liikuntaedulla, mutta huomioithan, että etuja emme pysty palauttamaan, vaan jos kurssi ei toteudu, voit käyttää edun Sillan muihin tunteihin. Tällöin etusumma on käytettävä kerralla eli emme pysty "säilyttämään" eturahaa tulevaisuudessa käytettäväksi.

Mikäli minimimäärä ilmoittautuu 15.6. mennessä (eli ennen kuin lähdemme kesätauolle), kurssi toteutuu. Mikäli kurssi ei toteudu, palautamme ennakkomaksusi sille maksuvälineelle, jota käytit, ellet halua käyttää sitä mihinkään muuhun Sillan palveluun (paitsi liikuntaedut).

HUOM. Päätämme kurssin toteutumisesta siis 15.6. Siksi on tärkeää, että kaikki ostavat ennakkomaksukortin siihen mennessä. Jos minimimäärä ei ole korttia ostanut, kurssi ei toteudu.

Loppumaksu kurssista (150€) on maksettava eräpäivään 1.8.2024 mennessä. Mikäli et maksa tähän mennessä, maksu korottuu yhden kertamaksun verran.


EHDOT

KURSSIT TOTEUTUVAT, MIKÄLI MINIMIMÄÄRÄ OPPILAITA ILMOITTAUTUU. Mikäli kurssi ei toteudu, palautamme rahat maksuvälineellesi. Huomaa, että liikuntaetuja emme pysty palauttamaan, vaan ne on käytettävä Sillan muihin palveluihin, jos astangakurssi ei toteudu.

Kaikki korttien pidennykset vain omaa lääkärintodistusta vastaan (lapsen lääkärintodistus ei valitettavasti käy). (Huom. hoitosuositus ei ole lääkärintodistus.) Minimi sairausaika, jolloin korvataan, on 1 viikko. Ryhmästä poisjäänti kesken kauden ja miten sen kanssa toimitaan (esim. vamman vuoksi) katsotaan aina tapauskohtaisesti. Mikäli sinulle tulee pidempi poissaolo esim. vamman vuoksi, ota ystävällisesti yhteyttä heti lähettämällä meili: joogakoulusilta@gmail.com. Tämä siksi, että pyrimme hoitamaan kaikki kiinniottoasiat yms. ko. kauden aikana. Mikäli olet ollut esim. vamman vuoksi pitkään poissa etkä ole siitä ilmoittanut, emme ole velvollisia korvaamaan poissaoloja. Pidemmät, lääkärintodistuksella sairauspoissaolot korvataan antamalla kortti, jolla voit käydä muilla tunneilla. Ilmoitus tulee tehdä tähän sähköpostiin tai allekirjoittaneelle, pelkästään opettajalle ilmoittaminen ei riitä. Mikäli vahvistat nyt osallistumisesi maksamalla ensimmäisen erän, ennakkomaksun tai koko maksun 15.6. mennessä, maksua ei palauteta, mutta voit käyttää sen Sillan muihin palveluihin (summa käytettävä kerralla yhteen tai useampaan korttiin).

Mikäli Silta joutuu sulkemaan ovet force majeure syyn vuoksi, tunti tullaan korvaamaan live stream-tunnilla.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE/TUNNILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Voit maksaa myös Smartum, Edenred ja epassi eduilla. Ohjeen löydät täältä.  Etua emme voi palauttaa, mutta voit käyttää sen Sillan muihin palveluihin.

Kursseille/tunneille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.