Lahjakortit

Muista lähimmäistäsi Sillan lahjakortilla. Loistava syntymäpäivä-, joulu-, valmistumis-, äitienpäivä- tai isänpäivälahja, joka tuo hyvää mieltä ja kuntoa lahjan saajalle.

Jos haluat ostaa lahjakortin:


1. Lähetä meille sähköposti, jossa kerrot kenelle ja millä summalla haluat antaa lahjakortin.

2. Lähetämme sinulle maksulinkin ja pääset maksamaan lahjan omalla luottokortillasi.

3. Lahjakortti syötetään pyynnöstä sankarin varaaheti.fi/joogakoulusilta -tilille kortin annon jälkeen 

Jos lahjan saajalla ei ole vielä tiliä Sillan varauspalvelussa, hänen tulee luoda se ja ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla. Sen jälkeen syötämme kortin hänen tililleen. Mikäli lahjasumma ei riitä kortin koko maksuun, lahjansaaja voi sopia, milloin hän tulee suorittamaan loppusumman, minkä jälkeen syötämme kortin hänen tililleen. Voimme lähettää sinulle tulostettavan lahjakortin.

Katso alla toinen vaihtoehto ostaa lahjakortti!

TAI jos olet Sillan asiakas tai haluat luoda tilin varauspalveluumme, voit tehdä näin:

1. Luo tili tänne

2. Osta prepaid-korteista valitsemasi lahjakortti (löydät niitä erisuuruisina)

3. Laita meili meille ja kerro, kuka osti ja kenelle lahja on menossa

4. Merkkipäivän jälkeen sankari luo tilin varaaheti-palveluun itselleen ja siirrämme kortin sinun tililtäsi hänen tililleen.

Studiolta voit noutaa kauniin, painetun lahjakortin ja tehdä korttiostoksen samalla kertaa - silloin sinun ei tarvitse luoda itsellesi tiliä eikä maksaa maksulinkin kautta. Maksu käy käteisellä tai kortilla.

Lahjakortti on lunastettava puolen vuoden sisällä ostopäivästä. Lunastettu tuntikortti on voimassa kortin voimassaoloajan ja käy kaikille Sillan normaaleille viikkotunneille (huom. laitepilatekseen tarvitset laitepilateskortin). Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi myydä tai antaa eteenpän ja lahjakortin arvo on käytettävä kerralla.

Jos sait lahjakortin Siltaan, toimi näin:

1. Jos olet uusi asiakas Sillassa, tee tili tänne ja laita meille meili, että olet luonut tilisi. Sen jälkeen me syötämme tuntikorttisi tilillesi ja pääset varaamaan tunteja. Huom. lahjakortit on lunastettava 6 kuukauden sisään lahjakortin ostosta.

2. Jos olet jo asiakas ja sinulla on tili, laita meille meili ja kerro lahjakortistasi (summa ja kuka se on ostanut), niin syötämme sen tilillesi.

Lahjakortit yrityksen työntekijöille

Anna työntekijöillesi lahjakortti Siltaan - joko studiotunneille tai virtuaalitunneille! Voit määritellä kortin arvon ja maksaa laskulla koko summan kerralla. Työntekijäsi voivat luoda sen jälkeen omat tilinsä varauspalveluumme ja syötämme kortit heidän tileilleen TAI jos haluat antaa videotunteja, lähetämme linkit suoraan kunkin sähköpostiin (ei tarvitse luoda tilejä varauspalveluun) ja videot ovat käytössänne sovitun ajan. Ota yhteyttä, jos innostuit! 
Esimerkkihintoja:

4 erilaista videota kehonhuoltoa kuukaudeksi     49€/hlö sis. alv24%
Videon pituus 40-60 minuuttia ja videot ovat rajattomasti käytössä kuukauden ajan.


Katso ehdot täältä.