Silta teemaillat

SILLAN PERJANTAIN IHANAT YIN-ILLAT SYKSY 2020

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan yinjoogan pariin kauniiseen Siltaan! Tämän 2 tunnin aikana sinulla on lupa kääriytyä omaan maailmaasi, nauttia yinjoogasta ja Sillan ainutlaatuisesta, hyvästä energiasta ja tunnelmasta kynttilänvalossa rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Syksyn ensimmäisessä yin-illassa juurrutamme itseämme äiti-maahan, rauhoitamme mielemme ja kehomme vilkkaan kesän jälkeen.

Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Yin-joogaan pystyvät kaikki ikään ja kuntoon katsomatta, vaikka ei olisi mitään kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun. Monet yinjoogassa säännöllisesti käyvät kertovat, että tunnin jälkeen mm. yöuni on rauhallisempi ja keho ja mieli ovat levolliset, vaikka päivä olisikin ollut kiireinen.

Seuraavat illat ovat: pe 28.8. klo 1845-2045

Yhden illan hinta on 30€. Voit varata paikkasi ostamalla illan prepaid-kortin ("Perjantain ihana yin-ilta xx.xx.2020") etukäteen ao. linkistä tai myös paikan päältä etukäteen (ma ja ke -iltaisin ennen tai jälkeen tuntien) ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta/vaihtoja, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua.

Löydät joogamatot ym. tarvikkeet veloituksetta käyttöösi Sillasta, mutta suosittelemme omaa mattoa ja bolsteria tai tuo ainakin pieni pyyhe mukanasi, jos käytät Sillan bolsteria. Lämpimästi tervetuloa!
kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com
Varaamme oikeuden muutoksiin.

SILLAN RENTOUTTAVAT YIN + AKUPAINANTA ILLAT

Tervetuloa näihin rentouttaviin iltoihin harmoniseen Siltaan. Järjestämme näitä iltoja taas, kun tilanne on selkiytynyt koronan tiimoilta.

Tämän tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoa. Myös yöunen laatu saattaa parantua.

Tunnilla tehdään tuttuja yin-asanoita ja asanoissa ollaan n. 10min, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaiden meridiaanilinjoja ja akupisteitä kevyesti painellen. Käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Lopussa on min. 20 minuutin rentoutus.

Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n. vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi. Juothan vettä tunnin jälkeen.

Seuraavat illat ovat:

Maaginen perjantain yin - pvm ilmoitetaan myöhemmin

Blissful Friday - pvm ilmoitetaan myöhemmin

Voit varata paikkasi ostamalla illan prepaid-kortin ("xxx ilta xx.xx.2020") etukäteen ao. linkistä tai myös paikan päältä etukäteen (ma ja ke -iltaisin ennen tai jälkeen tuntien) ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta/vaihtoja, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua.

Löydät joogamatot ym. tarvikkeet veloituksetta käyttöösi Sillasta. Lämpimästi tervetuloa!
kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

Katso ehdot täältä.