Joogakurssit ja ryhmät


Skrollaa alaspäin niin näet Sillan kaikki erilaiset astangaryhmät ja -kurssit!


DYNAAMISEN JOOGAN ALKEISKURSSI 

Jos haluat aloittaa joogan, ota yhteyttä ja voimme järjestää kurssin.

Joogatunnit, joille voi tulla ilman kurssia: yinjooga ja lempeä hathajooga.

Astangatunnit: voit tulla perjantain astangatunnille, jos sinulla on astangakokemusta ennestään. Katso hinnat ja kortit täältä.

SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ SYKSY 2023

Jos sinua kiinnostaa sitoutua tiistain tuntiin vakiona aina kaudeksi kerrallaan, ota yhteyttä ja katsomme, olisiko tämä ryhmä sopiva sinulle! Edellytys on, että sinulla on astangataustaa. Jos et ole aiemmin ollut tässä ryhmässä, tule ensin perjantaina klo 17-1815 kokeilemaan ryhmän ohjaajan, Outin, astangatunnille ja voit jutella Outin kanssa, josko tiistain ryhmä olisi sinulle oikeantasoinen. 

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä tekemään tarkkaa, ohjattua ja osittain mysore-pohjaista astangaharjoitusta aina koko kaudeksi kerrallaan. Ryhmään siis sitoudutaan koko kaudeksi. Seuraava kausi alkaa 15.8.2023 ja loppuu 12.12.2023. Ryhmä on tiistai-iltaisin klo 1915-2035. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla mattotunneilla.

Vahvistat paikkasi ryhmässä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla ja ostamalla prepaid-kortin (prepaid-kortin nimi: 16 x ti astanga syksy 2023) varaaheti-palvelusta. Otamme rajallisen määrän oppilaita ryhmään. 

Voit maksaa myös Smartum, Edenred ja epassi eduilla. Otathan yhteyttä, jos näin! Edulla maksaessa eräpäiväsäännöt samalla tavalla kuin rahalla maksaessa. Etua emme voi palauttaa, mutta voit käyttää sen Sillan muihin palveluihin.

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä. Tunti on osittain ohjattua harjoitusta, osittain mysorea.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain Astanga keskitason tunnilla. Katso alla hinnat perjantain astangaan.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

*)mikäli sairastut ja joudut olemaan poissa pidempään, tunteja korvataan vain lääkärintodistusta vastaan (sairausloman pituus minimi aina 1 vko). Pidätämme oikeuden antaa korvausmahdollisuuden mille tunneille tahansa Sillassa. Mikäli joudumme keskeyttämään tunnit force majeure-syyn vuoksi, pidätämme oikeuden siirtyä live stream -tunteihin tai antamaan korvauskortin, joilla voit tulla Sillan muille tunneille.

If you have any questions or are interested in this group, please do not hesitate to ask!

PERJANTAIN ASTANGA KESKITASON TUNTI SYKSY 2023

Keskitason astangatunti on perjantaisin klo 17.00-18.15. Ohjaajana toimii Outi Sirviö. Tälle tunnille voit tulla eri kokoisilla Astanga perjantai -korteilla. Tuntia ei siis pysty varaamaan ns. normaaleilla Sillan mattokorteilla. Hinnat näet täältä.

HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE/TUNNILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Voit maksaa myös Smartum, Edenred ja epassi eduilla. Ohjeen löydät täältä.  Etua emme voi palauttaa, mutta voit käyttää sen Sillan muihin palveluihin.

Kursseille/tunneille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.