Silta teemaillat

UUTUUS - GROUNDINGYIN® SILLASSA! 

Tervetuloa GroundingYin® -käsittelytunnille - 3.5. klo 18.45-20.45

Tunnille otetaan vain 8 oppilasta, joten varaathan paikkasi heti. Tämä on kevään viimeinen GroundingYin -ilta. Jatkamme iltoja syksyllä.

Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa ollaan n. 5-10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.

GroundingYin:ssa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.
Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n.vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi.

Opettaja: Tuula Heiskanen, RYT500®-joogaopettaja, GroundingYin®-ohjaaja, PilatesHealth®-opettaja

Hinta 38 euroa / ilta

Liput: täältä
(GroundingYin ilta xx.xx.2019)

Illan peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää iltasi jollekulle toiselle (ilmoita, jos teet näin).

Katso ehdot täältä.