Joogakurssit ja ryhmät


Skrollaa alaspäin niin näet Sillan kaikki erilaiset astangaryhmät ja -kurssit!


JOOGAN ALKEISKURSSI YKSITYISESTI - opi perusteet ja voit sen jälkeen tulla joogatunneille!

Jos haluat aloittaa nyt joogan, ota yhteyttä ja voimme järjestää kurssin yksityistuntina. Tällöin kurssi koostuu kahdesta tunnista (joko 2h kokonaisuus tai 1h + 1h) ja hinta on 160€ (norm. hinta 190€). Tämän lisäksi saat 2 kerran mattokortin kurssin jälkeen käytettäväksi (arvo 36€). Voit tulla yksin tai kaverin kanssa. Duokurssin hinta 300€ yhteensä eli 150€/pää.

Joogatunnit, joille voi tulla ilman kurssia: yinjooga ja lempeä hathajooga.

Astangatunnit: voit tulla perjantain astangatunnille, jos sinulla on astangakokemusta ennestään. Katso hinnat ja kortit täältä.

ASTANGATUNNIT KEVÄT 2024

Keväällä 2024 molemmat astangatunnit ovat ns. suljettuja tunteja eli tiistain tuntiin sitoudutaan koko kaudeksi ja sunnuntain tunti on 10 kerran kurssi. Niillä ei voi ottaa kiinni muita tunteja eikä niille voi tulla drop-in-periaatteella. Alla tarkemmat tiedot molemmista tunneista. Mikäli haluat liittyä tunteihin kesken kauden, ota yhteyttä ja katsomme, onko se mahdollista.

SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ KEVÄT 2024 (SITOUDUT KOKO KAUTEEN) 

Jos sinua kiinnostaa sitoutua tiistain tuntiin vakiona aina kaudeksi kerrallaan, ota yhteyttä ja katsomme, olisiko tämä ryhmä sopiva sinulle! Edellytys on, että sinulla on astangataustaa. Jos et ole aiemmin ollut tässä ryhmässä, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, olisiko tämä sopiva ryhmä sinulle.

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä tekemään tarkkaa, ohjattua ja osittain mysore-pohjaista astangaharjoitusta aina koko kaudeksi kerrallaan. Ryhmään siis sitoudutaan koko kaudeksi. Seuraava kausi alkaa 23.1.2024 ja loppuu 11.6.2024. Ryhmä on tiistai-iltaisin klo 19.20-20.40. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla mattotunneilla.

Vahvistat paikkasi ryhmässä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla ja ostamalla 2 kappaletta prepaid-korttia 

"18 x ti astanga kevät 2024 osamaksu" (2 x 230€)

ao. linkin kautta varaaheti-palvelusta. Otamme rajallisen määrän oppilaita ryhmään. 

Voit maksaa myös Smartum, Edenred ja epassi eduilla. Otathan yhteyttä, jos näin! Edulla maksaessa eräpäiväsäännöt samalla tavalla kuin rahalla maksaessa. Etua emme voi palauttaa, mutta voit käyttää sen Sillan muihin palveluihin.

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä. Tunti on osittain ohjattua harjoitusta, osittain mysorea.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

*)mikäli sairastut ja joudut olemaan poissa pidempään, tunteja korvataan vain lääkärintodistusta vastaan (sairausloman pituus minimi aina 1 vko). Pidätämme oikeuden antaa korvausmahdollisuuden mille tunneille tahansa Sillassa. Mikäli joudumme keskeyttämään tunnit force majeure -syyn vuoksi, pidätämme oikeuden siirtyä live stream -tunteihin tai antamaan korvauskortin, joilla voit tulla Sillan muille tunneille.

If you have any questions or are interested in this group, please do not hesitate to ask!

10 KERRAN ASTANGAKURSSI SUNNUNTAISIN KEVÄÄLLÄ 2024


Tarjoamme keskitason astangatuntia kurssimuotoisesti sunnuntaisin klo 11.45-13.00. 

Aloitamme 10 kerran setillä ja katsomme sen jälkeen jatkoa.

Aloitus on 28.1. ja viimeinen kerta on 7.4. (31.3. pääsiäissunnuntaina ei ole tuntia).

Hinta kurssille on 205€ 17.12.2023 asti. Sen jälkeen hinta on 230€.

Kurssiin sisältyy 2 kiinniottokertaa jollakin muulla Sillan mattotunnilla (ei tiistain astangatunnilla). Kiinniotot on tehtävä ajalla 15.1.-7.4. välillä.

Olet tehnyt astangaa jo jonkin verran. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä. Tunti on suurimmaksi osaksi ohjattua harjoitusta, osittain mysorea.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

KUINKA TOIMIN?

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla kurssin ennakkomaksuprepaid-kortti (55€) varausjärjestelmästä 17.12. mennessä. Kortin nimi on "Sunnuntai kevät 2024 astangakurssin ennakkomaksu"

Huom. kun ostat ko. kortin, olet sitoutunut tulemaan ryhmään. Ennakkomaksua ei palauteta, jos kurssi toteutuu, mutta päätätkin olla tulematta. Ennakkomaksua ei voi myöskään käyttää mihinkään muuhun Sillan palveluun.

Voit maksaa myös liikuntaedulla, mutta huomioithan, että etuja emme pysty palauttamaan, vaan jos kurssi ei toteudu, voit käyttää edun Sillan muihin tunteihin. Tällöin etusumma on käytettävä kerralla eli emme pysty "säilyttämään" eturahaa tulevaisuudessa käytettäväksi.

HUOM. Loppumaksu kurssista (205€ - 55 = 150€ tai 230 - 55 = 175€) tulee maksuun eräpäivän ollessa 20.1.2024. 21.1. jälkeen loppumaksu on 175€.

EHDOT

Kaikki korttien pidennykset vain omaa lääkärintodistusta vastaan (lapsen lääkärintodistus ei valitettavasti käy). (Huom. hoitosuositus ei ole lääkärintodistus.) Minimi sairausaika, jolloin korvataan, on 1 viikko. Ryhmästä poisjäänti kesken kauden ja miten sen kanssa toimitaan (esim. vamman vuoksi) katsotaan aina tapauskohtaisesti. Mikäli sinulle tulee pidempi poissaolo esim. vamman vuoksi, ota ystävällisesti yhteyttä heti lähettämällä meili tähän osoitteeseen. Tämä siksi, että pyrimme hoitamaan kaikki kiinniottoasiat yms. ko. kauden aikana. Mikäli olet ollut esim. vamman vuoksi pitkään poissa etkä ole siitä ilmoittanut, emme ole velvollisia korvaamaan poissaoloja. Pidemmät, lääkärintodistuksella sairauspoissaolot korvataan antamalla kortti, jolla voit käydä muilla tunneilla. Ilmoitus tulee tehdä tähän sähköpostiin tai allekirjoittaneelle, pelkästään opettajalle ilmoittaminen ei riitä. Mikäli vahvistat nyt osallistumisesi, maksua ei palauteta.

Mikäli Silta joutuu sulkemaan ovet force majeure syyn vuoksi, tunti tullaan korvaamaan live stream-tunnilla.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE/TUNNILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Voit maksaa myös Smartum, Edenred ja epassi eduilla. Ohjeen löydät täältä.  Etua emme voi palauttaa, mutta voit käyttää sen Sillan muihin palveluihin.

Kursseille/tunneille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.