Liikuntaedulla maksu


Meillä käyvät: Smartum-maksutavat (Smartumpay-sovelluksen kautta tai fyysisillä seteleillä), e-passi, Edenred-virike -maksutavat, Eazybreak. 

Huom. kaikissa liikuntaeduissa voit maksaa myös etänä edun sovelluksen kautta. Toimi silloin näin:

- lataa sovellus puhelimeesi 

 - etsi paikka SILTA JOOGA PILATES 

- syötä sen kortin summa, jonka haluat. Katso hinnat täältä.

- vahvista maksu

- saamme maksustasi automaattisesti sähköpostin ja syötämme kortin sinulle tilillesi eli käy luomassa tili varaaheti-palveluun. 

Jos sinulla on fyysisiä seteleitä (Smartum, Edenred), sinun pitää tulla paikan päälle tuomaan setelit ja syötämme sinulle kortin paikan päällä. Meilaa meille, jos näin ja sovitaan aika, jolloin pääset paikalle (ennen tai jälkeen tuntien).

Huom. liikuntaedulla maksaessa summa pitää muuttaa heti joksikin Sillan kortiksi eli et voi jättää rahaa "pankkiin" tulevaisuutta varten. Eli jos maksat edulla, ota meihin yhteys ja kerro, millaisen kortin haluat. Kortin voimassaoloaika alkaa maksusta.

Jos maksat edulla vain osan kortista, loppuosalle lähetämme Zettle-maksulinkin sähköpostiisi (tarkista myös roskapostit) ja voit maksaa sen luottokortilla kotoa, minkä jälkeen syötämme tuntikortin luomallesi tilille varaaheti-palveluun. Sinun ei tarvitse välittää, vaikka jokin sovellus sanoo maksun olevan voimassa vain 15 minuuttia. Kun olet vahvistanut maksun, se menee etutililtäsi ja siirtyy meille.

Varaaheti-palvelu ei keskustele eri liikuntaetusovellusten kanssa eli et voi varaaheti-palvelussa suoraan maksaa liikuntaeduilla. Kysy muista maksutavoista!