Silta teemaillat

GROUNDINGYIN® SILLASSA!

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille taas syksyllä perjantaisin 13.9., 11.10. ja 25.10. klo 18.45-20.45

Huom. 13.9. ja 11.10. illat ovat jo täynnä, mutta 25.10. on tilaa.

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

Asanoissa ollaan n. 5-10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.
GroundingYin:ssa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.

Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n.vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500®-joogaopettaja, GroundingYin®-ohjaaja, PilatesHealth®-opettaja

Hinta 38 euroa / ilta

Liput ao. linkistä.

(GroundingYin ilta xx.xx.2019)

Illan peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää iltasi jollekulle toiselle (ilmoita, jos teet näin).

SILLAN IHANAT PERJANTAIN YIN-ILLAT SYKSYLLÄ 2019

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan yinjoogan pariin kauniiseen Siltaan klo 18.45-20.45! Tämän 2 tunnin aikana sinulla on lupa vain olla ja kääriytyä omaan maailmaasi, olla ajattelematta mitään ja vain nauttia Sillan ainutlaatuisesta, hyvästä energiasta ja tunnelmasta. Teemme 1,5h pitkiä faskialinjojen herättelyjä (venytyksiä) ja lopuksi teemme 30 minuutin rentoutuksen, hiljaisuudessa tai jooganidran muodossa.

Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Syksyn päivämäärät: 30.8., 8.11.2019 klo 18.45-20.45

Yhden illan hinta on 25€. Voit varata paikkasi ostamalla illan prepaid-kortin ("Perjantain ihana yin-ilta xx.xx.2019") etukäteen ao. linkistä tai myös paikan päältä etukäteen (ma, ke ja su-iltaisin ennen tai jälkeen tuntien) ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta/vaihtoja, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500-joogaopettaja, joka on erikoistunut yinjoogaan

Löydät joogamatot ym. tarvikkeet veloituksetta käyttöösi Sillasta. Lämpimästi tervetuloa!
kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com
Varaamme oikeuden muutoksiin.

Katso ehdot täältä.