Silta teemaillat

YIN-JOOGA PARISKUNNILLE

Tuo nyt parempi puoliskosi yin-joogaan! Otamme mukaan tälle tunnille vain 6 pariskuntaa, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti.

Aika: lauantai 25.1. klo 12.15-13.30

Hinta: 2 kertaa 5 tai 10 kerran kortistasi eli varaa itsellesi kaksi paikkaa tunnille

Huom! Tälle tunnille ei voi osallistua 1 tai 2 kerran kortilla, vaan osallistuminen edellyttää 5 tai 10 kerran kortin ostoa. Eli riittää, että toinen teistä ostaa 5 tai 10 kerran kortin ja teette varauksen samalta kortilta, yhdellä nimellä, molemmille. Tunnille etusijalla siis pariskunnat, jotka asuvat saman katon alla. Kaikki muut yin-joogatuntimme ovat avoimia kaikille, yksin tai yhdessä. Lue yinjoogan kuvaus täältä.

Muut ehdot

Tuntikortit voimassa aina 3 kk ostosta ja käyvät kaikille normaaleille viikkotunneille (ei erikoistunneille tai teemailtoihin). Jos aloitat harrastuksesi kurssin myötä Sillassa, korttisi alkaa kurssista ja jatkuu siitä 3 kk eteenpäin. Muutamme kortin alkamisajan manuaalisesti, kun näemme oston.

Voit käydä ostamassa kortin ao. linkin kautta. Oston jälkeen käy vielä varaamassa paikkasi varaaheti-kalenterin puolelta tunnille (2 paikkaa). Lopun osan kortista voitte käyttää joko yhdessä tai yksin. Vain maksamalla vahvistat paikkasi. Lue myös kaikki käyttöehdot ostosi yhteydessä. Muutokset kortteihin vain lääkärintodistusta vastaan.

Voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Sillassa on lainamattoja. Tarvitset vain joustavat vaatteet päällesi.

Maksutavat: Etäostona varaaheti-verkkokauppa. Paikan päällä etukäteen ennen kurssia käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit, Smartum-maksutavat, Sporttipassi, Eazybreak, kaikki Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut virikesetelit (ellei toisin mainita). Kysy muista maksutavoista!

Kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

UUDET GROUNDINGYIN® ILLAT 2020 JULKAISTU!

Tervetuloa näihin rentouttaviin iltoihin harmoniseen Siltaan.

GroundingYin -tunnin tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien ja niissä sijaitsevien akupisteiden käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Myös yöunen laatua saattaa parantua.

Tunnilla tehdään tuttuja yin-asanoita ja asanoissa ollaan n. 10min ->, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä. Käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Lopussa on min. 20 minuutin rentoutus.

Tunnin vaikutukset kestävät useammasta tunnista n. vuorokauteen, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta, vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Tunnin jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt ja seuraavana päivänä tunnet olosi energiseksi. Juothan vettä tunnin jälkeen.

Perjantai 31.1.2020 klo 1845-2045

Perjantai 14.2.2020 klo 1845-2045

Yhden illan hinta 38 euroa.

Voit varata paikkasi ostamalla illan prepaid-kortin ("GroundingYin-ilta xx.xx.2020") etukäteen ao. linkistä tai myös paikan päältä etukäteen (ma ja ke -iltaisin ennen tai jälkeen tuntien) ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta/vaihtoja, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua.

Löydät joogamatot ym. tarvikkeet veloituksetta käyttöösi Sillasta. Lämpimästi tervetuloa!
kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com

SILLAN PERJANTAIN IHANAT YIN-ILLAT 2020 JULKAISTU!

Tule nyt perjantai-iltana rauhoittumaan yinjoogan pariin kauniiseen Siltaan! Tämän 2 tunnin aikana sinulla on lupa kääriytyä omaan maailmaasi, nauttia yinjoogasta ja Sillan ainutlaatuisesta, hyvästä energiasta ja tunnelmasta kynttilänvalossa rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Näissä vuoden alun yin-illoissa keskitymme talven hiljaisuuteen. Annamme kehon levätä tasapainottaen etenkin munuaisten ja virtsarakon energiakanavia ja kehosi saa kerätä voimia kevättä ja saapuvaa valoa varten.

Yin-iltamme perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja heidän katsomukseensa ihmisen terveydestä sekä meridiaanioppeihin ja -ajatuksiin. Yin-joogaan pystyvät kaikki ikään ja kuntoon katsomatta, vaikka ei olisi mitään kokemusta joogasta. Mukaan tarvitset vain mukavat, lämpimät vaatteet ja sukat sekä rauhoittumaan valmiin mielen. Näin lopetat viikon ihanalla tavalla ja valmistaudut viettämään rentouttavan viikonlopun.

Perjantai 24.1.2020 klo 18.45-20.45

Perjantai 28.2.2020 klo 18.45-2045

Yhden illan hinta on 25€. Voit varata paikkasi ostamalla illan prepaid-kortin ("Perjantain ihana yin-ilta xx.xx.2020") etukäteen ao. linkistä tai myös paikan päältä etukäteen (ma ja ke -iltaisin ennen tai jälkeen tuntien) ja varaathan paikkasi oston jälkeen vielä varaaheti-kalenterista ko. illan kohdalta (varausnäkymä aina 2 kuukautta eteenpäin). Maksun jälkeen ei palautusta/vaihtoja, mutta voit siirtää paikkasi toiselle. Ilmoitathan, mikäli teet näin. Illat toteutuvat, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu. Mikäli et kuule meistä, voit saapua paikalle n. 15 minuuttia ennen illan alkua.

Löydät joogamatot ym. tarvikkeet veloituksetta käyttöösi Sillasta. Lämpimästi tervetuloa!
kyselyt: joogakoulusilta@gmail.com
Varaamme oikeuden muutoksiin.

Katso ehdot täältä.