Lahjakortit

Lahjakortti - hyvää mieltä ja kuntoa sankarille

ÄITIENPÄIVÄN LAHJAKORTTI 2019

Osta nyt äidille 5 kerran kortti Siltaan (85€). Toimi näin:

1. Luo tili tänne

2. Osta prepaid-korteista "Äitienpäivän lahjakortti"

3. Laita meili meille ja kerro, kuka osti ja kenelle

Laitamme tämän jälkeen sinulle ja äidille ohjeet, miten edetä.

Lahjakortti on lunastettava puolen vuoden sisällä ostopäivästä. Lunastettu kortti on voimassa 3kk ja käy kaikille Sillan normaaleille viikkotunneille ellei muuta mainita. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja lahjakortin arvo on käytettävä kerralla.


Muista lähimmäistäsi Sillan lahjakortilla. Loistava syntymäpäivä-, äitienpäivä- tai isänpäivälahja, joka tuo hyvää mieltä ja kuntoa lahjan saajalle. Otathan yhteyttä, kun haluat ostaa lahjakortin. Studiolta voit noutaa kauniin, painetun lahjakortin samalla, kun tulet sitä ostamaan.

Jos et pääse paikan päälle ostamaan korttia, ota yhteyttä ja kerro meille, kuka ostaa ja kenelle. Sitten voit luoda tilin itsellesi ja ostaa haluamasi kortin. Kun lahja on annettu sankarille, hänen tulee luoda tili itselleen, kertoa se meille sähköpostilla ja siirrämme kortin tililtäsi hänen tililleen.

Lahjakortti on lunastettava puolen vuoden sisällä ostopäivästä. Lunastettu tuntikortti on voimassa 3kk ja käy kaikille Sillan normaaleille viikkotunneille ellei muuta mainita. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja lahjakortin arvo on käytettävä kerralla. Jos kortti lunastetaan ennen kesätaukoa, voimassaoloaikaa pidennetään kesätauon verran.

Katso ehdot täältä.