Joogakurssit ja ryhmät

TERVETULOA DYNAAMISEN JOOGAN ALKEISKURSSILLE 

Kurssilla käymme läpi dynaamisen joogan perusperiaatteet. Voit osallistua 5, 10 tai 15 kerran kortilla ja jatkaa Sillan joogatunneilla tämän jälkeen. Kurssi vie 5 kertaa kortiltasi. 

Kurssi koostuu kahdesta 2 tunnin jaksosta ja 1 kerrasta yin-joogaa sunnuntai-iltana klo 19.45-21.00 eli kurssi kestää yhteensä 5 tuntia ja 15 minuuttia.

Aika: kevätkauden 2023 ensimmäinen kurssi on pidetty. Jos haluat tulla kurssille, ota yhteyttä ja järjestämme kurssin joko ryhmässä (kysynnän mukaan) tai yksityisesti.

Korttiostot ja tuntivaraukset: painike sivun alareunassa. Luethan myös ehdot, kun ostat. Kun ostat kortin, sitoudut ehtoihin.

Vahvistat osallistumisesi ostamalla kortin ja varaamalla paikan tunnille. Kurssi toteutetaan, mikäli vähintään 5 osallistuu. Jos ostat kortin ja kurssi ei toteudu, palautamme rahat ellet halua käyttää niitä mihinkään muuhun Sillan tuotteeseen.

Muistathan, että voit maksaa Smartum, Edenred, Eazybreak ja e-passi-eduilla niiden sovellusten kautta. Etuja emme pysty palauttamaan. Lue lisää maksutavoista:

https://www.joogakoulusilta.com/hintalista/

Liikuntaedulla maksu

Lue myös: Ekakertalaisen info

UKK

Jos et kuule meistä ennen kurssia, kurssi toteutuu ja voit tulla paikalle n. 15 minuuttia ennen tuntia. Sillassa on lainamattoja, mutta suosittelemme omaa mattoa hygieniasyistä. Voit ostaa maton myös Sillasta. Päälle joustavat vaatteet ja voit käyttää sukkia, jos haluat. Sisäkenkiä et tarvitse. Olethan keskustellut lääkärisi kanssa, jos siihen on aihetta. Otathan etukäteen yhteyttä, jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan.

Tervetuloa!

Voimme järjestää kurssin myös privaatisti, ota yhteyttä!


SILLAN KIINTEÄ JATKOTASON ASTANGARYHMÄ KEVÄT 2023

Jos sinua kiinnostaa sitoutua tiistain tuntiin vakiona aina kaudeksi kerrallaan, ota yhteyttä ja katsomme, olisiko tämä ryhmä sopiva sinulle! Edellytys on, että sinulla on astangataustaa. Jos et ole aiemmin ollut tässä ryhmässä, tule perjantaina kokeilemaan Outin ohjaamalle astangatunnille ja voit jutella Outin kanssa, josko tiistain ryhmä olisi sinulle oikeantasoinen. 

Sillan tiistain kiinteässä astangaryhmässä on mahdollisuus päästä tekemään tarkkaa, ohjattua ja osittain mysore-pohjaista astangaharjoitusta aina koko kaudeksi kerrallaan. Ryhmään siis sitoudutaan koko kaudeksi. Seuraava kausi alkaa 24.1.2023 ja loppuu 13.6. Ryhmä on tiistaisin klo 19.15-20.35. Sinulla on kauden aikana mahdollisuus ottaa kiinni 2 kertaa muilla tunneilla.

Vahvistat paikkasi ryhmässä ostamalla prepaid-kortin ("19 x ti astanga kevät 2023" varaaheti-palvelusta (painike sivun alareunassa). Voit maksaa myös liikuntaeduilla tai kahdessa erässä ("19 x ti astanga kevät 2023 osamaksu" x 2 ostoa). Saat lisätietoja pyytämällä! Early bird-hinta on voimassa vain 22.11. asti.

