Ekakertalaisen info

Kun haluat tulla tutustumaan Sillan mattotunteihin ensimmäistä kertaa, voit mennä varaaheti-palveluun, luoda tilin ja ostaa 2 kerran mattotutustumiskortin ja varata tunnit. Tutustumiskortti on vain uusille asiakkaille (eli et ole vielä koskaan ollut Sillassa tunneilla tai kursseilla), sen voi käyttää kerran ja se on voimassa 4 viikkoa ostopäivästä. Mattotutustumiskortti käy joogaan (paitsi astangaan ostetaan oma kortti), mattopilatekseen ja barreen. Se ei käy erikoistunneille eikä erilaisiin alkeiskursseihin eikä workshoppeihin.

Laitepilatestunneille tullaan aina introtunnin kautta (ellet ole jo tuttu reformerin kanssa) - lue lisää laitepilateksen aloittamisesta täältä.  

Kerrothan opettajalle aina, jos olet ensikertalainen oli tunti mikä hyvänsä!

Lue vielä enemmän käytännöstä: yleisimmin kysytyt kysymykset täältä.

Tutustumisen jälkeen voit ostaa tuntikortit ja kurssit varaaheti-palvelusta (prepaid-kortit) tai paikan päältä ennen tai jälkeen tuntien ja varata tunnit joustavasti omien aikataulujen mukaan. Luethan käyttöehdot ostoksesi yhteydessä. Paikan päällä meillä käyvät myös käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit sekä Smartumpay tai setelit, Edenredin liikuntapalveluihin tarkoitetut maksutavat ja e-passi. Kaikilla eduilla voit maksaa myös etänä yleensä lataamalla edun sovelluksen, mutta varaaheti-palvelussa et pysty maksamaan eduilla. Katso etujen maksutavat ja ohjeet edunantajan nettisivuilta.

Tunnit voi varata moneksi kuukaudeksi eteenpäin. No-show-tapauksissa, jossa oppilas ei ole määräaikaan mennessä (3 h ennen tunnin alkua) perunut tuntiaan, tunti veloitetaan kortilta. Laitepilatestunnit tulee perua viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. Sen jälkeen kerta ei enää palaudu kortillesi. Pyydämme myös Anytime-korttilaisia, jotka eivät pääsekään varaamalleen tunnille, ystävällisesti peruuttamaan tuntinsa myös varausjärjestelmässä, jotta kaikki halukkaat saisivat paikan tunnilta tunnin ollessa täyteen buukattu. Katso Sillan poikkeusaikataulut tästä. Lue myös yleisimmin kysytyt kysymykset täältä.

Jos tunti on täynnä, pääset jonoon ja sinulle tulee sähköposti ja tekstiviesti, jos paikka vapautuu. Tarkkailethan siis puhelintasi, ettet menetä kertaa ja tuntia!

Koska salimme on pieni ja haluamme, että kaikki oppilaat nauttivat tunnista, tunneille on aina ilmoittauduttava etukäteen varauspalvelun kautta. Emme valitettavasti pysty ottamaan varauksia sähköpostin kautta. Ilman varausta  emme voi valitettavasti taata, että mahdut tunnille. Lämpimästi tervetuloa!

Katso päivän polttavat uutiset www.facebook.com/siltajoogapilates

Kun tulet tunnille...

Tuntimme ovat ohjattuja, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta, pilateksesta tai barresta, mutta itsesi vuoksi suosittelemme vahvasti alkeiskursseja ennen tunteja. Muistathan kertoa opettajalle mahdollisista vammoistasi tai rajoituksistasi. Jos olet raskaana tai juuri synnyttänyt, kerro se myös meille etukäteen, niin voimme miettiä yhdessä, mitkä tunnit sinulle sopivat.

Vaatetukseksi käyvät mukavat, joustavat vaatteet. Vältäthän voimakkaita tuoksuja ja tulet tunnille hygieniastasi huolehtineena. On hyvä välttää syömistä kaksi tuntia ennen harjoitusta. Ota mukaan myös lämmintä vaatetta ja sukat loppurentoutusta varten. Tuo oma matto. Jos et omista mattoa, lainamattoja, blokkeja, remmejä ja vilttejä löytyy veloituksetta paikan päältä.

Luethan laitepilatestunnille tullessasi ohjeet täältä.

Studion ovet aukeavat n. 10-15 minuuttia ennen tuntien alkua. Tule paikalle n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta pääsemme aloittamaan tunnin levollisesti. Opettajalla on oikeus evätä tunnille pääsy, jos olet myöhässä.

Silta ei vastaa tunneilla tapahtuneista tapaturmista eikä asiakkaiden omaisuudesta. Olethan huolehtinut omasta vakuutuksestasi, kun tulet tunneille.