Lahjakortit

Muista lähimmäistäsi Sillan lahjakortilla. Loistava syntymäpäivä-, joulu-, valmistumis-, äitienpäivä- tai isänpäivälahja, joka tuo hyvää mieltä ja kuntoa lahjan saajalle.

Jos haluat ostaa lahjakortin:

1. Luo tili tänne

2. Osta prepaid-korteista valitsemasi kortti

3. Laita meili meille ja kerro, kuka osti ja kenelle lahja on menossa

4. Merkkipäivän jälkeen sankari luo tilin itselleen ja siirrämme kortin sinun tililtäsi hänen tililleen.

Jos haluat, informoimme myös lahjan saajaa merkkipäivän jälkeen, kuinka toimia tai halutessasi voit tehdä sen myös itse. Studiolta voit noutaa kauniin, painetun lahjakortin ja tehdä korttiostoksen samalla kertaa - silloin sinun ei tarvitse luoda itsellesi tiliä ostoa varten. Maksu käy käteisellä tai kortilla.

Jos haluat antaa jonkin muun summan lahjaksi kuin mitä kortit maksavat, ota meihin yhteys! Voit tulla käymään Sillassa sopimuksen mukaan ja hoitaa maksun paikan päällä. Samalla saat lahjakortin mukaasi.

Lahjakortti on lunastettava puolen vuoden sisällä ostopäivästä. Lunastettu kortti on voimassa 3kk ja käy kaikille Sillan normaaleille viikkotunneille ellei muuta mainita. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja lahjakortin arvo on käytettävä kerralla.

Jos sait lahjakortin Siltaan, toimi näin:

1. Jos olet uusi asiakas Sillassa, tee tili tänne ja laita meille meili, että olet luonut tilisi. Sen jälkeen me syötämme lahjakorttisi tilillesi ja pääset varaamaan tunteja. Huom. lahjakortit on lunastettava 6 kuukauden sisään lahjakortin ostosta.

2. Jos olet jo asiakas ja sinulla on tili, laita meille meili ja kerro lahjakortistasi, niin syötämme sen tilillesi.

Lahjakortit yrityksen työntekijöille

Anna työntekijöillesi lahjakortti Siltaan - joko studiotunneille tai virtuaalitunneille! Voit määritellä kortin arvon ja maksaa laskulla koko summan kerralla. Työntekijäsi voivat luoda sen jälkeen omat tilinsä varauspalveluumme ja syötämme kortit heidän tileilleen TAI jos haluat antaa videotunteja, lähetämme linkit suoraan kunkin sähköpostiin (ei tarvitse luoda tilejä varauspalveluun) ja videot ovat käytössänne sovitun ajan. Ota yhteyttä, jos innostuit! 
Esimerkkihintoja:

4 erilaista videota kehonhuoltoa kuukaudeksi 1.1.-31.1.2021      49€/hlö sis. alv24%
Videon pituus 40-60 minuuttia ja videot ovat rajattomasti käytössä kuukauden ajan.


Katso ehdot täältä.