Ryhmä on tehnyt sarjaa Supta Kurmasanaan asti, mutta puolikkaan ykkössarjan taidot riittävät. Toivomme kehosi turvallisuuden vuoksi, että harjoittelusi on ollut säännöllistä. Suurin osa tunnista on ohjattua harjoitusta, osittain mysorena.

Koska ryhmä pysyy samana koko kauden, tutustut nopeasti muihin ja tulet huomaamaan, miten mukavaa onkaan harjoitella tutusta porukassa säännöllisesti. Säännöllisellä harjoittelulla näet oman edistymisesi ja tuttu ryhmä myös motivoi sinua saapumaan paikalle, jos joskus sohva meinaa houkutella enemmän! Kiinteässä ryhmässä myös opettaja oppii tuntemaan sinun harjoituksesi lähemmin, joten opetus pystyy huomioimaan jokaisen osallistujan harjoituksen yksityiskohdat. Tällä tasolla toiveena on ainakin kaksi harjoitusta viikossa, joten tiistaitunnin lisäksi voit ostaa 1/5/10/15 kerran kortin ja täydentää harjoitteluasi joka viikko perjantain jatkotason avoimessa ryhmässä.

Opettajana toimii KPJAYI / RYT200 Outi Sirviö.

Mikäli tämä kiinnostaa sinua, kerro se meille ja lähetämme lisätietoja! joogakoulusilta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

*)mikäli sairastut ja joudut olemaan poissa pidempään, tunteja korvataan vain lääkärintodistusta vastaan. Pidätämme oikeuden antaa korvausmahdollisuuden mille tunneille tahansa Sillassa. Mikäli joudumme keskeyttämään tunnit force majeure-syyn vuoksi, pidätämme oikeuden siirtyä live stream -tunteihin tai antamaan korvauskortin, joilla voit tulla Sillan muille tunneille.

ASHTANGA GROUP - SPRING SEASON 2023

It is time to commit to spring's ashtanga group on Tuesdays. We start the season on 24 January 2023 at 19.15-20.35. The last class is on June 13, 2023. 

You can catch up 2 times at any other class at Silta during the season. Early bird price is valid only until 22 November. You can get the price information by sending us an e-mail.

If you are uncertain if this is a right class for you, we recommend that you come to our Friday ashtanga class at 17.00-18.15 and you can discuss with our teacher if the Tuesday group would suit you. You can buy a one time card to Friday class (scroll down to the end of page) and reserve a spot anytime you like. 

You can also pay by Smartum, Edenred, Eazybreak and epassi. 

It is good and necessary for your own safety that you have done the serie to Supta Kurmasana and practise on regular basis. The class is partly mysore.

We take a limited number of people to the group. The group remains the same through the season and you can notice how nice it is to practise when you are surrounded by familiar faces. It can also motivate you to come to class when you feel tired or unmotivated.

If you want to progress in your practise we strongly recommend you to join also the Friday class as at your level the minimum number of classes would be 2 times per week. The Friday class is open to all and does not require a commitment for the whole season so you can participate it with a 1/5/10x card.

If you get sick, we compensate only with doctor's certificate and the minimum time for compensation is 1 week. In case of a longer absence with doctor's certificate we give you a card you can come to any classes at Silta. If we are forced to shut down (Covid-19 or some other force majeure reason) we transfer to live stream classes. We reserve the right to changes.

If you have any questions or are interested in this group, please do not hesitate to ask!


HUOMOITHAN SEURAAVAA, KUN TULET SILLAN KURSSILLE

Korttiostot ja tuntivaraukset ao. painikkeen kautta. Vahvistat osallistumisesi varaamalla paikan tunnille.
Kurssin toteutuessa kortteihin tehdään muutoksia vain lääkärintodistusta vastaan. Minimi sairausloma, jota vastaan korttia muutetaan, on 7 päivää.

Kursseille osallistutaan aina omalla vastuulla. Olethan keskustellut lääkärisi tai hoitavan tahon kanssa, jos näet sen tarpeelliseksi.